Dodaj do ulubionych

Zglaszam się z Forum Seniorum

27.06.06, 18:14
Witam Wszystkich Forumowiczów.Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do
siebie.Interesuję się roslinkami ozdobnymi. Zimą czytuję Kraszewskiego.
Jeżdżę na rowerze. Lubię zwiedzac bliskie i dalsze okolice.Zginęło mi stare
forum ale odnalazłam tutaj kilka znajomych osób. Serdecznie pozdrawiam i
cieszę się,że jestescie. Asia
Obserwuj wątek
    • tadeuszx Re: Zglaszam się z Forum Seniorum 27.06.06, 18:26
      No i znakomicie Aniu-Asiuwink Witam Cię zamaszystym ukłonem i cieszę się. Buzka
      bedzie pozniejwink
    • ania1022 Re: Zglaszam się z Forum Seniorum 27.06.06, 18:43
      Witaj Asia, ja tutaj tez nowa ale mysle ze gospodarze i starsze bywalczynie i
      bywalcy tego forum nie maja nic przeciw a i przywitac sie niezaszkodzismile)
      • tadeuszx Re: Zglaszam się z Forum Seniorum 27.06.06, 18:48
        Zaraz, Aniu1022, to Ciebie tutaj dotychczas nie było? Jak to? Aha... pomylilem.
        Nie, no oczywiscie, dla Ani1022 uklon po pas skladam i caluje raczkiwink
        • ania1022 Re: Tadeusz 27.06.06, 20:08
          Bylam, bylam ale nieco pozniej niz ty np..
      • del.wa.57 Re: Zglaszam się z Forum Seniorum 27.06.06, 18:49
        Witaj Asiu,pomału odnajdujemy się wszyscy,oby jeszcze Framberg nas znalazł.
        Baw sie dobrze,tutaj też jest miłosmile
    • ewa553 Re: Zglaszam się z Forum Seniorum 27.06.06, 19:51
      witaj Aniu! Zostalysmy tu sieroty serdecznie przygarniete i
      zobaczysz,bedzie Ci tu dobrze.
      Do wikula napisalam na skrzynke gazety, ale albo nie czyta albo nie ma
      zyczenia. Czy framberg sie zwyczajnie framberg pisal?
    • skrzydlate Re: Zglaszam się z Forum Seniorum 28.06.06, 08:27
      czeeeeść
      • muraszka1 Re: Zglaszam się z Forum Seniorum 28.06.06, 09:52
        witaj Aniu52 smile
        • 52ania Re: Zglaszam się z Forum Seniorum 28.06.06, 16:58
          Dziękuję serdecznie za miłe przyjecie.Letnia kanikuła nie odwiodła Was od
          komputera.To dobrze.Pozdrawiam.Asia
          • malwina52 Re: Zglaszam się z Forum Seniorum 28.06.06, 21:05
            pozdrawiamsmile
            i zbiera sie tu sympatyczne grono ludzi
            fajnie, zycze milej zabawy
            • dama-kanaliowa Re: WYSPA SENIOROW 03.07.06, 18:41
              Pokusilam sie o reaktywacje FORUM SENIOROW. Zapraszam i pozdrawiam dawnych
              bywalcow. Wlasnie zarejestrowalam "wyspe".
              • tadeuszx Damo, mimo że jesteś kibolem, to Cię lubię... 03.07.06, 18:48
                ...trochę. Ale odpowiem, tak nieco w ich stylu: Wypchaj się! A link gdzie?! Co,
                mamy szukać??! wink))
                • ewa553 Re: Damo, mimo że jesteś kibolem, to Cię lubię... 03.07.06, 19:58
                  co to jest kibol????????
                  • tadeuszx O! Jaka ciekawska Ewunia!? Przez tę ciekawość 04.07.06, 10:24
                    takiej jednej Ewuni, dużo bidniutkich duszyczek może trafić do piekła!wink))
                    Dlatego Tobie Ewuniu, z zemsty za tamtą Ewę, nie odpowiem na to pytaniewink) A
                    Dama dobrze wie o co chodzi i nie pogniewa się za użycie określenia powszechnego
                    w słownictwie kibiców futbolu. Heh, zdaje się, że na Seniorum, sama go używała.
                    I nie jest to żaden obrazliwo-skojarzeniowy kontekst. Po prostu zbitka słowna,
                    która funkcjonuje w języku potocznym.
                    • ewa553 Re: O! Jaka ciekawska Ewunia!? Przez tę ciekawość 04.07.06, 10:30
                      hehe, tym samym odpowiedziales na moje pytanie, Tadeuszusmile))) Bo Ewy sa nie
                      tylko ciekawskie, ale potrafia "kompinowac".
                      • tadeuszx Buuuuuuuu, kolejny chłop, ktorego 04.07.06, 10:47
                        Ewunia wpuściła w malinysmile)) Gorzej, bo uciekła i ja tu sam zostałemwink))
              • kazia_x Re: WYSPA SENIOROW 03.07.06, 20:22
                dama-kanaliowa napisała:

> Pokusilam sie o reaktywacje FORUM SENIOROW. Zapraszam i pozdrawiam dawnych
                > bywalcow. Wlasnie zarejestrowalam "wyspe".

gdie jest ta wsypa?
                • del.wa.57 Re: WYSPA SENIOROW 03.07.06, 20:31
                  img411.imageshack.us/img411/9916/darmowywikt5at.jpg
                  Może tutajsmile)))))
                  • ewa553 Re: WYSPA SENIOROW 03.07.06, 20:50
                    Co Wy tu kurde, szyfrem piszecie??? Co to jest WKU? Domyslam sie ze jakas
                    organizacja wysylajaca do Iraku?
                    • maria73 Re: WYSPA SENIOROW 03.07.06, 21:00
                      w starych dawnych czasach :
                      Wojewódzka Komenda Uzupełnień -popraw mnie Tadeusz jesli się mylę
                      • ewa553 Re: WYSPA SENIOROW 03.07.06, 21:08
                        nigdy o nich nie slyszalam. czym sie zajmowali? czy uzupelniali miejsca w
                        wiezieniach?
                        • del.wa.57 Re: WYSPA SENIOROW 03.07.06, 21:49
                          Ewcia nie w więzieniach tylko/wojskowośc/ pobór do wojska,link wkleiłam dla
                          zabawy,patrz jak tam cudnie jaka cisza,gdzie Twoje poczucie humorusmile))))))
                          • ewa553 Re: WYSPA SENIOROW 03.07.06, 22:22
                            alez Delciu, ja wiem ze to zarcik, szczegolnie mnie w tym kontekscie ubawila
                            uwaga ze "miejsce moze troche odbiegac od zalaczonego zdjecia". Tylko
                            zainteresowal mnie ten skrot, bo mi sie z niczym nie kojarzyl. A wiec nie boj
                            zaby, humor mam jak mialamsmile))
                            • del.wa.57 Re: WYSPA SENIOROW 03.07.06, 22:27
                              I tak trzymaj Ewuniusmile)))
                              • del.wa.57 Re: WYSPA SENIOROW 03.07.06, 22:32
                                www.republika.pl/kalinajedrusik/stronagl.html
                                Może zabierzemy ze sobą na wyspę Kaline Jędrusik byłam jej fanką.
                                • kazia_x Re: WYSPA SENIOROW 03.07.06, 22:57
                                  del.wa.57 napisała:

> www.republika.pl/kalinajedrusik/stronagl.html
                                  > Może zabierzemy ze sobą na wyspę Kaline Jędrusik byłam jej fanką.

ale ale kto ja wykopie.
                                  Ja ze zmarlymi nie bede spac.
                                  • del.wa.57 Re: WYSPA SENIOROW 03.07.06, 23:15
                                    Kalina żyje w moich myślach i napewno nic złego Ci nie zrobi Kaziu,to żywych
                                    trzeba się lękać...czasami.Zabierz że sobą Tadeusza,utuli Ciebie i nie będziesz
                                    juz bała się duchówsmile))
                                    • grenka1 Re: WYSPA SENIOROW 03.07.06, 23:24
                                      Daj spokój del.wo. Kazia ma ciągnąć drzewo do lasu?
                                      To tam nie bedzie zadnych fajnych tubulców na tej Wyspie?
                                      To ma być "Bezludna Wyspa"? Jedna dopiero się skończyła.
                                      To ja się nie piszę na taka pustynię.
                                      • del.wa.57 Re: WYSPA SENIOROW 04.07.06, 00:03
                                        Jaka pustynia Grewnuś a ludzi to trzeba sobie dobrać/pomyślimy o tym/ no
                                        właśnie może jacyś tubylcy się znajdą,ale póki co to jeden by się przydał w
                                        nocy będzie tulił Kazie a w dzień ognisko rozpali,drewienek narąbie,obiadek
                                        ugotuje,powachluje nas jak będzie za gorącosmile))))
                                        • maria73 Re: WYSPA SENIOROW 04.07.06, 07:25
                                          serio - chcecie dać nogę z +/- 60 ?????
                                          sad(((((
                                          • graga21 Nareszcie byloby 04.07.06, 09:06
                                            jak przeszlo pol roku temu, kiedy pisala basia553 (czyli ewa553), del.wa,
                                            dankarol, kryzar, framberg, grenka, kendo, margo.pf i pia.ed i walderka itd,
                                            itd.
                                            Potem zaczelo sie cos psuc, ludzie cichaczem wycofywali sie, az w koncu forum
                                            zniknelo...
                                            • ewa553 Ty Grenka 04.07.06, 09:39
                                              mnie tu nie wygryzajsmile)))) Na wyspe z bialym piaskiem na plazy, z krystaliczna
                                              woda, to bym sie wybrala. Ale inne forum? Zajrzalam, dopisalam sie, ale tak
                                              naprawde nie widze powodu aby zakladac kolejne forum tematycznie rownolegle. To
                                              tylko rozdrabnianie sie. Wtedy jako basia jeszcze odeszlam, bo wlasnie byly dwa
                                              takie same, nie moglam sie zdecydowac, a pisac na obu wydawalo mi sie bez
                                              sensu. Wybralam FS bo mi wtedy bardziej odpowiadalo, bylo bardziej aktywne.
                                              Tu narazie nie czuje sie jak w domu, tylko jak w gosci u milych gospodarzy.
                                              Dopiero jak Was wszystkich naprawde poznam, jak zaczne kojarzyc nicki z
                                              faktami, to bede tu tez w domu. Bylych rezydentow FS znam, bo bylo nas niezbyt
                                              wiele, wiec sie z czasem kojarzylo rozne historie z nickami. Mam nadzieje, ze z
                                              czasem i tutaj lepiej poznam Was. Wiec prosze mnie nie wykopywacsmile)))))
                                              • grenka1 Ewa553 04.07.06, 10:28
                                                A czymże ja Ciebie mogę wygryzać, jak ja nie mam zębów? A o wykopywaniu to już
                                                w ogóle nie ma mowy.
                                                Zajrzałam na tą "Wyspę Seniorów" i stwierdziłam, że to nie Wyspa Seniorów tylko
                                                normalny KWA.
                                                Czuję, że tam nie ma dla mnie miejsca.
                                                Mnie tu dobrze, i nie ruszam się stąd. Tutaj pisałam gdy jeszcze istniało FS i
                                                zawsze spotkałam się z miłym przyjęciem był spokój, bez żadnych rozrób, nikt
                                                się nikogo nie czepiał odnośnie pochodzenia, nikt nie smęcił na temat co zjadł,
                                                a co wydalił. Ogólnie bardzo miła atmosfera.
                                                • ewa553 a propos "nie mam zebow": 04.07.06, 10:33
                                                  czytalam wzmianke w gazecie o facecie, ktory po pijaku polozyl sie spac na
                                                  klombie z kwiatami, w srodku miasta. Byl tak porzadny, ze zanim sie polozyl, to
                                                  zdjal buty i wyjal zebysmile)))) Mam nadzieje, ze jak kiedys mi szczeke wprawia,
                                                  to nie bede podswiadomie tak porzadna, aby w miejscu publicznym je wyjmowacsmile))
                                                  Co mi przypomina, ze czas zrobic termin u dentysty na kontrole!
                                              • grenka1 Re: Ty Grenka 04.07.06, 10:33
                                                ewa553 napisała:

> mnie tu nie wygryzajsmile))))

Chwilunia, w którym poście ja Cię wygryzałam?
                                                Może mi przypomnisz, bo ja jakoś nie mogę sobie skojarzyć.
                                                Może to już sclerosum multiplex?
                                            • ewa553 dzieki delwa 04.07.06, 09:42
                                              za link do Kaliny. Odlozylam sobie do faworytow, bo naraz sie wszystkiego nie
                                              da przeczytac. Ona byla tez moim idolem, jak ona malowalam szokujaco oczy i
                                              nosilam na wielkim cycu olbrzymie dekoltysmile))) Nawet jakies 2-3 lata temu
                                              obejrzalam w Polsce nagrana przez moja siostre sztuke "Apollo z Bellac", gdzie
                                              ona gra z mlodziutkim Hanuszkiewiczem. Po tylu latach sztuka i sposob jej
                                              grania nie zestarzaly sie. Byla swietna aktorka. O piosenkach w wykonaniu tak
                                              erotycznego, lozkowego glosu, nie wspomne...
                                      • tadeuszx Właśnie! Nie ma cudów, dużo fajnych tubylców 04.07.06, 10:37
                                        i wiem nawet jakich! Dlatego też podesle Kazi mailem taki drobiazg, niech sobie
                                        dziewczyna zobaczy... zastanowi się, może nawet skusi się na ten wyjazd?wink))
                                • tadeuszx O-o! Delwa, Ty ciekawe strony wyszukujesz;))) 04.07.06, 10:31
                                  Autentyczne podziękowania przyjmij od Tadziawink)
                      • tadeuszx Heh, Maria celowo Tadeusza wystawia:))) 04.07.06, 10:29
                        na tak łatwe sprostowaniewink)) Dzięki. Wojskowa Komenda Uzupełnień, o czym
                        niewątpliwie... hahaha... ta sprytna Marysia, wiedziaławink)))
                      • framberg Re: WYSPA SENIOROW 20.07.06, 00:23
                        maria73 napisała:
                        > w starych dawnych czasach :
                        > Wojewódzka Komenda Uzupełnień -popraw mnie Tadeusz jesli się mylę

Prawie wink
                        - Wojskowa Kom...
    • ewa553 co Ty bibrzdzysz Tadziu? 04.07.06, 10:57
      Nie opuscilam Cie, wyciagam Cie czympredzej z malin, bo mi jeszcze powyjadasz!
      Moje w maju zasadzone maliny dojrzewaja, codziennie zjadam po dwie ogromne,
      soczyste, aromatyczne i ciesze sie juz na przyszly rok, jak bede miala pelen
      plon!!! Nota bene nie jest to jedyny przysmak jaki mam w tej chwili, bo
      dozywiam sie jeszcze mloda kalarepka i pysznymi kwasno-slodkimi agrestami.
      Lada dzien bedzie marchewka zjadliwa, a i pomidory jeszcze zielone pewnie
      niedlugo sie zaczerwienia, bo przeciez slonca im nie brak, a wody im tez nie
      zaluje. Jak bedzie tak daleko, podrzuce tu troche plonowsmile)))
      • tadeuszx Ewuniu, Sloneczko, a gdzie mnie umiescisz 04.07.06, 11:04
        jak juz sie dam wyciagnac z tych malin? Wole naprzod wiedziec, czy mi sie to
        oplaciwink))
        • ewa553 aletrnatywa do malin, to oczko 04.07.06, 11:45
          zanim odrzucisz, przeczytaj i siem zastanowsmile))) woda milusia, cien
          nadbrzeznych roslin, zabki co to naucza Cie kumacsmile))) No i co Ty na to?
          • tadeuszx Aaaaaa, oczko;-) Oho! Wyraze sie jak kiedys 04.07.06, 12:04
            marszalek Zych w Sejmie: Staje mi... przed oczami to oczko a w nim Ewunia,
            oczywiscie w wersji adekwatnej do tej najpierwszej Ewy. Czyli calkiem goluska,
            tak jak ja bozia stworzyla. Zgoda! Bede uczciwie robil za Adama!wink))
            • ewa553 Re: Aaaaaa, oczko;-) Oho! Wyraze sie jak kiedys 04.07.06, 12:39
              te, Adam, nie uwierzysz, ale kolo oczka stoi jablonkasmile))))
              • del.wa.57 Re: WYSPA SENIORÓW:)))))) 04.07.06, 17:59
                No i co zrobiliście z wyspy? nikt nie będzie się wyprowadał,nie zakładamy nowe
                forum tylko wyspa Tadziu,gdzie można się zrelaksować,poleżeć,potaplać w
                wodzie,gryla robić,jednym słowem/letnia wyspa/Dama miała taki świetny pomysł z
                wyspą.Bierzemy nasze komputery i na wyspę co?
                smile))
                • maria73 Re: WYSPA SENIORÓW:)))))) 04.07.06, 19:30
                  proponuje na Saonę !!
                  wyspa jak marzenie smile))
              • tadeuszx Nie, Ewa, zostawmy jablka w spokoju. 04.07.06, 20:04
                Mnie nie trzeba kusic, bo juz od poprzedniego postu jestem na Ciebie skuszony. A
                jablka... Eeeewa, zanim dojrzeja, ile bysmy stacili szczescia i uniesien.smile))
    • ewa553 Nic nie mow Tadek, 04.07.06, 20:38
      jablka sa wczesne, najdalej za miesiac beda jadalno-zrywalnesmile))))
      • tadeuszx Ewa i Ty myslisz, ze przez miesiac mi tak bedzie 04.07.06, 21:32
        stalo? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29055&w=44297572&a=44651789
        przed oczami? Toz mi sie wzrok calkiem popsuje!?wink)))
        • ewa553 Re: Ewa i Ty myslisz, ze przez miesiac mi tak bed 04.07.06, 21:51
          jak bedziemy przez ten miesiac baraszkowac w oczku, to czas minie jak z bicza
          trzasnal!
        • olejowy.bogacz Re: Ewa i Ty myslisz, ze przez miesiac mi tak bed 04.07.06, 21:52
          co gdzie cos bym szturchnol seniority
          • del.wa.57 Re: Ewa i Ty myslisz, ze przez miesiac mi tak bed 04.07.06, 22:07
            Ty,olejowy gub się!!!!!
            • maria73 Re: Ewa i Ty myslisz, ze przez miesiac mi tak bed 04.07.06, 22:34
              del.wa - olej go!!
              sorry - ale moze tak zrozumie.
          • kazia_x Re: Ewa i Ty myslisz, ze przez miesiac mi tak bed 04.07.06, 22:35
            olejowy.bogacz napisał:

> co gdzie cos bym szturchnol seniority

a wez se wiagre i szturchnij dziure w plocie
            • del.wa.57 Re: Masz rację Mario. 04.07.06, 22:41
              Włączam olewator,to jakis psychol!!!!
          • tadeuszx Olejowy i znów zapominasz, ze jestes wsrod 04.07.06, 23:38
            doroslych?sad
        • maria73 Re: Ewa i Ty myslisz, ze przez miesiac mi tak bed 04.07.06, 21:52
          jeśli wy myślicie to co ja....
          swintuszki jesteście! a fe!! smile)
          • tadeuszx Nieeeee, Mario, nie! Prawda Ewa, ze nie myslimy 04.07.06, 23:44
            to co Maria?smile) Ewa odwoluje sie do Pierwszej Kobiety, a ja cytuje słowa
            Marszałka Sejmu! Caaaałkiem powazne tematysmile)
            • maria73 Re: Nieeeee, Mario, nie! Prawda Ewa, ze nie mysli 04.07.06, 23:48
              Klasę to widać od razu !!!
              • tadeuszx Kurcze Mario! No jak to odgadłas? 04.07.06, 23:52
                Że udało mi się skończyć tą trzecia (klasę) z podstawowki?? smile)))
                • maria73 Re: Kurcze Mario! No jak to odgadłas? 05.07.06, 00:07
                  o jeezu !!!
                  Aleś ty zasadniczy !!
                  po tobie to nawet maturę widać wink)
                  • tadeuszx Ciiiii... Mario... ten dyplom to z bazaru... 05.07.06, 09:52
                    ... ale ujdzie.... w tłokuwink))
    • evwi Re: szukałam ... i ZNALAZŁAM 08.07.06, 21:33
      szukałam Forum Seniorum juz od pewnego czasu, czasami tam wpadałam, ale wsiąkło
      gdzieś. I trafiłam tutaj na starych znajomych z tego forum. Czy moge się
      podłączyć, przyjmiecie mnie ?
      • ewa553 Re: szukałam ... i ZNALAZŁAM 08.07.06, 21:39
        hej, witam Cie towarzyszko ze starego forum!
        • del.wa.57 Re: szukałam ... i ZNALAZŁAM 08.07.06, 22:20
          Ja też witam Ciebie Evismile)
          • del.wa.57 Re: szukałam ... i ZNALAZŁAM 08.07.06, 22:38
            Brakuje tu jeszcze trochę osób jak Luszu,Annal 74,Landal 16,Waldka-zmora.
            • landal16 Re: szukałam ... i ZNALAZŁAM 17.07.06, 18:42
              del.wa.57 napisała:

> Brakuje tu jeszcze trochę osób jak Luszu,Annal 74,Landal 16,Waldka-zmora.

Milo mi, ze bylam zapamietana. Pisze z USA. Duzo sie zmienilo w moim zyciu, bo
              od stycznia jestem wdowa. Nie jestem na biezaco w tym nowym forum, ale moze
              poczytam i dogonie......dzieki za pamiec
              • del.wa.57 Re: szukałam ... i ZNALAZŁAM 17.07.06, 20:17
                Jak miło,że się odezwałaś,bardzo Ci współczuję Landalko,czas goi wszystkie rany.
                Teraz i tak niewiele się dzieje,urlopy,gorączka dopiero wieczorem ktoś coś
                popisze i to nie zawsze,acha,wiesz,ze odnalazło się FS? ISTNIEJE,nic z tego nie
                rozumiem czekamy na wyjaśnienie.
                Pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie i cieszę się,że się ''odnalazłaś''
                smile
                • landal16 Re: szukałam ... i ZNALAZŁAM 17.07.06, 21:53
                  Dziekuje del.wa za mile slowa. Lato, lato, szybko ucieka. Mamy fale upalow, ale
                  przy PC jest zawsze chlodno i milo. Jeszcze raz dziekuje.
                  • del.wa.57 Re: Da Landal.... 17.07.06, 22:29
                    Masz tutaj link na FS.
                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22243
                    • del.wa.57 Re: Do Landal.... 18.07.06, 13:23
                      Sorka zrobiła/byka/ miało być ''DO'' i co znalazłaś Landalko??
          • chole Re: szukałam ... i ZNALAZŁAM 09.07.06, 18:29
            Haj, witajcie miło, Czy przyjmiecie do swojego grona samotną rencistkę?
            Stęsknioną za towarzystwem. Pozdrawiam, jestem z Wrocławia i chętnie poklikam, a
            może Ktoś miałby ochotę na spacerek? Byłoby mi podwójnie miło.
            Nie uprawiam kwiatków, nie mam działki, nie jeżdżę na rowerze. Ale jestem
            całkiem sprawna na spacerki.
            Cholewicka
            .
            • ewa553 Re: szukałam ... i ZNALAZŁAM 09.07.06, 18:37
              Witaj! Tu jest kilka osob z Twojego miasta (ja nie)
              • del.wa.57 Re: szukałam ... i ZNALAZŁAM 09.07.06, 21:42
                Witaj Chole,napewno znajdziesz tutaj jakąś bratnią duszyczkę do spacerków,ja
                mieszkam bardzo dalekkkkooooo od Ciebie.
                • maria73 Re: szukałam ... i ZNALAZŁAM 09.07.06, 22:41
                  Witaj Cole - jestem z Wrocławia.
                  Jestem emerytką ale sensownie spędzam czas.
                  Jeśli bedziesz miała ochotę to dołącz do nas.
                  Maria
                  • graga211 landal16, witaj! 19.07.06, 09:57
                    jeszcze troche, a wszyscy odnajdziemy sie. FS znowu jest na swoim starym
                    miejscu ze swoim starym linkiem. Milo zobaczyc znane nicki...
                    • 52ania Re: landal16, witaj! 19.07.06, 11:08
                      Nigdy nie udzielałam się aktywnie na FS ( nie liczę wątku o odchudzaniu).
                      Lubilam jednak tam zaglądac i czytac.Znam wiele osob z tego forum dlatego
                      cieszę się landal16, że odnalazlaś nas i pozdrawiam serdecznie.
    • framberg Re: Zglaszam się z Forum Seniorum 20.07.06, 00:35
      Witajcie. Co robicie w upały?
      • maria73 Re: Zglaszam się z Forum Seniorum 20.07.06, 07:33
        Witaju framberg !!!
        Nareszcie się znalazłeś!!!
        Wszyscy tu za Tobą tęsknili.
        Ba - prawie modły wznoszono...
        Jak to miło,że jesteś!!
        No i unikniemy błędów.
        Wiesz dlaczego napisałam-
        po wielu rozterkach- wojewódzka ??
        Bo była przecież jeszcze RKU...
        więc ja, jak to ja, przez
        analogię , drogą dedukcji...
        Ale nie byłam na 100% pewna.
        Upały to y ledwo znosimy,
        a Ty gdzie byłeś jak Cię nie było ???
        • del.wa.57 Re: Zglaszam się z Forum Seniorum 20.07.06, 09:36
          Witaj nasz rodzynku,wiesz jak się cieszę,że odnalazłeś się hura!!!!!!
          Umnie sahara potworna juz od rana nie wiem gdzie się schować,może uda się
          przeżyćsmile)))
          Napisz co u Ciebie,gdzie się podziewałeś?
          Pozdrawiam serdeczniesmile
          • grenka1 Re: Zglaszam się z Forum Seniorum 20.07.06, 15:31
            A witam, witam i o zdrowie pytam.
            • 52ania Re: Zglaszam się z Forum Seniorum 20.07.06, 15:45
              I ja witam.Upały to wspaniala rzecz.Jak się człowiek tak wygrzeje latem, to
              zimą mniej spali drewna w kominku.
              • grenka1 Re: Zglaszam się z Forum Seniorum 20.07.06, 19:13
                52ania napisała:

> I ja witam.Upały to wspaniala rzecz.Jak się człowiek tak wygrzeje latem, to
                > zimą mniej spali drewna w kominku.

A gdyby tak jeszcze można było ten nadmiar ciepła gdzieś przechować do zimy !!!
                Ale byłoby wspaniale.
                • framberg Re: Zglaszam się z Forum Seniorum 21.07.06, 00:58
                  Fajnie, że prawie wszyscy się tu odnaleźli, dzieki za miłe słowa.

Upały znoszę wspaniale - mam zacieniony przez olbrzymie świerki i gigantyczne
                  tuje taras. To gęsta zasłona. Po południu cień tworzy dom więc wyleguję się w
                  cieniu i popijam kawę.

Pamiętacie zimę ?
                  Wprost nie do uwierzenia, że tak trzymała, że tak inaczej wyglądał świat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka