07.09.15, 22:03
Witajcie po dłuższej przerwie.
Mam pytanie, czy ktoś z Was korzystał może z noclegów w prywatnych kwaterach w okolicach Białowieży i mógłby coś polecić. Byłoby fajnie, żeby niezbyt drogo. Chciałabym spełnić swoje marzenie (jedno z wielu) i zobaczyć Puszczę Białowieską, być tam. Wiem, że od lipca można przejść na białoruską stronę, mając paszport, to też byłoby ciekawe, więc może ktoś z Was już tam był?
Obserwuj wątek
    • anoagata Re: Hajnówka 08.09.15, 12:41
      Byłam w Białowieży kilka lat temu,była w budowie /ulice/ przejazdem kilka godzin.
      Park rozległy piękny,żubry na wyciągnięcie ręki różne ssaki również,muzea,wystawy,wieża z której widać wszystko,jednak by tam być zwiedzić i to zobaczyć musisz trafić na ładną pogodę.
      Absolutnie !!!
      • maria6450 Re: Hajnówka 08.09.15, 14:49
        Anno, właśnie w drugiej połowie sierpnia ma być powrót lata i wysokie temperatury, chcielibyśmy zrealizować tę wycieczkę w tym czasie. Nigdy tam nie byłam, jak nie teraz , to kiedy, nie ma za dużo czasusmile. A Ty masz jakieś marzenie wycieczkowe osiągalne?
        • anoagata Re: Hajnówka 09.09.15, 14:41
          Mario,miałaś na myśli chyba wrzesień,owszem ma być pogoda względem wycieczek.Owszem polecam choćby z Żubrem 'pogadać' nie tylko wypić.Miej ze sobą dużo kasy,bo wstęp do Parku jest płatny,po za tym jest multum różnych pamiątek do kupienia że aż oczy bolą.
          Ja marzeń wycieczkowych nie posiadam,wycieczki to dla mnie raczej katorga niż przyjemność ale marzy mi sie kilkudniowy pobyt w stolicy i wybieram sie jak sójka za morze....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka