grenka1 24.08.06, 23:09 może "Balladę o lekkim zabarwieniu erotycznym"? To podaję tutaj linka do strony C. Mończyka (tego z tym warkoczykiem) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grenka1 Re: Oglądaliście 24.08.06, 23:14 Ale linka nie wstawiłam, już się poprawiam: www.czarekmonczyk.com.pl/ Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Oglądaliście 25.08.06, 13:48 Grenka!!! Ło,matko,aleś /rozwięzła/siem zrobiła)) Same golasy tam,no...prawie Odpowiedz Link
grenka1 Re: Oglądaliście 25.08.06, 15:12 Jaka rozwięzła, ja tam zajrzałsm na pierwszą stronę i dalej nie wchodziłam. Dopiero dziś .... Ło matko ja tam dalej nie właziłam .... Myślałam, że on tam reklamuje swoją działalność. Dopiero teraz widzę co jest tam dalej. Odpowiedz Link
framberg Re: Oglądaliście 25.08.06, 18:11 Nie wchodziłam )) Lepiej napisz jakie masz preferencje Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Oglądaliście 25.08.06, 20:08 No i co? Grenuś,milczysz odpowiedz jak Framberg grzecznie pyta))) Jam też ciekawa Odpowiedz Link
grenka1 Re: Oglądaliście 25.08.06, 20:35 No co mam odpowiedzieć? Ja ściągnęłam tego linka z innej strony i wcale nie wchodziłam na niego. Gdybym wiedziała, że to takie paskudztwo to nie wkleiłabym. Oglądałam tą "Balladę ..." pod kątem rozrywkowym, bo ten facet mieszka w Łodzi (50 km od mojego miejsca zamieszkania) i sądziłam, że to są ogłoszenia na przyzwoitym poziomie, że on opowiada o swojej pracy, swoich modelkach, a nigdy bym nie przypuszczała, że to taki zbok. Odpowiedz Link
framberg Re: Oglądaliście 25.08.06, 20:38 No tak. Nie ma co oglądać - same ogłoszenia. I linki. Ale facet nie jest zbok tylko biznesmen. To biznes. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Oglądaliście 28.08.06, 22:52 ja bym go inaczej nazwała-choć w dzisiejszych czasach wszystko jest biznes.A facet jest obleśny.Zdarzyło mi się obejrzeć ze 2 odcinki tego czegoś i zniesmaczyło mnie to.Dziwię się tym dziewczynom,a może taki poziom,czy ja wiem...Ludzie,co za czasy,nie chcę być wzięta za starą pudernicę ale czy walki w kisielu czy taniec na rurze ma cos wspólnego z kulturą? Odpowiedz Link
ira.mak Re: Oglądaliście 29.08.06, 18:45 to nie na ten temat-ale co za czasy,oko moje zahaczylo o ekran telewizora,ja klikałam a mąż skakał po kanałach i nie wiem czy kóraś z was widziała ten program-jeśli ktoś czuje taką potrzebę,nie ma wyobrażni ni własnej inwencji-może się podszkolic w AKADEMII SEXU bodaj na Polsacie.Jestem chyba dość tolerancyjna-ale instrukcji udzielanych na ekranie nie strawię.Czemu Polacy tak łatwo ulegają wpływom?I czemu akurat wybierają to co najgorsze?Szkoda mi mlodzieży,za grosz romantyzmu,delikatności... Odpowiedz Link