iryska2604 27.10.17, 18:34 Ucho Prezesa odc. 23 - Nawałnica roboty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Ucho prezesa - odc.23 10.11.17, 19:31 Ucho Prezesa odc. 24 - Pełzająca dyktatura Odpowiedz Link
wikul Re: Ucho prezesa - odc.23 10.11.17, 21:42 Ten odcinek (24) mi się podobał. Świetny Zborowski. A ten co tak wrzeszczy to Kurski? Przeszarżował. Odpowiedz Link
dociek Re: Ucho prezesa - odc.23 11.11.17, 12:07 Jaki Kurski? Chyba raczej Łuk Kurski... ten z II Wojny. Łysy Adam to najprędzej Bielan (obecnie z Porozumienia), swego czasu na pozycji "spin doktora". A Dominik "z jenotami" to znany poseł spośród PiSiaków - buraków cechujący się szczególnie prostacką arogancją... Odpowiedz Link
estella50 Re: Ucho prezesa - odc.23 11.11.17, 13:29 Tak, ten wrzeszczący to Bielan. On chyba w dalszym ciągu jest pisowskim spin doktorem. I w tym, co robi jest, niestety, dobry. A jak odbieracie kreację postaci Kaczyńskiego? Wg mnie autorzy przedstawiają go jako dobrego pana, który musi zmagać się z niezbyt mądrym personelem. Musi ponaglać, rozliczać, bo nie nadążają za jego światłym przywództwem. Jedyne, co chyba jest prawdziwie przedstawione, to strach, jaki Kaczyński wzbudza wśród podwładnych. Odpowiedz Link
wikul Re: Ucho prezesa - odc.24 11.11.17, 15:41 dociek napisał: > Łysy Adam to najprędzej Bielan (obecnie z Porozumienia), swego czasu na pozycji > "spin doktora". A Dominik "z jenotami" to znany poseł spośród PiSiaków - burak > ów cechujący się szczególnie prostacką arogancją... Jenot jak żywy, "Bielan" w niczym nie przypomina oryginału, pewnie dlatego go nie rozpoznałem. Odpowiedz Link