amityr 11.03.15, 20:19 RAPORT SPECJALNY: Lekarze przerażeni szybkością działania nowej kuracji przeciw wypadaniu włosów u kobiet 101rad.pl/artykuly/lekarze-przerazeni-szybkoscia-dzialania-nowej-kuracji-przeciw-wypadaniu-wlosow-dmtdd-309/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamaryszek44 Re: Coś dla łysiejących 11.03.15, 22:16 Pic na wodę, dupa Jasiu, a zdjęcia różne. Baju baju nie dla mnie. Ja mam bardzo gęste i na dodatek puszące się włosy, ale jak są mikre to też mi przez nie łeb prześwituje. Odpowiedz Link
amityr Re: Coś dla łysiejących 12.03.15, 09:30 Moja Połowa też miała włosy jak Wioletta perukę.Też się jej trochę przerzedziły. Stosowała naturalną Biotynę przez pół roku i są cudowne.Kurcze a jak pachną wiosną. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Coś dla łysiejących 12.03.15, 10:18 Od wczoraj zbieram pokrzywę. Już wychodzi z ziemi. Wypiliśmy wywar po kolacji - pięknie się spało a na śniadanie posiekana ( sparzona) z jajecznica. Wywar z korzeni jest doskonały na mieszki włosowe. Pokrzywa to poza korzeniami mniszka pierwsza witaminowa wiosenna bomba. aga Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Coś dla łysiejących 12.03.15, 11:10 Jak lekarze są przerażeni,to trzeba uciekać z tej strony. Może nie zaszkodzi,ale i nie pomoże. Odpowiedz Link
estella50 Re: Coś dla łysiejących 12.03.15, 11:31 Aga - a jak robisz ten wywar z korzeni? Syn łysieje, chociaż jeszcze młody. Odpowiedz Link
m4-6 Re: Coś dla łysiejących 12.03.15, 15:31 Myślałam, że dla menów coś zapodał Amityr, a mnie łysi nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie a swoje kudełki mam gęste, mocne. Odpowiedz Link
amityr Re: Coś dla łysiejących 12.03.15, 19:06 Na łysienie tylko przeszczep własnych pobranych z tyłu głowy. Odpowiedz Link
amityr Re: Coś dla łysiejących 12.03.15, 19:09 aga-kosa napisała: > Od wczoraj zbieram pokrzywę. Już wychodzi z ziemi. Wypiliśmy wywar po kolacji - > pięknie się spało a na śniadanie posiekana ( sparzona) z jajecznica. Wywar z > korzeni jest doskonały na mieszki włosowe. > Pokrzywa to poza korzeniami mniszka pierwsza witaminowa wiosenna bomba. aga Pokrzywa jest zdrowa ale nie dla wszystkich. Powodując zwiększone wydalanie płynów z organizmu powoduje jednocześnie wydalanie potasu co dla sercowców jest bardzo nie korzystne. Coś za coś. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Coś dla łysiejących 12.03.15, 19:21 Dokładnie opisane jest w:" botaniczna galaktyka: pokrzywa zwyczajna - potęga'" Korzystam z tych przepisów. Podane receptury stosowane przez medycynę ludową. Jest tam zapiany napar, wywar, macerat, sok, ocet, miód.. Przyjemnej lektury. aga Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Coś dla łysiejących 12.03.15, 19:55 Generałowi wojsk rodzi się wnuk. Wysyła więc podwładnego aby zobaczył to dziecko. Po powrocie generał się pyta: - Jaki jest ten dzieciak? - Podobny do pana. - Czyli jaki? - Mały, łysy i ciągle się drze. ------------------------------------------------------------------ Spotyka się łysy z rudym. Rudy mówi: - Co bozia włosków nie dała? Łysy mówi: - Dawała rude ale nie wziąłem. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Coś dla łysiejących 12.03.15, 20:06 Dla mnie pokrzywa jest wskazana i codziennie wypijam szklankę ususzonej pokrzywy.Właśnie też i z tego powodu,że mam potas na granicy i muszę pilnować,bo kiedyś mi przekroczył. Trzeba znać swoje wyniki. Odpowiedz Link