polnaro 07.04.13, 15:02 Głodne zwierzęta dosłownie wchodzą do domu.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stedo Re: Teraz..... 07.04.13, 15:23 Albo dostają byczego rozumu): www.sfora.pl/Sarenka-jak-byk-na-korridzie-Zaatakowala-lesnika-a54237/3 Odpowiedz Link
anoagata Re: Teraz..... 07.04.13, 19:19 Oglądam w kuchni przez okno swój las przez lornetkę i jakoś tych białodupców nie widzę i nie wiem dlaczego ??? Wczoraj przybliżyłam sobie dzięcioła,walił dziobem w suche drzewo chyba na całą wioskę aż mi go bylo szkoda. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Teraz..... 07.04.13, 22:03 On sobie krzywdy nie zrobi,nie bój się. Na mojej łączce sarny sie pasą,w nocy Figa ujada. A rano sama je widziałam. Snieg prawie już stajał,tylko takie łaty leżą. Odpowiedz Link
polnaro Re: Teraz..... 08.04.13, 15:30 Dzisiaj rano też przyszły, zjadają słonecznik, który spada z wiszących pojemników, na ganku odkryły worek słonecznika i też podjadają. Od dwu tygodni gromada szczygłów przegania sikorki - dzisiaj wreszcie jest słońce i zaczyna topnieć śnieg. Żadne rośliny nie mają jeszcze szansy spod śniegu wychynąć, może za kilka dni..... Odpowiedz Link