olejowy.bogacz 21.08.06, 23:08 jak zakladasz forum to do roboty, tematy, adresy, pomsly. No dawaj Marycha, nie len sie za piecem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
del.wa.57 Re: adminka do roboty 22.08.06, 16:33 Olejowy,jakbyś dokładnie tu czytał,to byś wiedzał gdzie jest nasza Adminka. Odpowiedz Link
maria73 Re: adminka do roboty 28.08.06, 09:04 ty olejowy zamiast rzucać hasła i poganiać sam daj coś z siebie !!! Na tym forum nic nie robi się na rozkaz i pod dyktando adminki-zapamietaj. Cenimy sobie własną niezależność i prawo do decydowania o tym co chcemy napisać. Wszyscy !! Czy mam zacytować twoje słowa teraz?? No więc..... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: adminka do roboty 28.08.06, 17:30 Witaj Mario)) Jak było z wnusiami,umęczyli Ciebie,czy odpoczełaś trochę? Odpowiedz Link
maria73 Re: adminka do roboty 29.08.06, 09:04 trochę dokuczyły mi noce nieprzespane. Wnusia przychodzila co wieczór do mnie,a potem całe łóżko było jej. Była przy tym tak urocza że nawet mnie to nie denerwowało !!! Ale ogólnie było świetnie. A ... i moje maluchy zaprosiły mnie na wycieczkę do Tunezji bo " ty babciu znasz tam drogi".To efekt oglądania przez nich reportażu z Tunezji .Cieszę się ze interesuje ich świat i [podróże bo"czym skorupka za młodu nasiąknie..." Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: adminka do roboty 29.08.06, 16:38 Dzięki Mario już poczytałam,że miałaś udane wakacje z wnukami,jasne,że trochę dokuczą ale to frajda z nimi przebywać póki są jeszcze małe,jeszcze troche i już nie będą chciały z babcią robić wypady w góry czy gdziekolwiek tylko ze swoim towarzystwem i to jest normalne. Odpowiedz Link