Dodaj do ulubionych

Ucho prezesa - odc.23

• wikul Re: Ucho prezesa - odc.23 10.11.17, 21:42
        Ten odcinek (24) mi się podobał. Świetny Zborowski. A ten co tak wrzeszczy to Kurski? Przeszarżował.
        • dociek Re: Ucho prezesa - odc.23 11.11.17, 12:07
          Jaki Kurski? Chyba raczej Łuk Kurski... ten z II Wojny.
          Łysy Adam to najprędzej Bielan (obecnie z Porozumienia), swego czasu na pozycji "spin doktora". A Dominik "z jenotami" to znany poseł spośród PiSiaków - buraków cechujący się szczególnie prostacką arogancją...
          • estella50 Re: Ucho prezesa - odc.23 11.11.17, 13:29
            Tak, ten wrzeszczący to Bielan. On chyba w dalszym ciągu jest pisowskim spin doktorem. I w tym, co robi jest, niestety, dobry.
            A jak odbieracie kreację postaci Kaczyńskiego? Wg mnie autorzy przedstawiają go jako dobrego pana, który musi zmagać się z niezbyt mądrym personelem. Musi ponaglać, rozliczać, bo nie nadążają za jego światłym przywództwem. Jedyne, co chyba jest prawdziwie przedstawione, to strach, jaki Kaczyński wzbudza wśród podwładnych.
          • wikul Re: Ucho prezesa - odc.24 11.11.17, 15:41
            dociek napisał:

> Łysy Adam to najprędzej Bielan (obecnie z Porozumienia), swego czasu na pozycji
            > "spin doktora". A Dominik "z jenotami" to znany poseł spośród PiSiaków - burak
            > ów cechujący się szczególnie prostacką arogancją...

Jenot jak żywy, "Bielan" w niczym nie przypomina oryginału, pewnie dlatego go nie rozpoznałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka