aga-kosa 22.01.15, 18:29 DZIADEK TO JEST DZIADEK - Wszystkiego najlepszego w Dniu Waszego święta Panowie Dziadkowie. ) aga "Śląsk " śpiewał: O mój dziadu, dziaduleńku, obejrzyj się pomaleńku, kto za tobą idzie drogą drobnymi kroczkami.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinac.olada Re: Święto Dziadka 23.01.15, 01:18 A co daliście dziadkom na Dzień dziadka? Ja przeczytałam artykuł na www.klubseniora.pl i stwierdziłam, że dam dziadkowi witaminy i zamówiłam karykaturę z jego zdjęcia, bardzo się ucieszył z takiego prezentu Odpowiedz Link
engine8 Re: Święto Dziadka 23.01.15, 01:59 W kazdym kraju jest kiedy indziej - u nas akurat we wrzesniu... UO Matko.... to rzeczywiscie Dziadek poczul sie dziadowsko.. witaminki i karykatura do kwadratu... hehehehe. Ja zdecydowanie preferowalbym butelke dobrej Whisky i nie moja karykature ale fajne oprawione zdjecie wnuczki. Odpowiedz Link
krakkrakusek1au Re: Święto Dziadka 23.01.15, 03:39 A u nas w Australii swieta dziadka nie ma. Ja przynajmniej nic o czyms takim nie wiem. Sam jestem dziadkiem 10 wnuczat w wieku od 1 do 14 lat. Jak przyjda urodziny wnuczat czy swieta to od wyciagania pieniedzy na prezenty (dla wnuczat) robi mi sie w kieszeni dziura... Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Święto Dziadka 23.01.15, 09:02 Byliśmy na imprezie. Życzenia składały dziadkom i pradziadkom czteroletnie przedszkolaki. Byli słodcy. " Nie mam centa dziś, nie mam centa dziś były święta i wnuczęta, nie mam centa dziś Nie mam centa dziś, nie mam centa dziś do prezentów było wieku do płacenia nikt" To fragment piosenki na melodię: "Pada śnieg" aga PS KrakKrakusek , znam babcię która ma 90 lat, 29 dzieci, 56 wnuków i 30 prawnucząt. Jej urodziny robili w sali na 250 osób. Pani Maria nie pamięta już jakie imiona nosi ta gromadka i rodzina chodziła z karteczkami na piersiach ze swoimi danymi. TO JEST BABCIA! aga Odpowiedz Link
krakkrakusek1au Re: Święto Dziadka 23.01.15, 22:20 Mój szacunek dla tej babci. Urodzić 29 dzieci. Tego nawet trudno sobie wyobrazić. Odpowiedz Link
m4-6 Re: Święto Dziadka 23.01.15, 22:34 Agus, cos nie pomyliłaś? 29 dzieci, to fizycznie niemożliwe, kobieta tego by nie przeżyła! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Święto Dziadka 23.01.15, 22:49 Nieznana z imienia Rosjanka Fiodorowa Wasilijewa żyła w latach 1707 - 1782. Cofamy się w tak odległą przeszłość nie bez powodu. Ta wyjątkowa kobieta jest bowiem niekwestionowaną rekordzistką pod względem liczby porodów. W sumie doczekała się 69 dzieci, z których tylko dwójka nie wyszła z okresu niemowlęctwa. Pochodząca ze wsi Szui kobieta, w ciąży była 27 razy, czyli przez około 20 lat. Ani razu nie urodziła jednego dziecka. 16 razy miała bliźniaki, 7 razy trojaczki i aż 4 razy czworaczki. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Święto Dziadka 24.01.15, 13:57 PRZEPRASZAM, PANI MARIA MA DZIEWIĘCIORO DZIECI. NIE WIEM SKĄD TA DWÓJKA NA PRZODZIE Jak rodziła dziewiąte dziecko to pierwsza córka była w ciąży. aga Odpowiedz Link