maria73 06.08.07, 20:39 picasaweb.google.com/HaniaKuba/WakacjeLipiec2007 moje wsponienia z wakacji...... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: wakacje... 06.08.07, 21:26 Dzięki Mario.Chociaż w ten sposób zwidziłam troszkę świata. Cudowne zdjącia,cudowna babcia i młodsze pokolenie. Obejrzałam kilka razy. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: wakacje... 06.08.07, 21:57 Z wielką przyjemnością obejrzałam fotki,jak tam cudnie,zielono a woda aż niebieska tylko ta jadza w korkach co? jak do granicy hehehehe Masz wspaniałą rodzinkę a Hania i Kuba to bliżniaki tak? najfajnej wygladaja jak śpią hihihihihi Połonina Cyrańska-cudne widoki,wyglasz wspaniale babciu Mario))) Odpowiedz Link
uyu Re: wakacje... 06.08.07, 22:27 Wspaniale fotografie, modele i pejzaz. Mario, na oko to z ciebie taka babcia jak ze mnie sultan turecki) Sliczna z ciebie dziewczyna ))) Odpowiedz Link
maria73 Re: wakacje... 07.08.07, 00:17 dzięki dziewczyny za miłe słowa ) To nie są bliżniaki !! Kuba jest dokładnie 2 lata miesiąc i 2 dni starszy od Hani. Faktycznie wszyscy ,którzy widzą ich pierwszy raz, myślą podobnie. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: wakacje... 07.08.07, 18:43 Ha,to tak jak pomiędzy moimi dziećmi tez różnica 2 lata,miesiąc i 5 dni. Wygladają jak bliżniaki) Mario,wyglądasz kwitnąco i tak trzymaj!!! Odpowiedz Link
ira.mak Re: wakacje... 08.08.07, 20:10 Mario,wspaniałe fotki!Mieliscie naprawde fajne wakacje.A ty wygladasz super!!! Odpowiedz Link
kendo Re: wakacje... 09.08.07, 10:25 Mario, no super....dzieki za galerie wakacyjna, dzieciska slodziaste nie mowiac juz o mlodej babci,super wygladasz. PS;..czy to truno umiescic zdjecia w tym picaso?mam zamiar rowniez zrobic swoja kolekcje wycieczkowa. pozdrawiam Odpowiedz Link
maria73 Re: wakacje... 09.08.07, 18:49 do Kendo i wszystkich zainteresowanych - podsyłam link do Picassa. Skoro ja to zrobiłam,potrafi każdy.Powodzenia www.google.com/accounts/Login Odpowiedz Link
kendo Re: wakacje...Mario 10.08.07, 10:10 czyli,jak zaloguje sie na Gogle,otworzy sie -picaso-? czy trzeba nowa skrzynke poctowa zakladac,czy wystarczy,jak na kroas co sie ma zaloguje? Odpowiedz Link
maria73 Re: wakacje...Mario 10.08.07, 10:23 Kendo - kliknij na link który ci przesłałam, na otwartej stronie,w prawym górnym rogu wpisz swój adres mailowy i hasło ktore do niego masz.Na adres skrzynki mailowej przyjdzie potwierdzenie adresu ,wtedy kliknij na link ,który Ci przyślą,możesz się zalogować i otrzymasz instrukcję dalszego postępowania.Musisz ściągnąc ( za free) program Picasso i dalej wg.instrukcji.To proste wierz mi. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wakacje...Mario 10.08.07, 11:01 Uff !!! wczoraj zawzięłam się i doszłam dość daleko,ale muszę przyznać,że pod koniec pomogła mi córka,bo się pogubiłam, ale nie zapisałam się do albumu publicznego,bo mam zdjęcia rodziny. Mam pytanie,czy nikomu nie będę mogła pokazać zdjęć,jeżeli ja będę chciała? Odpowiedz Link
maria73 Re: wakacje...Mario 10.08.07, 14:58 wydaje mie się ,że są zasady udostęp[niania albumów ukrytych,powinnaś przeczytać tę informację przy jego tworzeniu.Z pewnością udostępnia się go przesyłając osobie zainteresowanej link lub hasło dostępu.Sprawdż.Ja oczywiście, z wrodzonego lenistwa,nie przeczytałam wszystkiego do końca.Musisz przetestować różne warianty. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wakacje...Mario 10.08.07, 16:13 Masz rację Mario,przetestuję na córce,dzieki. Mi też nie chciało się czytać wszystkiego,bo strasznie dużo. Odpowiedz Link
boryska1 Re: wakacje...Mario 10.08.07, 16:39 no pięknie spędzacie wakacje mnie zostało.... www.youtube.com/watch Odpowiedz Link
kendo Re: wakacje...Mario 11.08.07, 08:58 dzieki Mario, zabiore sie za to gdy dziecie mnie odwiedzi, bo przerazilam sie,gdy Jaga napisala o pomocy Cory) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wakacje...Mario 11.08.07, 23:32 Przesłałam zdjęcia córce.Wszystko gra i buczy. Teraz częsciej będę przeglądała zdjecia ,bo nie muszę klikać. Odpowiedz Link