Dodaj do ulubionych

jestem jak pies

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 20:47
... mam na mysli to, ze jakies pol roku temu podczas imprezy u kumpla wszedlem
do pustego pokoju i "dla fazy" postanowilem oddac mocz w kącie tego pokoju. nie
wiem, co mnie naszlo. od tej pory bylem na kilku imprezach, i zawsze dla zabawy
uronilem choc kropelke. niepokoi mnie to co sie zdarzylo w ostatnia sobote.
bylem pierwszy raz na imprezce nie u kumpla, ale u kolezanki. i oddawanie moczu
w jej sypialni podniecilo mnie. tak, ze ledwo mialem problem z wydaleniem go.
prosze o komentarza
Obserwuj wątek
    • Gość: Maxi KAs Re: jestem jak pies IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 20:54
      Wiele rzeczy robilem na fazie ale to juz jest niesamowite... jak cie to
      podnieca udaj sie do jakiejs poradni... i co najwazniejsze, nigdy nie przychodz
      do mnie na impreze!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Korbacz Re: jestem jak pies IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 21:09
        na impreze nie przyjde, nei chce mi sie zapieprzac do Szczecina. a co do
        poradni....... wysiusianie sie w poradni mnie nie podnieca. no i boje sie
        osmieszenia przed lekarzem.
    • Gość: stefan z Re: jestem jak pies IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 21:21
      A jesz psie żarcie?
      Blahahahaha!!!!!!!!
    • Gość: bizon Re: jestem jak pies IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 21:38
      Brzydko. Moim zdaniem powinieneś spróbować nie pić na imprezach i powstrzymać
      się w swych seksualnych ekscesach.
    • Gość: TT Re: jestem jak pies IP: *.mw.mediaone.net 19.12.01, 22:08
      Mam nadzieje ze podnosisz jedna noge do gory, bo inaczej to spaprasz statystyke
      lekarzowi. Proponuje lac w kanapy lub fotele ktore maja poduchy. Podnosisz
      poduche i z rury, pelnym gazem. Otrzasasz i przykrywasz poducha. Skutek
      murowany za kilka dni, szczegolnie jak pijesz malo wody. Rozgladaj sie zeby cie
      nie nagrali kamera bo tasma poleci w swiat. Sam bym ja kupil.

Wariant 1: Jakby cie ktos naszedl znienancka to zacznij trzec o noge tego
      klienta. Jakby nigdy nic. Az sie spuscisz. A co? A jak?

Wariant 2: lyknij viagre dwa dni wczesniej (zebys sie mogl spuscic dwa dni
      pozniej)

Wariant 3: progresuj do obwachiwania gowien gospodarzy przyjecia.

wariant 4: zacznij pic wode w kiblu. Na poczatku jakbys mial problemy to zakrop
      kilkoma kropelkami cytryny. Nie daj sie zlapac z cytryna w reku, bo wszystko
      bedzie na nic.

wariant 5: sproboj seksu z psem. Przy odrobinie szczescia, jak sie nie bedziesz
      opieral, to bedziesz z nim spiety przez 30 min. Lez spokojnie zeby cie za
      bardzo nie pogryzl.

wariant 6: przed nastepnym numerem zrob mu manicure.

Nie lecz sie! To bylaby wielka strata dla ludzkosci. Badz soba. A co? A jak?
    • tassman jestem głupi 20.12.01, 13:25
      Gość portalu: Korbacz napisał(a):

> ... mam na mysli to, ze jakies pol roku temu podczas imprezy u kumpla wszedlem
      > do pustego pokoju i "dla fazy" postanowilem oddac mocz w kącie tego pokoju. nie
      >
      > wiem, co mnie naszlo. od tej pory bylem na kilku imprezach, i zawsze dla zabawy
      >
      > uronilem choc kropelke. niepokoi mnie to co sie zdarzylo w ostatnia sobote.
      > bylem pierwszy raz na imprezce nie u kumpla, ale u kolezanki. i oddawanie moczu
      >
      > w jej sypialni podniecilo mnie. tak, ze ledwo mialem problem z wydaleniem go.
      > prosze o komentarza

Korbacz,

Ty nie jesteś chory tylko najnormalniej w świecie głupi. "Poznasz głupiego po
      czynach jego" - wiesz kto to powiedział?

tassman:)
      • Gość: Mianowic Re: jestem głupi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.01, 21:10
        ogolnie powiem wprost, ze jestes typem geja o odtylnionej zasadzie lanie na
        mojego psa
    • Gość: kolarz Re: jestem jak pies IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.01, 22:56
      moja kolezanka lubi zapach moczu
      • Gość: Bona Pocieszę Cię IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.12.01, 02:08
        Żaden z Ciebie pies! Pies oblewa raczej kąty wypukłe, nie wklęsle, a taki jest
        kąt pokoju. Pies nie łączy lania z aktem seksualnym, co Tobie się zdarzyło.
        Nawet jesli psu zdarza się jedno z drugim skojarzyć, intencja jest inna : pies
        znaczy w ten sposób teren ( nie tylko pies), nawet gdy oblewa innego psa - jest
        to akt zaznaczenia dominacji terytorialnej, nie akt seksualny. Jedno wynika z
        drugiego, nie jest równoznaczne czy zamienne. Jesli w tej sytuacji dalej
        czujesz się jak pies, zwróć się raczej do psychiatry, nie do seksuologa.
        Pzdr!
      • tassman Re: jestem jak pies 21.12.01, 07:15
        Gość portalu: kolarz napisał(a):

> moja kolezanka lubi zapach moczu

Nasikaj do pustego flakonika po perfumach i daj jej to jako prezent pod choinkę.
        Na pewno będzie zadowolona......Może i ty zadurzysz się też w tej woni?

tassman:)
        • Gość: TT Re: jestem jak pies IP: *.mw.mediaone.net 21.12.01, 21:12
          no i jeszcze jedno, jak leje to ten ktory oblal wyzej, stoi (co za zbieg slow)
          lepiej w hierarchii. Tzn. Jak pies-prowokator leje na dole kata to moze wyjsc
          na to, ze to suka lala, nie? Czyzby o to temu 'pieskowi' chodzilo?

Znowu mnie posadza, ze jestem niewyzyty seksualnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka