Dodaj do ulubionych

Idą łeb w łeb

12.07.20, 21:11
Andrzej Duda zwyciężył w drugiej turze wyborów prezydenckich - wynika z sondażu exit poll Ipsos dla TVN24. Na urzędującego prezydenta zagłosowało 50,4 proc. wyborców. Jego kontrkandydat - Rafał Trzaskowski - uzyskał 49,6 proc. poparcia. Sondażowe wyniki mogą różnić się od oficjalnych o 2 punkty procentowe. Oficjalne wyniki głosowania Państwowa Komisja Wyborcza poda najwcześniej w poniedziałek w godzinach wieczornych.

I jak tu wytrzymać do końcowych wyników?
Obserwuj wątek
    • pia.ed Re: Idą łeb w łeb 12.07.20, 22:12
      Jaka niesamowita kolejka ... i jaki niesamowity wiatr w Jastarni!
      Czy ktos moze mi wytlumaczyc, dlaczego jest jedna bardzo dluga
      kolejka do glosowania i dwie krotsze? wink

www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/olga-tokarczuk-glosowala-w-nietypowej-koszulce/gvm2c54
      • dociek Re: Idą łeb w łeb 13.07.20, 10:12
        Według mnie PiS tak zrobi i wszystko zrobi, za wszelką cenę, że Duda wygra. Możliwości kombinowania maja wiele.
        • iryska2604 Re: Idą łeb w łeb 13.07.20, 10:49
          I tak się rozkraczą, zobaczysz...
          • alfredka1 Re: Idą łeb w łeb 13.07.20, 11:17
            zwycięstwo ???? wystarczy popatrzeć na mapę ... wschód panie wschód ......

ale nie narzekajmy ... przecież pan Trzaskowski osiągnął wiele tylko wyborcy leniwi . za mało nas tyłki ruszyło ....
            • grrrrw Re: Idą łeb w łeb 13.07.20, 11:37
              Na Trzaskowskiego głosują Ziemie Zachodnie, zabużanie.
              • alfredka1 Re: Idą łeb w łeb 13.07.20, 15:16
                ... zabużanie ??? 75 lat minęło a ONI ciągle młodzi i glosują głosują .....,
                • dociek Re: Idą łeb w łeb 13.07.20, 15:33
                  Podobnie jak wiecznie żywi kombatanci tzw. "żołnierzy wyklętych", ci akurat z drugiej strony.
                • dociek Re: Idą łeb w łeb 13.07.20, 15:39
                  Mi się w głowie nie mieści tak wielka pustka umysłowa u teoretycznie "inteligentnych" wyborców osobnika o identycznych parametrach. To chyba działa takie przyciąganie, że swój ciągnie do swego. A może sięgniemy do ptactwa, ale nie domowego jak kaczki.
                  Gdy wleziesz między wrony kraczesz jak i ony...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka