amityr 08.03.12, 09:05 Spełnienia wszystkich marzeń, zadowolenia z siebie, radości życiowej i aby każdy kolejny dzień był Dniem Kobiet życzę Wam .... wspaniałe, niepowtarzalne Panie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-kosa Re: Dzień Kobiet 08.03.12, 09:11 Miło mi i wierzę, że wszystko się spełni a szczególnie by zdrowie nam dopisywało. Przyznaję, że bardzo lubię to święto. aga Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dzień Kobiet 08.03.12, 12:06 Bo to święto,które budzi nasze wspomnienia młodości,które były obchodzone w pracy i każdy szef o tym pamiętał. Odpowiedz Link
polnaro Re: Dzień Kobiet 08.03.12, 13:03 Za życzenia dziękuję. Czego ten kogut tak się wydziera? Odpowiedz Link
anoagata Re: Dzień Kobiet 08.03.12, 13:11 Za życzenia dziękuję,oj Jago masz rację,za komuny to były obchody a dziś!!!!! Jeden z drugim zadzwonili,następny przysłał MMS-a,sklepowy dał dużego lizaka i takie tam....do południa. Odpowiedz Link
polnaro Re: Dzień Kobiet 08.03.12, 13:28 Lizaka dostałaś i jeszcze marudzisz? Wczoraj już świętowaliśmy w klubie i panowie po anemicznym tulipanku nam odpalili, my zaś, że to powinnyśmy jakoś podziękować, kupiłyśmy po pięćdziesiątce czegoś pysznego i konkretnego. Tulipanek padł zanim do wazonu trafił, a trunek grzał żołądek i nastrój poprawił na czas całego spotkania. My jednak lepiej wiemy jak świętować Odpowiedz Link
anoagata Re: Dzień Kobiet 08.03.12, 13:37 Każdy chłop przy babie to tylko czerpie korzyści.Mówi mąż do żony-wiesz coś niedobrze dziś spałem. -A bo ty cokolwiek robisz dobrze..... Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Dzień Kobiet 08.03.12, 13:55 Jakbym swojego słyszała... Amityr, masz od nas buziaka za życzenia Odpowiedz Link
anoagata Re: Dzień Kobiet 08.03.12, 14:04 Sama cmoknę Amityra raz w roku.Irysko a myslisz ze mój dobrze śpi i dobrze robi??? nic z tych rzeczy. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dzień Kobiet 08.03.12, 17:17 Życzenia od serca są zawsze miłe,dziękuję Amityr. Odpowiedz Link