Dodaj do ulubionych

Cimoszewicz o PiS -ie

09.07.15, 16:07
Wyjątkowo ponurym pomysłem jest niczym nieograniczona prowokacja policyjna. Gotowi są próbować zachowywać się jak ten bies podsuwający cyrograf, kusić, badać do końca, czy uda im się złamać uczciwego człowieka rozmaitymi ofertami czy nie. To zapowiedź bardzo ponurej rzeczywistości w naszym kraju - mówił w TOK FM senator Włodzimierz Cimoszewicz. W ten sposób skomentował postulaty polityczne zgłaszane przez PiS podczas zamkniętej dla mediów części trzydniowej konwencji w Katowicach.

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,18325872,cimoszewicz-o-pis-ci-ktorzy-deprawowali-polske-dzis-przedstawiaja.html#ixzz3fP3IKjAF

Nie ulega wątpliwości że te prowokacje były wyjątkowo ohydne.
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: Cimoszewicz o PiS -ie 09.07.15, 19:37
      Zdublowały nam sie wątki ale to drobiazg. A że wieje grozą ,jak zatytułowała swój jaga -to chyba bardzo trafna nazwa. Przecież te prowokacje to była wyjątkowa perfidnosć. Choć nie ukrywam że należało by się baczniej przyglądać pracy sądów i prokuratury - tylko to nie takie proste. Wszak sąd jest niezawisły...A że czasami sędziowie sądzą i ferują wyroki jakby im rozum szwankował to inna para kaloszy.
      • jaga_22 Re: Cimoszewicz o PiS -ie 09.07.15, 19:51
        Ja uważam ,że jest rozsądnym i mądrym politykiem.
        • iryska2604 Re: Cimoszewicz o PiS -ie 09.07.15, 19:56
          Ja też.
          • dorka556 Re: Cimoszewicz o PiS -ie 09.07.15, 20:18
            Proszę o dopisanie mnie do tej listy. Ja też.
            • estella50 Re: Cimoszewicz o PiS -ie 09.07.15, 20:36
              Mnie też dopiszcie 😁
              Gdyby wszyscy politycy mieli taką wiedzę i kulturę, to nie martwiłabym się tak bardzo, że PiS może przejąć władzę.
              Bo ludzie na tym poziomie rozmawiają ze sobą argumentując. Bez używania podsłuchów, prowokacji, insynuacji, prymitywnych kłamstw. I słuchają, co ma do powiedzenia adwersarz.
              • alfredka1 Re: Cimoszewicz o PiS -ie 09.07.15, 21:16
                Ja też ...
                • czuk1 Re: Cimoszewicz o PiS -ie 09.07.15, 23:06
                  Nie wiem czy na oceny nie rzutuje (na plus) nienaganne zachowanie, strój, "ujmujący" wygląd faceta. "Płeć kulturowa" przy ocenie tego polityka/dojrzewającego faceta wyraźnie gra rolę.
                  • jaga_22 Re: Cimoszewicz o PiS -ie 10.07.15, 09:06
                    Może i rzutuje,ale dla mnie najważniejsza,to jego głowa.
                    • aga-kosa Re: Cimoszewicz o PiS -ie 13.07.15, 09:37
                      Na mnie Cimoszewicz działa pozytywnie. Zapiszcie mnie do fan clubu smile aga
                      • amityr Re: Cimoszewicz o PiS -ie 13.07.15, 09:52
                        Bufon i tyle. A PO ma jak mo, bo tak zasłużyło.Tylko jeden przykład .Utajnienie kontroli NIK w ZUS i to od roku. Czym oni się różnią od PiS-u. Tym, że więcej ukradli, no bo i dłużej przy korycie.
                        • czuk1 Re: Cimoszewicz o PiS -ie 13.07.15, 11:44
                          I co ta kontrola miała wykazać ?
                          Raptem prezes NIK ją odtajnił - on z PO, w jakim celu ?
                          Nie rozumiem o co chodzi ?
                          • amityr Re: Cimoszewicz o PiS -ie 13.07.15, 19:44
                            czuk1 napisał:

> I co ta kontrola miała wykazać ?
                            > Raptem prezes NIK ją odtajnił - on z PO, w jakim celu ?
                            Kiedy?
                            > Nie rozumiem o co chodzi ?
                            Ja też nie rozumiem dlaczego Tusk ja utajnił i dalej Kopacz trwa w tym przekonaniu.
                            • czuk1 Re: Cimoszewicz o PiS -ie 13.07.15, 21:28
                              wink jakieś to dziwne. smile
                              • anoagata Re: Cimoszewicz o PiS -ie 14.07.15, 13:12
                                Słyszałam w TV że jak PiS dojdzie do władzy to będą sędziom badać szczyny przed rozpoczęciem ich pracy.

To tak na marginesie;
                                pani pyta dzieci na lekcji co wyrabiamy z cyny ??
                                Jaś odpowiada,proszę pani my scyny wylewamy z wiadra za okno.
                                • jaga_22 Re: Cimoszewicz o PiS -ie 30.07.15, 20:18
                                  Syn Cimoszewicza startuje do Sejmu na Podlasiu z list PO z ostatniego miejsca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka