iryska2604 24.06.16, 20:11 ZOBACZ CZYJE IMIENINY DZISIAJ SĄ Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfredka1 Re: Janinki, Janowie... 24.06.16, 21:12 Była na Forum Janinka /Muraszka/ . Teraz nie pisze, zalamana po śmierci męża .. rozmawiałam z nią dzisiaj. Odpowiedz Link
engine8 Re: Janinki, Janowie... 25.06.16, 00:40 Janie,..... Jaaaa Nie.... Ok Jak Ty nie to i Ja nie Odpowiedz Link
dociek Re: Janinki, Janowie... 25.06.16, 08:09 Zabawne, że w bardzo wielu dowcipach występuje Jaś jako niesforny, bezpośredni lub arogancki dzieciak, a Jan z reguły jako lokaj. Ojciec pyta małego Jasia, czy zna opowieść o ptaszkach i pszczółkach. - Nie chcę nic wiedzieć! - wybucha chłopiec i zaczyna płakać. Zmieszany ojciec pyta go, co się stało. - Och, tatusiu - szlocha Jasiu - kiedy miałem sześć lat, okazało się, że nie ma świętego Mikołaja, kiedy miałem siedem, że nie ma króliczka wielkanocnego, w wieku ośmiu lat dowiedziałem się, że nie ma dobrej wróżki, a w wieku dziesięciu - że to nie bocian przynosi dzieci. I jeśli teraz mi powiesz, że dorośli się nie bzykają, to nie będę już miał w co wierzyć! Wchodzi hrabia do pokoju. Patrzy, a tam wielka kupa. Woła: - Janie! - Ja też nie! Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Janinki, Janowie... 25.06.16, 08:43 Wczoraj na około setki uczestników wiankowej uroczystości było siedemnaście osób z tym pięknym imieniem. Tylko jeden ma 18 lat. Pozostali 60+ Wszystkiego dobrego właścicielom tego pięknego imienia. aga Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Janinki, Janowie... 25.06.16, 15:52 Jeszcze my , jeszcze my ... niech się spełni to wszystko o czym marzycie !!Uściski serdeczne .. Odpowiedz Link