super222 10.03.09, 13:33 Jaga 22 moderuje forum "agdyby tak nieba przybliżyć". Nawet ten piesek merda ogonkiem w taki sposób, że smutek człowieka ogarnia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Ale się porobiło...??? 10.03.09, 13:47 O matko moja miła i znów się nie podoba kolejny ogonek,aleś ty wybredna Super Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Ale się porobiło...??? 10.03.09, 14:03 A ja nie rozumiem co w tym takiego dziwnego że moderuje... Odpowiedz Link
super222 Re: Ale się porobiło...??? 10.03.09, 14:24 irysko... gdzie ja napisałam, że to jest "dziwne"? Już - kurcze - przestajesz logicznie myśleć i działać. Nie odzywaj się do mnie dzisiaj, bo jestem maksymalnie wkurzona, czyli zasmucona - bo tobie trzeba kawę na ławę ;0 Odpowiedz Link
kendo Re: Ale się porobiło...??? 10.03.09, 14:52 a czy zle sie porobilo?? *Jago moje gratulacje,ponownie Odpowiedz Link
super222 Re: Ale się porobiło...??? 10.03.09, 14:56 Czy porobiło się dobrze? Czas pokaże... Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: Ale się porobiło...??? 10.03.09, 15:05 Super, bo Ty często tak bez ogródek, ja też czasem mam spóźniony zapłon i nie kumam "o co Ciebie chodzi" Dobrze, że wspomniałaś o kawie, idę sobie zrobić, zejdę Ci z komputera,bo i mnie się zaraz oberwie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Ale się porobiło...??? 10.03.09, 15:12 Super..pewnie,że czas pokaże.Dzięki za dodanie mi otuchy,bo spadło na mnie jak przysłowiowy grom z jasnego nieba,ale cieszę się,bo ktoś mi zaufał. Odpowiedz Link
dorka556 Re: Ale się porobiło...??? 10.03.09, 15:33 Jaga, to fajnie, że moderujesz. Ja też mam do Ciebie zaufanie i zajrzę tam, od czasu, do czasu. Powodzenia, trzymam kciuki. Tylko nie zapomnij o 60-tkach. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Ale się porobiło...??? 10.03.09, 15:53 Super -wcale mi kawy na ławę nie trzeba ale skoro tak zatytułowałas watek- "ale sie porobiło" -to juz zawiera w sobie ociupine ironii,chyba ne zaprzeczysz.A ja znajac twoje nastawienie i to ze sie czepiasz mnie i Jagi jako tych wiekowych,kadzących sobie -najezam sie mimo woli. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Ale się porobiło...??? 10.03.09, 16:35 za oknem pogoda jak w czterdziestu męczenników, niebo pochmurne - powodujące "dołek" a tu mruczenie "bezpowodowe" wcale nie kota "salomona" Odbiegam od tematu : jaka Natalia miała kota Salomona i pytanie potrzebne do krzyżówki: biblijny patron długowłosych - wdzięczna za pomoc aga Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Ale się porobiło...??? 10.03.09, 18:04 Moze Samson ? jako ze Dalila mu je obcięła pozbawiając go mocy? Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Ale się porobiło...??? 10.03.09, 18:13 Oczywiscie Natalia Gałczyńska bowiem u p.Gałczyńskich mruczał kot Salomon.Za szybko klilnełam poprzedni post. Odpowiedz Link
super222 Re: Ale się porobiło...??? 28.03.09, 14:44 Dla przypomnienia. Co to znaczy, że jestem niereformowalna? Czy jak mam *dobrą* pamięć, to należy ją zreformować? ----- mario73 - dlaczego nie czytasz postów swoich poddanych. To błąd - niestety. Jota w jotę powtórzyłam wyjaśnienia dede43, a ty mnie posądzasz, nie wiem o co? Nie życzę sobie, by pisano do mnie super szóstka, a ty to zaakceptowałaś. Mój nick jest: super222. I nie zreformowałam go. Odpowiedz Link
polnaro Re: Ale się porobiło...??? 28.03.09, 15:09 Super222, dlaczego słowo "dobrą" dałaś w cudzysłów? Ja ostatnio czytam tu sporo wypowiedzi i to ze zrozumieniem, pamięć masz dobrą /bez cudzysłowu/. Odpowiedz Link
super222 Re: Ale się porobiło...??? 28.03.09, 15:29 polnaro - cieszę się, że ostatnio więcej czytasz i piszesz, mam nadzieję, że nadal tak będzie. ------ W pisowni, na komputerze znaki */ */ nie oznaczają cudzysłowu. Są to znaki, które mają nam podkreślić znaczenie szczególne pisanego słowa. Natomiast znaki "/ "/ to są cudzysłowy, ale ja w moim poscie ich nie użyłam. Cytując moją wypowiedź użyłaś przekłamania. Żeby było jasne: ja napisałam *dobrą*, a ty cytujesz "dobrą". Widzisz jakąś różnicę? Odpowiedz Link
polnaro Re: Ale się porobiło...??? 28.03.09, 15:37 Aaaa, no, przyznaję, że utożsamiłam znaki. Nie znałam wymowy **, dzięki za naukę. Wobec tego zygzakiem wymazuję treść mojego postu. Pisuję kiedy mogę /czas /, zawsze wcześniej jednak czytam innych. Odpowiedz Link
lakrima1 Re:Polnaro 28.03.09, 15:58 Tak,tak,starość nie radość.Trzeba dwa razy czytać. Raz bo nie dowidzisz . Drugi raz ,żeby zrozumieć o co chodzi.Zapisz się na Uniwerek to się poduczysz.Widzisz jak się Superka zmieniła. Odpowiedz Link
polnaro Re:lakrimo1 28.03.09, 16:49 A "wciełaś" się między mnie i super222, bo ...? Z powodu? Piszę czasem do ciebie i ....jakoś ...cisza. Moją starość /????, było nie było, 50 minęło/, szanuj, jeśliś młoda/???/, a jak dokładniej mnie poczytasz, to nie musisz na razie na Uniwerek się zapisywać, potraktuj to jako rok "0". Odpowiedz Link
lakrima1 Re:polnaro 28.03.09, 17:01 Widzisz jednak. To dobrze. No nie musisz się tak denerwować. Lubię Super222 a wszyscy na nią jakoś warczą.Ty też się do niej przyczepiłaś . Pamiętam jak się do Ciebie zwracała po porady ,e! Nie odpowiadałam może na coś, ale wiesz jak te fora chodzą.Jak się zapomnisz i nie napiszesz w tytule do kogo to ,różnie bywa.Za staruszkę przepraszam.Napisałam to w innym kontekście.Ale sama wiesz rok"0".Czemu żeś w c Odpowiedz Link
maria73 Re: Ale się porobiło...??? 28.03.09, 16:23 Dla przypomnienia. Co to znaczy, że jestem niereformowalna? Czy jak mam *dobrą* pamięć, to należy ją zreformować? --- Odpowiedz Link
dede43 Re: super222 28.03.09, 22:15 super222 napisała: > Nie życzę sobie, by pisano do mnie > super szóstka, a ty to zaakceptowałaś. > Mój nick jest: super222. > I nie zreformowałam go. Mea culpa super222. Więcej sie nie pomylę. Przepraszam, wiem, że nie miałam prawa zmieniac twojego nicka. Wybaczysz? Odpowiedz Link
bret.2 Re: Ale się porobiło...??? 28.03.09, 23:08 Droga Super wybij sobie z głowy "założenia" jakichkolwiek *reform* Bądź dalej "nireformowalna" Jesteś z tym cudowna jedyny żywy promień na tym forum.Energiczna ,błyskotliwa,(a nie marudna baba).jeszcze ledwie wiosna,a Ty Jesteś jak gorące jasne lato i Zostań taka z Tobą nawet zima będzie cieplejsza.Chciałbym z Tobą podyskutować nawet się trochę pokłócić ale się trochę boje. Odpowiedz Link
super222 Re: Ale się porobiło...??? 29.03.09, 08:35 bret.2 napisałeś: >Chciałbym z Tobą podyskutować nawet się trochę pokłócić ale się trochę boję. -------- Boję się w równym stopniu. Całość postu jest porywająca. Duży talent. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Ale się porobiło...??? 29.03.09, 10:33 Super222 i bret.2 a kadźcie sobie do woli ,mnie to nie przeszkadza, tylko nie wcinajcie się między posty nie na temat.) Odpowiedz Link
bret.2 Re: Ale się porobiło...??? 29.03.09, 14:23 Jaguś, u nas wszystko było na temat, tylko w podtekstach. jeśli coś Cie uraziło to przepraszam. Nigdy nikomu niecące zrobić przykrości ,(przynajmniej większej niż on mnie)i mam cywilna odwagę przeprosić. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Ale się porobiło...??? 29.03.09, 15:13 No co Ty bret.2 jesteś jak najbardziej w porządku. Twoja uprzejmość jest zadziwiająca i bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link
polnaro Re: Ale się porobiło...??? 29.03.09, 15:26 Porobiło się, jak to u nas zazwyczaj. Kontrasty. Raz walną, raz głaszczą. Fajnie, że równowaga zachowana. Owocnych dysput życzę. Odpowiedz Link
lakrima1 Re: Ale się porobiło...??? 29.03.09, 16:56 Jaga ,czy ten konik to Bret1.Ładne imię. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Ale się porobiło...??? 29.03.09, 17:11 Bret.1 ??? nie słyszałam lakrimo1.Jest gra bret1 Odpowiedz Link
lakrima1 Re: Ale się porobiło...??? 29.03.09, 17:17 Ja tylko tak myślę czy to ten koń, bo super czy ktoś inny podawał ,że jest na forach sąsiedzkich jakiś koń.Była podana nawet maść.Przepraszam. Odpowiedz Link
waliakon1 Re: Ale się porobiło...??? 28.03.09, 23:23 No to masz super kumpla, super222. We dwoje raźniej o sile już nie wspomnę. Odpowiedz Link