Dodaj do ulubionych

Dzień Seniora

20.10.17, 10:25

Z Dniem Seniora pozdrawiam takowych ...jeśli tacy tu bywają .
Dobrego Zdrówka wszystkim życzę .

PS. Słucham teraz dyskusji nt. Seniorów.
Wyniki sondaży - w Polsce ok. 60 % seniorów ocenia, ze ma zły stan zdrowia a w UE - ok. 30 %
Wniosek - uzdrawianie się Seniorów poprzez wcześniejsze edukowanie i aktywny tryb życia oraz uzdrowienie/dofinansowanie obszaru służby zdrowia .... jest zadaniem ważnym dla nas Seniorów i dla państwa polskiego.
Obserwuj wątek
    • estella50 Re: Dzień Seniora 20.10.17, 10:50
      Dziekuję - i Tobie też zdrowia życzę smile Nawet nie wiedziałam, że mamy dzisiaj taki dzień! Na zdrowie to my wszyscy mamy prawo już narzekać, bo w końcu nasz wiek ma swoje prawa. Ale do określenia "złe zdrowie" kwalifikują się chyba tylko choroby nieuleczalne, terminalne?
      • jaga_22 Re: Dzień Seniora 20.10.17, 12:38
        https://wgrajo.pl/img/bocianiii.gif

• aga-kosa Re: Dzień Seniora 20.10.17, 12:50
          Co emeryt zrobić może wyżej kolan nie podskoczy d..ę to ma zawsze z tyłu wiatr mu często wieje w oczy.  Nie uwierzę w obietnice, że za darmo ktoś coś da mi ja przeżyłam SOCYJALIZM byle czym mnie nie omami. aga
          I tego się trzymajmy. Dużo zdrowia, rodzinnego ciepła i byśmy jeszcze chcieli być. smile aga
          • alfredka1 Re: Dzień Seniora 20.10.17, 12:55
            Najseniorsza seniorka sklada swoim Przyjaciołom , co to Seniorami już chcą się mienić ,
            życzenia najlepsze z najlepszych !!!!
            http://i67.tinypic.com/2cdhev7.jpg
      • czuk1 Re: Dzień Seniora 20.10.17, 15:35
        estella50 napisała:
        Na zdrowie to my wszyscy mamy prawo już narzekać, bo w końcu nasz wiek ma swoje prawa. Ale do określenia "złe zdrowie" kwalifikują się chyba tylko choroby nieuleczalne, terminalne?

Jak mówimy - mam dobre zdrowie - to możemy też mowić - mam złe zdrowie, jako przeciwieństwo.
        Masz rację - lepiej powiedzieć było - mam nie najlepszy stan zdrowia".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka