Dodaj do ulubionych

Aktywność seksualna

13.03.13, 18:53
Wywiad.
Do samotnie mieszkającego małżeństwa przyjechał dziennikarz, który miał napisać artykuł z okazji zbliżającej się "okrągłej rocznicy ślubu". Rozmawia z panem domu.
- Proszę mi opowiedzieć jak wygląda przeciętny dzień waszej rodziny.
- Hmmmm... Dziadek zastanowił się chwilę i mówi:
- Budzimy się około siódmej, aktywność seksualna, idziemy do kuchni na śniadanie, aktywność seksualna, ja czytam gazetę, a żona sprząta.
- Przed obiadem aktywność seksualna i wychodzimy na zakupy.
- Po powrocie aktywność seksualna i ja oglądam telewizję, a żona przygotowuje lekkostrawny obiad.
- Później zasiadamy do obiadu, kieliszek czerwonego wina, aktywność seksualna i robimy mała poobiednią drzemkę.
- Po godzinie idziemy do ogrodu na świeże powietrze, aktywność seksualna, cos tam robimy z krzewami i kwiatami i wracamy zanim zrobi się chłodno.
- Przed kolacją aktywność seksualna i siadamy do stołu.
- Po kolacji, która czasem trochę się przeciąga, aktywność seksualna i kładziemy się do łóżka.
- Podziwiam pana, muszę przyznać!
- Nie wiem za co? Każdy dzień podobny do innych!
- Podziwiam za to, że pomimo pańskiego wieku, jest pan tak aktywny seksualnie!
- Mówi pan o mnie?????? Zdziwił się jubilat.
- Tak! Bo jak inaczej mam odczytać pańskie słowa - aktywność seksualna????
- Normalnie! Żona coś pierdoli i dupę zawraca!*
Obserwuj wątek
    • stedo Apropos 14.03.13, 01:47
      Zobacz jak o ciebie dbają, gdyby jednak.., coś nie tak:
      tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/ciekawoski,49/polskie-sztuczne-pracie-lekarze-po-raz-pierwszy-wszczepili-implant,79567,1,0.html
      Wystarczy popompować i...gutwink)
      • iryska2604 Re: Apropos 14.03.13, 09:06
        Muszę to mężowi przeczytać - to o aktywności seksualnej.
        • szpun Re: Apropos 14.03.13, 11:59
          Biologicznym i psychologicznym sensem ludzkiego seksualizmu jest przeciez(poza prokreacja)podtrzymywanie wiezi pomiedzy mezczyzna i kobieta.Seks zawsze wyraza milosc.pragnienie,emocje.Zaryzykuje twierdzenie zeseks bez-poza patologicznymi przypadkami-jest wlasciwie nie mozliwy.Milosc potrzebuje fizycznego wyrazu-seksu-
      • amityr Re: Apropos 14.03.13, 16:25
        stedo napisała:

> Zobacz jak o ciebie dbają, gdyby jednak.., coś nie tak:
        > tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/ciekawoski,49/polskie-sztuczne-pracie-lekarze-po-raz-pierwszy-wszczepili-implant,79567,1,0.html
        > Wystarczy popompować i...gutwink)

Powiem Ci szczerze ,że bym to odczuwał jako upokorzenie.Na razie nie potrzebuję ale nigdy nie wejdę też w Viagrę wolę wchodzić w vaginę.. Mierzi mnie sztuczne podniecanie.Nie lubię też prezerwatyw . Duża ilość kobiet jest uczulona na lateks i odczuwa dyskomfort z powodu swędzenia pochwy. Szkoda ,że tak późno wynaleziono plastry.
        Ale uważam ,te wszystkie osiągnięcia za bardzo pożyteczne ,bo co człowiek to inny gust i inna potrzeba fizjologiczna.
        http://i46.tinypic.com/1z1g182.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/blowup.gif
        • aga-kosa Re: Apropos 14.03.13, 18:41
          Mój ojciec na początku tego wieku ( 80 lat z haczykiem) ubolewał: w młodości syfilisem straszyli, teraz AIDS..
          Mówię mu, teraz to ciebie chyba nie dotyczy? - Opowiadasz jak się z rówieśnikami spotkam to też się chwalę. wink aga
          PS wiecie kto to erotoman opowiadacz?
          • amityr Re: Apropos 15.03.13, 21:18
            aga-kosa napisała:

> Mój ojciec na początku tego wieku ( 80 lat z haczykiem) ubolewał: w młodości s
            > yfilisem straszyli, teraz AIDS..
            > Mówię mu, teraz to ciebie chyba nie dotyczy? - Opowiadasz jak się z rówieśnikam
            > i spotkam to też się chwalę. wink aga
            > PS wiecie kto to erotoman opowiadacz?
            -------------------------------------------------------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka