Dodaj do ulubionych

HORROR U DENTYSTY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:48
Seplenię troskę bo mi wyrwał sadysta dwa zęby z mojej gęby.
Pomylił się psia jucha wyrwał nie te co trza.
Nie wiem co mam zrobić, cy prasnąć go w pysk cy nascekać na niego, tylko nie
wiem gdzie. Prosę o radę - baba wdzięcna
Obserwuj wątek
    • malkontent_jeden Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 19:36
      A zacaj sie za węgłym i caśnij jakim kijem bez łepetyne jak bedzie do tej
      swojej terenówki wsiadoł psiajucha jedna... ;-)
      • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 19:50
        kijem panocku, nie za ostro ? Choć zal mam wielgi, moze i kijem.
        • malkontent_jeden Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 19:52
          Kijaskiem, kijaskiem- zioberka policyć, kulaski psećwicyć, niech mu nie bedzie
          letko...
          • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:01
            Ale on wielgi jak Janosik a mała zabidzona baba nie dam rady panie.
            • malkontent_jeden Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 20:03
              To sie zacajcie na dasku- z góry łatwiej bedzie, a i jak w łepetyne piersy
              kijek oberwie, to sie na ziemie obali i zrobicie co trza bez wysiłku. Ino sie
              nie obzywajcie za wiele przy tem, coby was po seplenieniu nie rozpoznał, hej.
              • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:21
                dziekuję za dobrą radę panocku, prasnę go bez łeb i nie umorduje sie za wiele bo
                jam baba słaba, a jesce do probosca zajde i nagadam niech sie paskud wsydzi.
                A co mam z tą moją scerbatą gębą zrobić ?
                • malkontent_jeden Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 21:07
                  A chustke wysoko zawincie i jakos obleci. Ksiedzu proboszczowi scerbate geby
                  zwycajne, a zza kratecki i tak nie obaczy kto...
                  • illusia Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 21:31
                    a jak zza kratecki wyjdzie ucałowac "coś tam" chyab stułe i ksiadz obaczy to co
                    będzie, co panocku ??? chyba bedzie wstyd
                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:38
                    panocku to nie jest dobra rada choć ze scerego serca dana , pomarsconą gębę mam,
                    ale o zęby dbam.
                    Zoczyłam kejś damulkę z miasta miała gębę pokraśnioną na czerwono a psednich
                    zebów nie miała i to nie było pikne.
                    Za scere rady dziękuję a na Wielkanoc dostanies pisanki.
                    Jestem baba pamietliwa i słowa docymam.
                    • illusia Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 21:45
                      uwazajcie bo panocek jeszcze te pisanki bedzie chciał, a jak to rozpustnik to
                      bedziesz babo problem miała :))
                      • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:49
                        Nie będzie problemu, jestem baba wdzięcna i honorna.
                        Słowa docymam.
                        • illusia Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 21:55
                          a to sie ceni babo honorna, tylko tak przestrzegałam bo rozspustików tu nas nie
                          brakuje :))
                          • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:03
                            ten panocek to chyba nie, ale jakby co to se i tak dam rade. Słowa docymam.
                            Ja pisanek nie maluje tylko skrobie ( miastowe mówią że to grawerowanie czy
                            jakoś tak )
                            • illusia Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 22:11
                              oooo, jak grawerowane toc panocek problem miec moze bo jakos mi sie zdaje ze
                              woli malowane :)))
                              • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:15
                                Malować nie umiem to musi se podumać czy pisanki chce drapane bo innych nie robie
                                • illusia Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 22:17
                                  aa to musimy poczekac na ponocka, niech sam powie jakie woli :))
                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:18
                                    Ja mam cas to se pocekam
                                    • malkontent_jeden Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 23:05
                                      Jezusicku, chwilka mnie nie bylo a tu juz mi jaja poskrobaly te kobity na zaś...
                                      Chyba psestane Zmartwychwstanie Pańskie łobchodzic kiejby mi miał mój srom
                                      chłopski ucierpieć...
                                      • illusia Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 23:10
                                        oj uwazaj panocu bo baba jest tak wdzieczno ze jeszcze poskorobie, i to jeszcze
                                        jak !!!!
                                      • swan_ganz Re: HORROR U DENTYSTY 20.02.06, 12:57
                                        a co Ty się tak certolisz chłopie ze sobą, co?
                                        Baba Ci tu o świąteczne pieszczoty obiecuje a Ty w poprzek stajesz?
                                        • lauralay Re: Horror... 23.02.06, 03:05
                                          Na to pytanie coś do tej pory panocek nie odpowiedział ;)
                                          Nieśmiały chyba...
            • tankard Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 22:01
              Na wielgiego dętystę, nie ma jak dobry kozik.
              Jo sam nieduzy jezdem, ale jakem jednemu pod zebra wraził, to zara mnie puscił
              jucha jeden. Z dentystami ostro trza, bo to psiekrwie najgorsze.
              • Gość: g Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:18
                paczta no ludziska,takie wykstołcune dochtory,a jaki tyjater łodstawiły .Mozeby tak w telewizyji go psedstawić,toby sie publika ubawiła,jo!Zwłasca tako jedna baba działająco w dwóch łosobach-niee!
                • illusia Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 22:22
                  uooo, mylisz sie panocku baba a owsze ale zdecydowanie w dwóch uosobach, cytaj
                  dobrze to obaczysz :))
                  • Gość: g Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:28
                    paniusiu jo myśla o inny babie,któro loto po tym forum jak perszing.Jak sie nie myla nijako neska cafe,cy tam premium ale i nima w biedrunce
                    • illusia Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 22:31
                      a prosze to krypto reklamy - tak to chyba zwia - nie robic, toc to zabronione,
                      a ja nie wiem panocku uo co Ci chodzi, toc ja wiejska baba
                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:28
                    co sie tej paskudzie ubzdrało ?
                    • Gość: g Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:37
                      nic wdzięcna babo,jo tyz wdzięcno baba.Hu ha!
                      • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:41
                        coś sie mnie ucepił
                        • Gość: g Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:43
                          nic poprostu to mi sie podobo!
                          • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:44
                            Jak prasne tego paproka w pysk to napisze
                            • Gość: g Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:48
                              wdzięcno babo,ty du mnie nie pałos chynciom,
                              ale naprowde nie wiem cymu.Psecia jo po dobroci.
                              Ale nie chce być namolno i ide w pierzyne.Hej!
                              • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:51
                                pałom do cie bo ja baba spokojna
                                • Gość: g Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:53
                                  A ,co ty baba i mos pałe ?Jo ni mom!
                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:56
                                    palom chenciom
                                    • Gość: g Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:58
                                      No jo tys ale ni ma z kim.
                                      • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 23:01
                                        jp cie lubie, ja jezdem stara baba i gupoty mi sie nie trzymiom
                                        • malkontent_jeden Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 23:11
                                          Tośta sie kobity dogadały- łod dętysty pohańca zaceny, na dupach skońcyły.
                                          Chwalić Boga ześta sie do jakiej łokowity nie dorwały, bo wtyd na cołki Podhale
                                          mógłby sie rozliźć abo i dalej, na słowacko strone...;-)
                                          • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 23:17
                                            Ja myślałam o jajach od kokoszki a te zbereźne baby se ubzdrały co inszego.
                                            Bździągwy rozpustne, chyba młode.
                                            • malkontent_jeden Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 23:20
                                              A juści, młode to i nie o kokoszach myślą, psiekrwie... O kogutach prendzy
                                              paniusiu- takie casy, taakie casy...
                                              • illusia Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 23:23
                                                uooo trudne casy, a gdzie te koguty!! i niestety kokoszki pozostajo i o
                                                jojkach godoc trza, od kokoszek uoczywiscie
                                                • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 23:31
                                                  ide nakarmić gadzine. A jak prasne tego paproka bez łeb kijaszkiem to napisze.
                                                  • malkontent_jeden Re: HORROR U DENTYSTY 19.02.06, 23:36
                                                    Napiście, napiście- z lubościom psecytamy jak o litośc błagał sromotnik
                                                    paskudny...
                                                  • Gość: g Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 10:56
                                                    Witom wdziyncno babo i ty malkontyncie, łoroz innom
                                                    gadzine którom jo nie powitała.Jak tam prasnyła pses
                                                    łeb tego dyntyste?Ciekawo jestym łokrutnie.?
                                                    Mom pytanie,a łoddoł ci choć tego zymba,pewnie
                                                    go wyćpnył.A mogłaby se baba wdzięcna jaki talizman
                                                    z niego zmajstrować,coby łodpyndził te złe licho.
                                                    Łodpowjym tu zaraym makontyntowi_jednymu co jo wcale
                                                    nie tako mlodo ,ale jurno baba,a z braku innych joj
                                                    zmusuno licyć te łod kur,tak jak to napisała tu inno
                                                    jakoś baba.Całe scynście,że świynta za pasym i byndzie
                                                    mozno macać ile wlezie,ku pozytkowi ludzisk,by nie
                                                    zatruły sie zbynchami.A to wazne,jak słuzba zdrowia
                                                    mo sztrejkować.Hej!Napista du mnie coby mi sie lzy
                                                    na sercu zrobilo,bo coś mi zacyno swankować ,chyba
                                                    z braku tych joj.
                                                  • Gość: g Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:07
                                                    illusia-pozdrowiom Cie serdecnie,mos śwjyntom racje
                                                    z tymi kogutami i kokoskami,cyzby naprowde zacynało
                                                    brakować kogutów?Jak takie casy majo być to jo dzinkuje!
                                                    Psecie jo dopjyro,a moze jus cwoty ksyzyk na karku!?
                                                  • illusia Re: HORROR U DENTYSTY 20.02.06, 11:23
                                                    piknie dziekuje za pozdrowienia, mam takom nadzieje ze az tak starsno nie jest,
                                                    ale piknie tez nie, tsa kogutow łapac i tsymac za te jojka :))
                                                  • Gość: g Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:08
                                                    ilusia,kiej jo mom pecha,albo tako wybredno
                                                    zy mnie paniusia.Co który kogut mi sie podobo ,
                                                    to okazuje sie ze jakoś kura gdace.A bele co jo nie chce.
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:54
                                                    Witojcie
                                                    Zymbów mi nie oddał zachłannik jeden.
                                                    Co wy baby ino o tych kogutkach prawicie takie jakieś namolne jesteśta.
                                                    Ja mam wielgi kłopot.
                                                    Od samego rana siedze na dasku i cekam na tego paskudnika.
                                                    Malkontent_jeden mi tak poradził co bym sie zacaiła na dasku i bez łeb paskudę
                                                    kijaszkiem prasneła.

Paskudnika dentysty nie ma a po wsi się rozniosło zem ogupiała.
                                                    Psyjechali strazaki co by mnie z dasku zabrać ale sie nie dałam.
                                                    Posiedze sobie do ćmoku bo mam cas.
                                                    Tylko tak sobie dumam cy ten malkontent to mi tak poradził ze scerego serca cy
                                                    se zazartował.

• Gość: g Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:13
                                                    wdzięcna babo ,a na którym dasku siedzis?Moze na złym,ze go ni ma.Musis gdzieś koło mnie,bo ja słysała jak wyła ta strazacka syrena,a za niom cało zgraja ludzisk leciala.Malkontent zawse dobze radzi,więc tam siedz.A mozeby tak jednak go nie praskać,bądz co bądz dyntysta tys kogucik.Babo,a co ty tak zazdrościs,ze my o tych kogucikach sobie gwarzym?Paniusiom chyba tys cosik od zycia sie nalezy,nie?!Hej!
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:30
                                                    A w moje zagrodzie na dasku se siedze.
                                                    A jak se siedze to se tak dumam i jak se tak wspominam jak byłam młoda baba to
                                                    mnie tak okrutnie w dołku gniecie.
                                                    Zal młodych latek, okrutny zal.
                                                  • Gość: g Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:42
                                                    widze babo,ze ty tak jak i jo załujes straconych roków.
                                                    Wies,tak se myśle, moze ty lepiej jus tam nie siedz,
                                                    słonecko zasło i jesce jako gorso zaraza ptasio sie
                                                    psyplonto.Tak se tys myśle,jak ty na tyn dasek wlazła
                                                    z tym laptokiem ?Toś ty kstołcuno wiejsko baba.
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:04
                                                    Ja se na ten dasek wlazła ino z pajdką chleba.
                                                    A ze okrutnie mnie telepie to sem poszła do chaty na kwilke co by sie zdziebełko
                                                    ogzać.
                                                    Na dasku se posiedze do wiecora bo zal do paskudy mam okrutny i moresu musze go
                                                    naucyć.
                                                  • illusia Re: HORROR U DENTYSTY 20.02.06, 17:46
                                                    a siedz, siedz bo paskuda musi za swoje dostac, tylko herbatki sie jakowej napij
                                                    bo to dobrze robi, a jesce jak bedzie wzmocniona to dopiero bedzie efekt ;)
                                                  • malkontent_jeden Re: HORROR U DENTYSTY 20.02.06, 18:55
                                                    Góralsko herbatka dobrze krzepi, hej, a tego laptoka babo toście pewnikiem z
                                                    jakowyms blukonektym dorwali? Tedy baccie babo na rachunki, coby sie nie
                                                    okazalo ze zawzientosc wasa drozej nowych zymbow was nie wyniesła...
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:27
                                                    Wysiedziała ja se na tym dasku do wiecora i paskud nie psyjechał.
                                                    Calutki dzionek zmarnowałam, sromoty najadłam, jak ja tera ludziskom we wsi
                                                    mam paczeć w ocy.
                                                    Dygotek dostałam, w kluce ślizgawica, głowa rozpalona jak fajerki na piecyku,
                                                    w kościach łamanie ze strach.
                                                    Leze pod piezynką, herbatke góralskom pije i carne myśli mnie oblazły.
                                                    Co ja biedna baba pocne, jak nie przendzie bez noc jade do dochtora ( internista
                                                    cy jakoś tak po miastowemu)

• malkontent_jeden Re: HORROR U DENTYSTY 20.02.06, 18:53
                                                    A dziezbym zartowoł... Powaznie pieruńsko żech wczera godoł, pewnie tyn
                                                    paskudny wyrwizomb niedośc ze machlojki zymbowe uprawio, to i spieguje cie
                                                    babo, a moze on... Jezusienazarenski!!! A moze un cie zaurocyc kciol, i zemby
                                                    do carownika jakiegos zawiozl coby na ciebie uroki zacynil, cobys mu spolegliwa
                                                    była? A moze jakasik kuma zazdrosna go upsedzila i po domach i ksacorach sie
                                                    chowa gniewu słusnego zbiegajac?
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:53
                                                    Laptopka ni mom ino starego komputra co go letniaki zostawiły bo dudków nie miały.
                                                    Tak mi sie widzi ze prawis prawde, ze po ksaczorach sie chowa ale gniewu słusnego
                                                    nie umknie.
                                                    Z pomoco dochtora dojde do sił i huncwota wirwizemba dopadne.
                                                    Tak se wydumałam i słowa doczymie.
                                                  • Gość: g Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:35
                                                    Biednaś babo,psyjdzże ty ku mnie skorno świt,
                                                    witaminki zapise,z innymi babami se pogadas moze
                                                    to twoje dumanie odmini sie nazad.Moze tys jakiegoś
                                                    kogutka trafis.A jojka na świynta pocebne.
                                                  • Gość: g Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 09:10
                                                    Babo,zyjes?Tęskno mi do ciebie.
                                                    Cekam na dalsy rozwój wydazeń.
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:37
                                                    Calutko noc umordowalam sie okrutnie, łamały mie gnatki, dusnoś pseokrutna,
                                                    ledwom sie zwlekła i do dochtora pocłapała.
                                                    Ludzisków w psychodni jak owiecek na hali.
                                                    Porusenie było straśne bo nowy dochtor miał psyjmować, baby wsyćkie nie mogły
                                                    usiedzieć na dupskach w spokojnosci z tej wielgiej ciekawości.
                                                    Psyleciał dochtorek zakutany nawet mu gęby nie było widać, zadymka i ziomb od
                                                    samiutkiego rana pseokropny a on niezwycajny bo miastowy.

Piersa baba jak wylazła od niego to była jakas taka odmieniona, pokrasniała na
                                                    gebie a ocyska to jej błyscały jakoby te gwiazdy.
                                                    Narescie psysła moja pora co se mogła wleznąć do dochtora.
                                                    Jak se wlazła i go zobacyła to mi dech zaparło.

Dochtorek jak ten janioł co w kościele mozna zobacyć na malowidle.
                                                    Portecki i kaftanik na nim bielutki a gębusia słodkosci, gładki na gębie, ocyska
                                                    chabrowe a wielgie jak spodecki. To nie to zeby mnie zaurocył ja tylko tak se
                                                    pise dla młodych bab co to kogucików im się chce.
                                                    Tak se dumam ze 30 roków to on jesce nie ma.

Strasnie dochtorek dociekliwy, ledwom wlazła a on od proga pyta:
                                                    - z czym do mnie przychodzicie
                                                    a jamu na to:
                                                    - ze z nicym bom ja biedna baba
                                                    no to on znowu wypytuje
                                                    - na co się skarżę
                                                    no to mu gzeczne gadam
                                                    - calutka wioska wie ze ciegiem sie uskarzam na Wojtka od sąsiadów bo to
                                                    strasny psotnik i dokucznik wielgi.
                                                    dochtorek zapytuje
                                                    - a stolec był ?
                                                    Troske mnie ta jego wścibskość i gadulstwo zeźliło ale gzecznie gadam
                                                    - czy ja mogę wiedzieć cy był, jak ja tu o samiutkiego rana cekam w
                                                    ośrodku na dochtora.
                                                    Chyba pomiarkował ze za wiele wypytuje i zabrał sie do badania.
                                                    Gębę kazał rozewrzeć i taką maluśką deseckę do pyska wsadził, kazał gadać aaaaaa
                                                    Rozdziewać sie zbytnio nie kazał jak to dawniej bywało.
                                                    Zapytał co boli i pastylki zapisał, zakazał pić herbatki góralski.
                                                    Tera muse lezeć pod piezyną psez ctery dzionki.

Tak po prawdzie to jesce wcora miała taki malutki zal do makontenta bo mi
                                                    doradził siedzenie na tym dasku i sie naziebiłam okrutnie, ale tera to ja
                                                    nijakiego zalu ni mom, bo se pod piezynką odpocne. A jak bede zdrowa to se
                                                    jesce raz do dochtorka polete - no tak ino dla spokojności cy choróbsko psesło.
                                                    A ja se juz polete do osrodka to sie porozglondom za tym paskudom co mi moje
                                                    perełecki powyrywoł.

Tak mi sie coś wydawa ze od dzisiejsego dzionka te młode baby cęściej będom
                                                    zachadzać do dochtora no bo tak gadają w telewizorze ze lepi zapobiegać wselkim
                                                    choróbskom.

• Gość: g Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:05
                                                    Toś se babo pogadała. Jezdem strasnie rada ześ się łodezwała,bo myśli moje niespokojne były.Ale tera lży na pikawie sie zrobilo.Pises,ze cie nie zaurocył,łoj jednak żdziebełko musioł.Tak piknie ło dochtorku napisałas,ze az mnie w dołku ścisło;bielutkie porcięta,kaftanik,chabrowe ocka,a włoski mioł?A tam ,nawet gdyby ni mioł,to i tak dobze,tylko skoda ,ze taki
                                                    młody,nie?!Loj,to bedzi natłok przed jego gabinetym,
                                                    limit pzekrocony.A inne dochtory,to chyba pynknom z
                                                    zazdrości.Babo ,nie wiem cemu ty mu gadała ,ześ biedna
                                                    i nic ni mas,przecia on cie pytoł co ci dolega,a nie coś
                                                    za pazuchom psyniosła.A tak właściwie to mogła baba kopa
                                                    joj zabrać,nie zbiedniałaby odrazu.Młody,to musi pzecia
                                                    dobze sie odzywiać,coby siły mioł na babki.Babo, ale s cym
                                                    ty do niego posła?-poskarzyć sie na Wojtka?To u jakiego
                                                    dochtora ty byla?Po co on cie pytał o stolec,cyzbyś bącki
                                                    puscala?No ,ale skorno kazoł lezeć pod piezynom to lez
                                                    wygzewaj sie ,łon wie co gada!wez laptoka do wyrka
                                                    i gadaj nam co u ciebie ciekawego.
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:17
                                                    cosik mi se pofyrtało
                                                  • malkontent_jeden Re: HORROR 21.02.06, 19:19
                                                    Znacy z herbatkom przeholowaliscie :D
                                                  • malkontent_jeden Re: HORROR U DENTYSTY 21.02.06, 16:38
                                                    Łomatulu, okrutniem sie usmiał. Cieski zywot mocie babo, ale i ciekawy, i w
                                                    niespodzianki obfity.. Pod pierzynkom harnie Wom bedzie, jak jesce nie do konca
                                                    dochtorka posluchacie i harbatki goralski na zapas przisposbicie...On dochtorek
                                                    moze i jako janiołecek, ale mlody to i gupiuśki- do kuńca w te ucone ksionzki
                                                    wiezy. Wy sie babo nie sluchejcie, ino herbatke goralskom popijajcie, a dla
                                                    zdrowotnosci ino miodu dodejcie i bedzie lajtowo, jak te mlode kokoski terozki
                                                    padajom.
                                                    Zaś jak juz ozdrowiejecie furt, to ja wom poradze co z wyrwizembem dali pocąć-
                                                    mówiom że z Krakowa ostatnio wielgi a okrutny minister na wsyckie
                                                    niesprawiedliwosci w Warsawie nastoł, to do niego Wasom sprawe zdamy, i jusci un
                                                    tego wyrwizemba za wos harnie w jakims ciepluskim pierdelku zainstaluje.
                                                    Hej
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:23
                                                    Tak mi sie cosik zdawa
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:29
                                                    Bo ja tak ze scerego serca wdziecna jezdem Wam ze nie zabacyliscie o stary babie,
                                                    coś mi sie pofyrtało od herbatki z miodym.
                                                  • Gość: g Re: HORROR U DENTYSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:09
                                                    babo ,babo,znowu posłuchala malkontynta i jednako
                                                    wypiła ty góralski herbatki,przecia łod samygo
                                                    miodziku nie fyrta sie we łbie.
                                                  • malkontent_jeden Re: HORROR 21.02.06, 21:10
                                                    Ja to sobie myslem, ze babie tyn janiołek w głowinie namiesał, nie herbatka. Juz
                                                    nawet o zembiskach zaocyła...
                                                  • illusia Re: HORROR U DENTYSTY 21.02.06, 21:18
                                                    a sie babie pofyrtalo pewnikiem od wrazen u młodego dohtora to i herabrki
                                                    góralskiej pić nie musioła
                                                    uważaj babo za 4 dni, bo jako znom zycie polecisz sie bodoć az bedzie furczoło.
                                                    a swojo drogo jak ten dohtor taki pikniutki to i ja bym poleciała :)))
                                                  • illusia Re: HORROR U DENTYSTY 21.02.06, 21:21
                                                    oj spóźniła Ci sie ja z uodpowiedzio, pisałach i pisałach a malkonent wysłał i
                                                    piersy był
                                                  • malkontent_jeden Re: HORROR 21.02.06, 21:23
                                                    Etam, myslałaś... Babie zazdrościłaś ;-P
                                                  • illusia Re: HORROR 21.02.06, 21:30
                                                    może i zazdrościła, ale ja to takich janiołków nie lubie, wole kogucików co to
                                                    majo diabła za kosulą
                                                  • Gość: g Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:34
                                                    Za kosulo czy w innym miejscu?
                                                  • illusia Re: HORROR 21.02.06, 21:41
                                                    jak jest za kosulo to jest dobrze ale jak jest w gatkach to dopiro piknie
                                                    ale my tu świntuszymy a babo bidna zebow ni ma i w dodatku chorutko
                                                  • Gość: g Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:44
                                                    Coś te chłopy nie gramotne jakieś,wstdliwe.Coroz
                                                    wiency takich łazi po tych ulicach.Srodek zimy ,
                                                    a te na tych gymbach łopolune jakieś jakby tu
                                                    Hawaje jakieś były ,cy co?Albo piso w gazytach
                                                    i pytajo o rade ,jak nojlepi depilować (czy jak
                                                    tam to golynie pozywajo)łokolice no wiecie jakie... .
                                                    Kurde blade a jakie wywijasy przy tym trza robic.
                                                    No zeby to baby pisały,ale nie- chłoposki.Toz to
                                                    niedlugo nie bydzie mozno łodróznic cy to baba cy chłop.
                                                  • Gość: gość baby Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:31
                                                    ilusia ta baba to ma scęście,na janiołka trafiła,nie.
                                                    A wceśni mi gadała,że ona to tylko tak ku pociese dla
                                                    młodych babek tak go opisuje.Malkontynt chyba znowu
                                                    mo racja co niby to to fyrtanie to aniołkowe.Ale,coby
                                                    nos posadzać o zazdrość malkontyncie,bój sie Boga!
                                                  • malkontent_jeden Re: HORROR 21.02.06, 21:37
                                                    Iii, jo tys takich aniołków nie lubia, to co bych mioł Wam załować...:D
                                                  • Gość: g Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:52
                                                    Cosik ta baba spokojno tako,chyba nie pogorsyło
                                                    sie bardzi.Albo nie wycymała i polazła franca
                                                    jedna na tyn swój dasek i Wojtusia psegania,albo
                                                    tego swygo wyrwizymba.A co tam złozym sie razym
                                                    i kupim bidulce nowe perełecki z porcelanki,jak myślita?
                                                  • illusia Re: HORROR 21.02.06, 22:03
                                                    a moze być że psegania bo babo to zawzieta jak piron jaki, nic tylko chłopów
                                                    bić a jak by miała nowe perełecki (tylko zeby carne nie były) to by do dohtora
                                                    janiołka częściej chodziła i humor pewnikiem by sie jej poprawił
                                                    więc ściepke mało zorganizujmy i perłecki bedo jak nowe
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:14
                                                    Wsyćkich serdecnie pozdrwiam.
                                                    Po ćmoku psysła ku mnie siąsiadecka i tak my se pogwazyły o tym nasym nowym
                                                    dochtorku. Racyły sie herbatkom górlskom z miodem tak jak prawił
                                                    malkonternt. Źdzebko herbatka posła do głowy ale o zymbach i tym huncwocie co mi
                                                    je wyciepał pomintam i paproka spotka zasuzona kara.
                                                    Na zymby skłdajcie dudki z góry serdecnie dziękujem i ciese sie ze poznałak
                                                    takich dobrych ludzisków co majo takie mentkie serduszka.
                                                  • malkontent_jeden Re: HORROR 21.02.06, 23:35
                                                    Babo, ja sie ściepne, kiebys tego swojego dochtorecka nie wystrasyla usmiechym
                                                    kalekim, i coby un ci odwzajemnil- niekoniecnie po profesjonalny powinnosci...
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:43
                                                    Tyz prowda. Tyś chłop honorny i słowa doczymies.
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: Psyjdzie kryska na paproka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:36
                                                    Moje kochaniutkie baby i chłopy na paproka z kumom sposób my znalazły i
                                                    na dasku juz nie bede wysiadywała. A jaka kara słusna go dopadnie to tera
                                                    nie bede gadała bo sie po wsi rozniesie.
                                                  • malkontent_jeden Re: Psyjdzie kryska na paproka 21.02.06, 23:39
                                                    To chociaz powiedzcie po wsyckim jak było, jak zesta pohanca ukarały.
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: Psyjdzie kryska na paproka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:49
                                                    Z wielgom radościom opowiem wsyćkim niech paprok nałyka sie sromoty.
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: Psyjdzie kryska na paproka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 00:10
                                                    Jesce ino łykne se herbatki i wleze do wyrka.
                                                    Wsyckim babom i chłopom zece dobry nocy.
                                                    Baba okrutnie wsyćkim wdziecna.
    • malkontent_jeden Re: HORROR 22.02.06, 00:27
      Dobranoc babo, ja ino wątek troska nalewo przesune, bo nie idzie juz roscytac
      chto komu haw łodpowiado...
      • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 01:42
        Malkontent aleś Ty mągry chłop bardzom Ci wdzięcna zes popchoł nalewo wątek.
        Tak mi sie cosik wydawa ze ten pikny janiołek dochtorek jakieś dupne pastylki
        mi doł, bo pseca herbatka nie skodzi. Nijak spać nie idzie, straśnie mie mgli.
        • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 02:39
          Jezusicku co ten dochtorek mi dał. Jak mie straśnie mgli.
          Cy kto łykał takie leki ?
          Pakowane w sreberka, takie kej by ze smalcu, łyko sie gładko bez popitki bo
          pieruńsko ślizgie.
          • Gość: g Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:06
            Witom wsyćkich serdecnie,a zwłasco ciebie babo!Kruca fuks
            spiesa z pomoco,ale nie wjym cy nie zapóżno juz aby coby
            ci mogła pomóc.Powjydz mi babo,cy te lekarstwo to takie
            podłuzne smalcowate jokoby naboje zawiniynte w śreberka?
            A co tyn młody janiołek nie powiedzioł ci jak sie je zazywo,
            no widać,ze albo ty była nim tak zaurocuno,albo un zapomnioł
            jak mu te pasce rozdziawiłaś,i myśloł,ze zaglondo w inne miejsce:)
            Babo ,wślizgiwać to une sie majo ale nie w gymbe tylko w te miejsce pod spudnikiym!!!Najprowdopodobni w tyn otworek z tylu,skoro pytoł,
            cy stolec był.Oj babo,babo zanim coś do gymby wlozys pytej tu nos,my
            ci poradzim,bo skodaby bylo coby te dutki na perełecki, posły na kwiotki
            dlo cie.
            • Gość: g Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:24
              Kruca fuks ,ale mi sie bzydko napisalo a malkntynt tak ładnie
              na lewo pzesunył.tak mi sie teroz psypomniało,bo moja jedna
              znajomo była u ginekologa,łony tyz jej zapisoł takie leki
              i nazwoł je copki.A łona psyleciała do mnie i pyto,jak mo
              te copke zalozyc bo za mało i chciała leciec do niego
              spowrotym coby jej duzy rozmiar zapisoł,alek jom zacymała
              i nagodała w cym zec.
              • illusia Re: HORROR 22.02.06, 09:18
                Pikne dzien dobry, ledwom wstała dzisiaj z wyra, ja to nimom problemu ze
                spaniem, toc babie współczuje ze nałokoło sie copków i spania nima.
                To teraz baba jak na janiołecka dochotra sie zacai bo wsciekłośc wielko ja
                weźmie za te copki to dopiro bedzie ciekawie i juz bardzom ciekawa tych opowieści.
            • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:27
              Witoj kochaniutka
              Jako Ty jezdeś pomocna. Tak mi sie zdawa ze mas prawde. Podłuzne smalcowate
              jakoby naboje strasnie ślizgie, ucymać w palcak nijak nie idzie. Moze dochtorek
              powiedzioł jak zazywoć ale ja zabacuła.
              Kochaniutka jezdem stara baba mam 70 roków z okładem, cytać umiem ale literki na
              tych pudełeckach to takie maluśkie ze nijak rozcytać nie moga. Te guptoki nijak
              nie myślom, stare ludziska majom wielgi kłopot z psecytaniem co je napisane na
              onych pudełeckach. Pospisom Was uspokoić juz mi lepi. Zaroz psyńdzie ku mnie
              kuma i uwazy mi kwasnicy na swińskim ryju.
              • malkontent_jeden Re: HORROR 22.02.06, 11:34
                Pieruna , babo tośta sie copków bez gembe naćkali? Znam ja taki przipadek, kiej
                kobita dochtora chwaliła że pieruńsko skuteczny lek zapisoł, ino jom straśnie
                tym śryberkiem w gardło drapoł...
              • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:17
                Straśnie larum we wiose, ludziska latają a ja słabiutka w chacie leze i nijak
                nie moge pomiarkować co sie wydazyło.
                To nie to, coby ja była baba wścibska, broń Boze ale lubia wiedzieć.
                A ta straśnia niewiedza okrutnie mie męcy.
                • malkontent_jeden Re: HORROR 22.02.06, 12:41
                  Babo, wypocywajcie harno. Ja terozki zmykam, moze cosik zwęse, bo w górskie
                  okolice sie wybierom- poprawdzie kawołecek od Wos, bo do górski Krynicy- ale
                  jak larum wielgie jak mówicie, to bez górecki i tam doniesie.
                  Zdrowiejcie pryndziutko, cobym ta mógł Wos we zdrowiu zaś obacyć i posłuchać
                  jako sie sprawa paproka wyrwizemba zakońcyła.
                  Hej.
                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:53
                    Ta moja kuma okrutnica psybiegła ku mie dopierok z wiecora.
                    Calutki dzionek siedziałam w chacie a ta moja niewiedza zarła mie jak robacek.
                    Nie wiem cy mom kumie psebacyć ze mie na takie okrutne katuse naraziła.
                    Psyleciała cała niespokojna, nijak nie mogła usiedzieć na dupsku a gadała jakoby
                    ta katarynka. Musiałak jej herbatki góralski postawić coby mogła pastylke na
                    uspokojenie zazyć.

Larmo od samiutkiego rana sie zaceno ino roztwarli psychodnie.
                    Wsyćkie baby sie zleciały z okolicnych wiosek, coby je ten nowy dochtorek
                    psebadał, bo ponoć strasna grypa saleje.
                    Chłopy wnerwione okrutnie ze ich baby pod psychodniom we wielgim ogonku
                    ustawione na badanie u dochtorka cekajom. Wsyckie takie postrojone kiejby na
                    niespory.

Tak mie ta wiadomoś o ty grypie zeźliła, ze sama musiałak zazyć persen bo nijak
                    w spokojnosci nie mogłam słuchac co mi kuma prawi.
                    Dochtorek calutki dzionek sie mozolił coby wszyćkie baby psebadać, tak się ponoć
                    urobił biedacysko ze ledwo o własnych siłkach z gabinetu wyleznoł az mu sie
                    girki uginały a na gębusi był pokraśniały z tego wielgiego pracowania.
                    Ździebełko jezdem zafrasowana, cy to biedacysko podoła takiej cięzki pracy.
                    Baby gadają ze straśnie dokładnie bada - taki janiołecek pracowity.

Baby po wsi latajo jak ogupiałe i cigiem gadają o dochtorku.
                    Po prawdzie dochtorek jak ten janiołecek ale ponoć w tych jego chabrowych
                    ocyskach jakieś takie ogniki sie zazom. Jak zerknie na babe to okrutne ciarki
                    po ksyzu psechodzom.
                    Maryśka, no wicie ta od Staśka, to gada ze to takie ku..ki w ocyskach jego
                    latają. Takie samiutkie jak u tej paniusi z Warsawy co to lubi zeks, jak kobyłka
                    łowies.

Gadajom po wsi ze Zośka ( na ta wicie, ładniutko na pusku, młodo koza ) co
                    mieska w chacie na samym końcu wsi, to sie na tego dochtorka porwała.
                    A ponoć to było tak.
                    Wlazła do dochtorka i zacyna nazekać ze jom straśnie w piersiątkach dusi.
                    Janiołecek kazał jej sie rozebrać coby sprawdzic cy casem w piersiach nie furcy.
                    Kiej juz była bez bluzecki, poprosił gzecnie coby legła na pleckach.
                    Nachylił sie, coby sobie cewicka zaśnurować, bo mu sie śnurowadło rozplontało a
                    ta durnowata bździągwa Zośka z golutkimi cycami uwaliła sie na pleckach
                    dochtorka. Młoda, jesce rozumu nie nabrała.

Tak my se z kumom gwazymy, herbatkom sie racymy, kwaśnica w kociołku bulgoce,
                    jakaś taka zaduma nas napadła, bo patrzajcie. Tak straśnie wsendzie ludziska
                    psiocom na dochtorów, gadajom ze nijak nie mozna im ufoć a u nas we wsi
                    dochtorek ino dwa dzionki psyjmuje w psychodni a tyle bab juz mu zaufało.
                    Cos mi sie tak wydawa ze to wielgie zaufanie bedzie coroz więkse, baby nie mogą
                    sie nachwalić nasego dochtorka, janiołecka.

Muse wam powiedzieć kochane baby i chłopy, ze scerbata nie jezdem bom se sama
                    perełecki zrobiła ze świecki. Tak ino na niby, coby tom scerbatom gebą ludzisków
                    nie strasyć. Trośke te moje zęby sprawiajom kłopotu, bo jak jest gorąca strawa
                    to sie robiom mięntkie,wylatają i musem kozikiem strugać zaś nowe.
                    Jak se tak strugom, to mie nerwy szarpiom na tego paproka zębownika ze bym zaro
                    poleciała naucyć go moresu.

Pozdrowiom wsyćkich serdecnie - baba wdzięcna

• Gość: g Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:49
                      Kochaniutko ty moja babo,ty to mas problemy
                      Chciałaby cie dzisiej pociesyć,ale sama byla u dochtora
                      itak dlugo mnie zacymoł,a łobowiązki cekajom
                      i bede musiala ciepnąć sie do wyrka.Ale łobiecuje,ze
                      jutro napewno łodpowiem na twoje pisanie.Cymaj
                      sie cieplutko i nie popijej Persenu łokowitkom
                      bo ci zaskodzi!A wies,ze u janiołecka tłok!
                      • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 00:45
                        Bardzo sie ciesze ześ do mie napisała, juzem sie martwiła ze wsyscy o mie
                        zapomieli. A Ty babo zdrowa jezdeś. Tak se posłaś ino do dochtorka, cy Ci
                        co broń Boze dolega. Cy moze byłaś dzisiaj u nasego janiołecka ?
                        Tak se dumam ,ze jak bedzie do niego łaziło tyla bab kazdego dnia, to on
                        rychło skapcanieje, nie podała biedacysko.

Malkontent prawił, ze mozna pastylki popijać herbatkom góralskom z miodym i ze
                        bedzie lajtowo. Łokowitki nie pijam ino herbatke.
                        Musi te copiki mi zaskodziły.
                        Dzisiaj zazyłam, jak
                        mi doradzałaś i mam sie dobze. Pozdrawiam serdecnie.
                        • illusia Re: HORROR 23.02.06, 09:36
                          A spnie wróciło wdzięcna babo??
                          Bo coś widze ze po nocach siedzisz i o dochtorku rozmyślasz, to Ci dopiro
                          janiołecek w głowie pomiesał.
                          A z Malokntenten trza uważać bo jako widać rady to on ma zawsze, ale cy dobre ???
                          Pozdrawiam Ci ja wsyskich z samiuskiego rana :)))
                          • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:33
                            Illusia bardzom sie uciesyła coś do mie zajzała.
                            Ja sie ino tak dumam co to biedacysko janiołek podoła taki okrutnie ciezki pracy.
                            Cosik mi sie tak zdawa, co baba "g" tyz do janiołecka wcora polazła.

Malkontent dobze prawi, ino mi sie casami w ty starygłowie pomerda.
                            Siedze sobie w chacie, krasanki skrobie i cekam az siłek nabiore
                            coby z wyrwizembem sie porachować. Pozdrawiom Cie serdecnie.

• Gość: olka Re: HORROR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 13:05
                              ja bede gadać po normalnemu - bom miastowa - ale podoba mi sie staśnie to wasze
                              gadanie!! hej! kumy ciągnijcie to dalej bo ubaw przedni!!!!!!
                              • Gość: g Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:05
                                witom kochaniuto babo,illusia i ty olka.Toś mnie trocha
                                rozeżliła z tom miastowościom,a co ty se myślis,żem jo
                                nie miastowo?Miastowo w cały łokazalości,jeno kultywuja
                                tradycja psodków moich i baby wdzięcny,illusi i zapewne
                                Twoich.Nie dumej se ,żeś ty 100%paniusia miejsko,jo jus
                                coś ło tym wim.Ale i tak cie serdecnie witom,bo kazdo gymba,
                                zwłasca damsko, mile tu widziano.A baba wdzęcna
                                jako,ze samotno,biedno,a na dodatek z zymbami ze świecki ,
                                napewno tys.No ,ale do zecy ,łobiecałam ze korespondencyjom
                                podcymam tako i cynie.Babo kochano,ledwo zywo ,ale psecytała
                                twoje zwiezenia i nie łobraż sie ,ubaw miala strasny.Tylko
                                nie jaże cemuty brała tyn Persen,toż te łopowieści to sama
                                serotoninka,cy jak tam sie zwie to w tym mózgu co scynśliwość
                                daje.Chyba, ze cie tak zazdrość zżyro
                                ło tego janiołka,co mu ta twoja kuma cycki na plecy wywaliła,ale
                                ni jak nie moge se wydumać jak to wyglondało:łon klency a łona na
                                jego plecach,kurce to powinno być łodwrotnie,co nie!Tak sceze to
                                jestym ciekawo tych k...w co to mo w tych spodeckowych łockach,jakem
                                staro tak takich nie widziała ,ale jak wceśni pisała to jesce mogłaby
                                niejednego kogutka zaurocyć ,ino nie takiego co to dopjyro z jojka wyloz.
                                No dobra bom sie rozmazyła a tu wyrko zimne.Babo ciese sie ,ze moje rady
                                łodnośnie tych copików zaskutkowały,widzis a tak psechodziłabyś mynki
                                pańskie.Dumom, co ty juz taki gafy nie scelis i włozys je do
                                łodpowiednich łotworów,tylko nie do kluki usu i gymbusi.Pytas
                                mnie babo,cy ja chorutko?No moze nie chorutko,tylko tako jakoś
                                melancholija mnie bieze chyba z braku słonecka.A moze ty znas
                                rade na te dolegliwość ,bede wdzięcna za łodpowiedz.
                                • Gość: olka Re: HORROR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:28
                                  taż sie nie gniewoj "g" tak straśnie na mnie, udałam greka z tą miastową zeby
                                  cie rozeźlić troszki...ale widze ze kuma z ciebie rozgarnięto i wisz co jest
                                  grane...colutki dziyń cekom az sie tu która wpise albo wontek rozwinie i zem
                                  sie narescie dockała, martwie sie ino o babe wdzięcną bo cosik tu z rana ino
                                  była - cyzby łokowitą copki popiła????
                                  • Gość: g Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:04
                                    Witom ,witom olka.Tyz racja,baba psesadza s tom łokowitkom,albo dyzuruje se na tym swoim dasku zacajuno z kijaskiem na wyrwizymba.Juzci wiecorym znowu i coś do łba sceli i napise nom ło tym,a ceba pzyznać ,ze pomysły to una ma.A ty olka ,to chyba nam pomozes w nasych dolegliwościach i rosterkach sercowych?Malkontynt tyn to mioł pomysła ,ale cosik mi sie wydawa,ze pojechoł na hale z deskami.
                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:26
                                    Copków juz niezazywam dogębnie.
                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:32
                                    Ni ma sie cego wstydać ze wsiowe my baby.
                                • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:17
                                  Witom wsyćkie baby.
                                  No cosik tak spać nockami nie moga, ździebełko jezdem unerwiona.
                                  Wcora tyz nijak spać nie sło. Zwlekłam sie z wyrka o pierwszy w nocy i
                                  zamiesiłam ciasto na poncuski. Cało kope ich napiekłam, tera zapraszam Was na
                                  pocenstunek i
                                  pogaduchy. Tak mi sie cosik zdawa ze jezdeśta baby okrutnie samotne jako i ja.
                                  Ja jezdem stara ale Wy za kogutkami to jesce spozieracie i pod piezyne jakiego
                                  jurnego kogutka by sie wam zdało.

Malkontent pojechoł se do Krynicy, straśnie mie ciekawi co Łon tam porabia.
                                  Illusia cy Ty go znos ?
                                  Tak mi sie zdawa ze to młody chłop i
                                  casami to jo sie ociupinka wstydam tak wsyćko gadać kiej Łon jezd.

Tera to mogem Wam tak w sekretnosci psyznać sie,
                                  ze ku mnie zachadza Antoś.
                                  Poćciwina nad poćciwiny, tyz samiuśki na tym świecie , jego baba ctery roki
                                  nazad zachozała i uświerkła.
                                  Antoś ma 80 roków, taki malutki chłopecek, jak ta scapka na podpałke.
                                  Jak lezie bez wieś to jakoby lazły same gacie, taka krusyna.

Pogadać z łonym nie idzie taki jakisik strasnie nieśmiały, jak otwiera gebę to
                                  ino do ziewania albo zarcia. Casami jak psyndzie ku mnie, to se posiedzimy na
                                  ławecce psed chałupom , pogzejemy stare gnatki na słonecku i tyla.
                                  No to juz mojom wielgom tajemnice znacie.

Jesce raz zaprosom na poncki i pogaduchy Wasa baba wdzięcna.

• Gość: g Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:08
                                    wnerwiona to ja teras tes jestem,bo pisala pu godziny
                                    i mi nie wyslalo,a na dodatek wszystko sie zmazalo.
                                    Kurce blade.
                                    • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:19
                                      Mi sie tyz raz pofyrtało, napisała sie jak ta gupio i zasybko se klikneła,
                                      wsyćko mi wcieno, tyz była unerwiono strasnie.
                                  • Gość: g Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:10
                                    babo s cym ty te poncuski smazyła bo cosik teros mnie mgli
                                    a copków nie łykala.A moze stary smalusek dała?
                                    • Gość: g Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:17
                                      ty sie cymaj tego Antka ,kiej on ma 80 roków
                                      i emeryturka,to mas ładnom psysłość.

A cego ty sie wstydzis malkontenta,łon nie
                                      taki mlody kogucik,kiedyś pisoł,ale nie pamientam.

Tobie babo ile roków na karku,ja juz tez gadala
                                      o swoich kzyzykach,zdradz i nie wstydz sie.
                                      • Gość: olka Re: HORROR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:37
                                        jo bych posła na te pącki do baby ale bez łokowity takie same to ja nie bede
                                        jeść...musowo trza jaką przepitke załatwić!
                                        no baby nie pyskujta po próżnicy ino skołujta jaką butelcyne - a co nom ta -
                                        przeca łostatki! HEJ!
                                        • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:59
                                          Olka, Olka cos Ty taka baba niekumata, pseca herbatka góralska jest wzmocniona
                                          łokowitkom. To ino ma znacenie ile w łokowie jezd herbatki.
                                          • Gość: olka Re: HORROR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:41
                                            a bo mi sie pofyrtało! ano ano jo to bym chciała taki herbatki góralski co to w
                                            niej sama łokowita jezd ...bez herbatki ;)to jak kumo udo ci sie taki herbatki
                                            naparzyć?
                                      • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:41
                                        Poncuski smazyła na świezym, a cegoś Ty sie nazarła rano ?
                                        Jo mam 70 roków z okładem, jak cytos moje pisanie.
                                        Mie tyz raz zezarło to moje pisanie ale sie pomiarkowała cemu.
                                        • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:44
                                          Jo zoprasała na poncki i herbatke góralskom
                                          • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:47
                                            Babo g czy Cie zwom Gieniuchna czy inacy ?
                                    • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:29
                                      Ni a broń Boze !!!!!!!!!!!!!!
                                      • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:41
                                        Straśny bajzel się narobił w tym nasym gadaniu.
                                        Wsyćkie baby rajdajom jak nakryncone a słuchać to ni ma komu.
                                        • Gość: olka Re: HORROR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:44
                                          ano widzis kumo - widocnie te ucone ludzie nie zwycajne takiego piknego
                                          gadania słuchać - tylko jakijś powazne watki zapodają co ich nijak zrozumiec
                                          nie moge
                                          • Gość: M jak m Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:14
                                            babulenko moja kochano,to "g"to tak ino mi sie
                                            wcisło i zostalNie jestym Gieniuchna,chocios
                                            to by pasowalo,a zresto nazywej mnie jak chces.
                                            Teroz moge być M jak miłość,ulubiuny mój serial.
                                            Mas racjom olka takie wontki ucone,nie bede cytać
                                            w takim dniu,a tyz łod zycia sie cosik nalezy,
                                            no nie.Polewajta baby do sklanecek ,coby nam humorki dopisywaly.
                                            • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 00:17
                                              To Ty tero bedzieś dla mie babo Magdusia, tylko wspis zawse M.
                                              Jutro z rana lete do wyrwizemba, police sie z tym huncwotem paprokiem.
                                              • illusia Re: HORROR 24.02.06, 09:40
                                                Witom i Magdusie i Olke i Ciebie Babo psede wsyskim :)
                                                Wcora chciala napisac postika ale co rusz wychodził error, zmierzilo mnie to
                                                uokrutnie bo wcora mialo ja wilko ochoto na pocka od baby a i na łokowitke co to
                                                go herbotki goralskiej Bobo wlewo.
                                                Tsymajcie sie kobitki bo jedyny ponocek Malkontent nam zwioł tymcasem
                                                • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 12:09
                                                  Witojcie kochaniutkie baby.
                                                  Już z wiecora postanowiłak sobie ze ino otwierom psychodnie to jo se do
                                                  wirwizemba paskudy polete i naucke łonemu dam.
                                                  Z ty wielgi zajadłości calutko noc sie wiertałam w wyrku.
                                                  Ledwom rana docekała.

Rano ziomb i kurniawa okrutna a ja juz pod psychodniom wystawam.
                                                  Narescie otwarli , cni mi sie okrutnie takie cekanie na huncwota.
                                                  Kumy gwarzom a jo jakoby ta szara myszka siedza sobie kajby nigdy nic.
                                                  Docekali my sie , wirwizomb psyleciał zadysany i pedzioł ze zara będzie psyjmowoł.

Narescie prosi piknie do biały izby , wlezłam bo byłam pirsa.
                                                  Scerbatom gębom sie uśmiechom coby nie zmiarkował zem sie naryktowała .
                                                  Łon wielgaśny jak góra a jo słaba baba , trza sposobym dziadyge naucyć moresu.
                                                  Siadłak se na dentystowym foteliku i cekam az sie ku mnie paprok psyblizy.

Pod kabotkiem czymom se takom małom deseckę do krajania chliba.
                                                  Wyrwizomb czymie w łapie klesce i już miał siadnoć se na stołeczku ale nie
                                                  zdązył psiajucha .
                                                  Jak go prasłam na plaskako deseczkom w pysk to mu imo z gęby cosik
                                                  rózowego wyleciało i pod safecke wprysło a łon jak ta kłoda zwalił sie na
                                                  klepisko i lezy ,jakoby spał.

Zerwołam sie z fotelika , znalozłam to rózowe co wpadło pod safke i wartko
                                                  schowałom do kiesonki kabotka. Łon cięgiem lezał na klepisku jak nieżywy ino
                                                  mu gęba pogrubaiła z jedny strony. Pewnikiem go matuś nie rozpozna jak przyjdzie
                                                  do chałupy.
                                                  Spokojniutko kejby nic sie nie wydazyło wylezłam z biały izby .
                                                  Babom czekającym w poczekalni pedziałam coby gzecnie cekały az wyrwizomb
                                                  poprosi, bo tera jezd śtraśnie zajenty wypisywaniem papiezysków.

Po gościńcu gnałam jakoby ta górska kozica coby prendzy być w chacie i zobacyć
                                                  co mam w kiesonce kabatka. Po prawdzie zacełam sie troskie kłopotać co jo zrobie
                                                  jak zobace ze to jego ozór zębiskami odgryziony.
                                                  Na spokojność musiałak se zaparzyć herbatki z ziółek ...
                                                • poloznik-gin Re: HORROR 24.02.06, 12:15
                                                  Babo! tyś niewdziencna jestez,uwazoj bo jak cie likorz capnie to w mig ci
                                                  wytracha te zębiska co ci jesce osoły,bułke bedzieta babo macanom w herbacie
                                                  ciamkać,i bez prondu.Zamost isc usmiechnąc sie scerbata do likorza,przeca mu
                                                  wstyd bedzie baba scerbata na schodach to niedobro reklama ,som ci wstawi
                                                  zebiska jak maluwane,bez pieniendzy, byles ino poszla precz. Kijaskiem nie
                                                  wywijoj bo cie policyja w kozie zamknie i tyla!bedzies rowy kopała łod siebie
                                                  kaj ty ta miszkosz do morza wedle rzeki.A posuchoj mnie bo ci prowde godom.
                                                  • illusia Re: HORROR 24.02.06, 12:50
                                                    Toć powiedz to tez malkontentowi, uon babie nagodoł a uona teraz mściwa.
                                                    A tak po prawdzie to Babo miało swieto racjo co to wyrwizoba bez łep walneła
                                                    deseckom, bo jak to kobitce psystoi bez zebiskow latac po wsi.
                                                    A co wy myslice polozniku przecia do Was to tabuny bab psylatuja, i jak mi sie
                                                    wydajo nie tylko zebisko pokazujo :))
                                                  • Gość: olka Re: HORROR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:12
                                                    a juźci - u poloznika pewnikiem co innego pokazuja- ale widac łon wielce ło
                                                    babe zatroskany i napisac musioł.
                                                    tamtyn wirwiząb słusznie oberwoł łod baby - niech mu tylko tera nie w głowie
                                                    mscenie sie!niech to zniesie po chłonorowewmu a pacjentom niech sie tłumacy że
                                                    łoberwoł drzewem co je na podpałke rąbął !! hej!
                                                  • poloznik-gin Re: HORROR 24.02.06, 13:19
                                                    A moze ten likorz nie taki zły, jak babie sie zdawo, wisz pewno Ilusia ze w
                                                    polsce jak mosz osim zembow,to ci sie nie nalezy śtucna szczynka? jak mosz ino
                                                    dwa to sie nalezy darmo!to łon ,jak baba przylezie jesce roz ,wywali jeji śtyry
                                                    na roz zymby,i da całom szczynke z biolutkimi zembami darmo.Baba mioła za duzo
                                                    zymbów i tyla!W promocyji jesce jej do śklonecke na te zemby.Gdzie indzi tez
                                                    tak samo,najsampirw trza rozchorować chopa,bo na gorso choroba to leki tanse,na
                                                    co lecyć drogo słabo chorobe jak lepij tani gorsom chorobe .Ty Ilusia nie wim
                                                    cy rozumisz,to Ci jesce roz powim,jakby ci sie zachcioło na łobiod minsa ,lepij
                                                    krowe zatrzasnąc nizli królika bo z krowy minso tanse,i to cała strategija
                                                    ministrowa z Warsiawy O!
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 15:11
                                                    Połozniku tak mi sie cosik zdawa ześ Ty tyz dochtorek i tak tego paskuda paproka
                                                    w obrone biezes. Musis znoć calutko prawde. Ja jezdem starutko baba ale wsyckie
                                                    zymby som moje, brak mi ino tych, co mi wyrwizomb wyciepał.

A zol mam do paproka okrutny bo wyciepał bez omyłke nie te co trza.
                                                    Tak po prawdzie psyznaj, cy Ty byś nie mioł wielgiego zalu ,jakby Ci wyciepał dwie
                                                    zdrowiuśkie jedynecki.
                                                  • poloznik-gin Re: HORROR 24.02.06, 21:05
                                                    A to cie babo przeproszom nie wiedziołek.
                                                  • illusia Re: HORROR 24.02.06, 15:20
                                                    ollaboga !!! toć dwa razy cytac misiała bo ni rusz zrozumiec nie moglo,
                                                    to jak ja mom tsy zebiska, to ni pierona nowych nie dostane
                                                    Toc łokowitki jesco kiedy popije, po wsi sie psejdo babom nagodom i za darmoche
                                                    mi ta uostatnio jedycecke wyciepiom to bede mialo bilutkie zebiska tylko takie
                                                    trochu plastikowe.
                                                    a choroby mi sie nie imajo ani ciesko ani lekko, rada moja tako
                                                    pijcie baby łokowitke i jako to bydzie
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:03

…straśnie byłak ciekawo co w kiesonce kabatka mom, zebrałam sie na odwage i
                                                    wciepłam łapsko do kiesonki.
                                                    Wyjęłam ślicniutko, nowiusieńko, rózowiutko scękę z bieluśkimi zębiskami
                                                    aze mi dech zaparło.

Calutko prawda wysła na jaw.

To ten paskud wyrwizomb, bez calutki cas tak nas wsyćkich mamił
                                                    stućnymi zębiskami.
                                                    No to łon tera wstydu sie nałyka bez ty swoi scęki.
                                                    Caluśka wioska będzie sie z łonego naśmiwała.

Na skarge do posterunkowego to łon nie póńdzie, bo to niehonornie, coby takie
                                                    wielgaśne chłopisko sie skarzyło, ze go taka malutka , starutka baba prasła w pysk.
                                                    A tak po prawdzie, to kto łonemu w to jego gadnie da wiare .
                                                  • Gość: olka JO wim!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 24.02.06, 16:37
                                                    baba to wcale nie baba ino chłop!!!! mówie wom!!!
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: JO wim!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:50
                                                    Olka, Olka cyś Ty sie saleju opiła ?
                                                  • Gość: g_Magdusia Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:14
                                                    No wreście mogła siednąć i se kumy z wami pogwazyć ,zmyncuno
                                                    jestem łokrutnie bom była dzisiej w gwarnym miejscu.Babo podobo
                                                    mi sie to imie Magdusia,co ześ mi nadala,wienc pise je jako nik.
                                                    Co tak latas do ty psychodni łod samiutkigo ranka,psecie casy
                                                    kolejkowe minyły,a wy stare baby nijak nie mozecie ło nich zabyć.
                                                    Stojom takie mohairowe berytki i kłapio tymi gymbami na lekazy ,
                                                    a jak wchodzo do gabineta to scyzo kły jak gupkowate i nic nie godajo.
                                                    A jo taka gupia,nastawono psez nie gadom prosto z mosta i potym jestym
                                                    najgorsa.Ale teros to ja bende baby wonkroiła i une niech bendom te gorse.

Babo toś ty łodkrycie samy Hameryki zrobiła z tom scynkom wyrwizymba,
                                                    ale wies tak mi go troche zal ,bo słuchej moze on i dobry dyntysta,
                                                    tylko psecia ,jak mioł se sam je ponaprowiać?A moze praktyke dopiro
                                                    zacon i ERŁO cy tam EURO jesce nie uciułał.Dosły juz cie suchy cy
                                                    sie aby łocknoł?Bo wies ginekolog moze mić racjom ,pójdzies do ciupy
                                                    i co my bez cie zrobim?

• Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:10
                                                    Magdusia
                                                    Wirwizomb psyjmowała baby z tako małom szmatkom na gembie, coby nie było widać
                                                    ze scęki łonemu brak. Polezał decko na klepisku, ino ma gębę ździebko opuchnętom.
                                                    Dochtorek janiołecek dał wyrwizembowi zimny okłdzik na pysk.
                                                    Nie wiec cy wirwizembowi oddać scekę czy może by pasowała dla Antosia.
                                                    Antoś to taka krusyna, jada ino papki bo zębów łonemu brakuje.
                                                  • Gość: Magdusia Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:22
                                                    Olka ,a niech Ci baba bendzie nawet chłopem,co ty
                                                    taka nietolerancyjno dlo innych orientacyji sexualnych.
                                                    Trza jednak pzyznac,ze psygody swoje umi piknie łopisac,no nie.
                                                    Babo to prowda ,co ta olka gada ?Jak tys chłop to moze i lepi,co/
                                                  • Gość: baba wdzięcna Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:44
                                                    Magdusia
                                                    Olce sie cosik pofertało, ni mom nijakiego pojęcia co onej sceliło do ty
                                                    głowizny ze ja nie baba ino chłop.
                                                    Jak ja bym była chłop, toby jo baby z Wami ignacy se pogadała.
                                                    Byśta baby piscały z uciechy takom bym Wam sprawiła radoche, bo jo
                                                    jesce nie zaboczyłam cego babie trza do scyńscia.
                                                  • Gość: olka Re: HORROR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:17
                                                    mozecie ci mowic olka albo teryńcia - tak bedzie bardzi swojsko - to roz
                                                    a dwa to to ze my babo wdzięcna przeca z radości piscymy - przez te twoje
                                                    historyje tu łopisane kwicymy kieby te 16 na koncercie...toz mi do łba przysła
                                                    myśl, żes ty moze i chłop! hej!
                                                  • Gość: magdusia Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:27
                                                    Babo ,tako ty starowinka i nie wie co babie do scynścia trza?
                                                    Nie wciskej nam tu bajerow ,bo i tak nie uwiezym ,pis ino co ty na tyn temat wies ciekawego ,bo jo by se popiscala jakem magda M.
                                                  • Gość: magdusia Re: HORROR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:46
                                                    Myślta baby jaki by tu mozno nowy wontek zalozyc coby
                                                    te dochtory nie żarły sie o tom kase,bo mnie to zacyna wkuzać.
                                                    My tu takie pikne zecy pisem, a oni swoje .A to ze łopluwani,
                                                    ato ze malo kasy,a to ło śmierci,tylko malkontent wzil gierki
                                                    za pas i pojechoł na hale i mo wsycko gdzieś.Cosik mnie dzisiej
                                                    gnatki pobolywajo ,poslaby do jakiego janiołecka ,moze by mnie rozrusoł,kiej w nasy psychodni same baby ,a baba jak to baba ,nie zbado tak dokladnie,nie?

• Gość: olka