Dodaj do ulubionych

Cd. paranoi

25.08.15, 19:21
Rosyjska Federalna Służba ds. nadzoru ochrony praw konsumentów (Rospotriebnadzor) nakazała wycofanie ze sprzedaży na terytorium Rosji wyrobów chemii gospodarczej zachodnich koncernów. Chodzi m.in. o kosmetyki i środki chemiczne takich producentów jak Henkel, Procter & Gamble czy Colgate-Palmolive

Read more: wyborcza.biz/biznes/1,100896,18624675,rosja-zachodnie-kosmetyki-wycofywane-ze-sklepow-bo-nie-spelniaja.html#ixzz3jqegvjlI

Ludzie, trzymajcie mnie ! Nie spełniaja wymogów! Nie mogliby wymyślić rozsądniejszego powodu? W to to chyba nikt nie uwierzy nawet w Rosji.
Obserwuj wątek
    • estella50 Re: Cd. paranoi 25.08.15, 19:40
      Wczoraj przypadkiem trafiłam na forum, w którym analizuje się przepowiednie Nostradamusa. Wciągnęło mnie, chociaż od urodzenie jestem racjonalistką smile
      I otóż tam cytują w.wym., który wieszczy za niedługo rewoltę, wręcz wojnę domową w Rosji.
      Nie sądzę, żeby z powodu rozjechania 3 mrożonych gęsi, czy zakazu sprzedaży Procter&Gamble.
      Ale ziarnko do ziarnka, do łezki łezka. A kropla drąży skałę, czyż nie?

A tak na poważnie, to jest śmieszne, co ten Putin wymyśla. Cała Europa, cały świat przecież nie zwariował, że używa produktów tych producentów i jakoś żyje, a nawet pachnie i nie straszy plamami na ubraniach.
      Ciekawe właśnie, jak się do tego Rosjanie odniosą.
      • jaga_22 Re: Cd. paranoi 25.08.15, 20:05
        Rosjanie wierzą Putinowi,a u nas Kaczyńskiemu każdy ma swojego idiotę.
        Myślę,że do czasu wink
        • estella50 Re: Cd. paranoi 25.08.15, 20:22
          jaga_22 napisała:

> Rosjanie wierzą Putinowi,a u nas Kaczyńskiemu każdy ma swojego idiotę.
          > Myślę,że do czasu wink

Oby Twoje myślenie ciałem się stało! I to szybciutko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka