23.11.14, 17:50
Szanowna alfredko
Napisałaś co napisałaś, twoja sprawa. Proszę uprzejmie, żeby nie było domysłów napisz, jak to niektórzy oficjalnie piszą , że odchodzisz przeze mnie. Nie będę miał żadnych pretensji. Ale po co ma aż dwóch odchodzić. To Forum jest przecież oki.
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: Alfredka 23.11.14, 18:09
      Wtrącę się - dajcie spokój z tym odchodzeniem. Nie ma powodu abyście zabierali swoje zabawki i dawali drapaka z piaskownicy. Gdzie taki piaseczek znajdziecie???
      • jaga_22 Re: Alfredka 23.11.14, 19:11
        Otóż to ,dobrze mówi Iryska.Piaseczek zawsze czysty,a gdyby co
        zawsze można przesiać. http://smayls.ru/data/smiles/smayliki-grustnye-260.gif
    • alfredka1 Re: Alfredka 23.11.14, 19:52
      innych."
      Z Forum nie odchodzę przez Ciebie ale przez atmosferę ....
      przecież ciebie nikt nie przekona, masz prawo mieć własne zdanie. Natomiast forma jest niegrzeczna i choćbym chciała nie potrafie w tym stylu odpowiedzieć.
      Mam 84 lata, wiele przeżyć i krzywd doznanych za sobą. Ciągle mi się zdaje,
      że zaraz usłysze "głupia stara blondynka" albo "stara baba bez krzty tolerancj"i, dlatego nie możesz odejść, przecież rzucasz iskrę, od której zapalają się płomyki i sporo osób rozgrzeje się, a zima ma być ostra. smile)
      • zajbel Re: Alfredka 23.11.14, 20:20
        Alfredko, rozumiem Cię jak nikt, bije sie w piersi bo też niekiedy daję sie wciagać w niepotrzebne dyskusje. Tyle razy przyrzekałam sobie nie reagować na wpisy Amityra, i co? I raz po raz odpowiadam. Trudno jest powściągnąć chęć odpisywania na poniektóre posty ale tym razem przyrzekam raz jeszcze , że będę sie trzymać swoich własnych wytycznych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka