Dodaj do ulubionych

dr Krasoń Aneta

09.08.07, 16:43
Ja chodzę do dr Anety Krasoń w ENEL-MEDZIE i jestem zadowolona.
Młoda, uśmiechnięta, inteligentna Pani doktor. Prowadzi moją drugą
ciążę po pierwszym poronieniu. Bardzo miła, podchodzi do pacjenta
indywidualnie. Pytałam czy przyjmuje w jakims szpitalu w Warszawie,
niestety nie przyjmuje (jedyny minusik). Pani Doktor jest z Łodzi.
POLECAM
Obserwuj wątek
    • dominika.robaszkiewicz Re: dr Krasoń Aneta 13.08.07, 21:48
      Dr Aneta prowadzi również moją ciążę - pierwszą. Do tej pory
      chodziłam tylko do facetów ginekologów...bo kobiety są podobno mało
      delikatne. Ale Pani Aneta jest najlepszym ginekologiem, u którego do
      tej pory byłam.Ma świetne podejście do pacjenta. Poza tym jest
      babką, z którą można normalnie pogadać. Gorąco ją polecam.
    • queenofspades Re: dr Krasoń Aneta 02.12.07, 13:39
      Jakiś czas temu leczyłam się u tej lekarki w Łodzi i mam mieszane uczucia. Początkowo (była moim pierwszym ginekologiem) byłam zachwycona, bo wizyty u niej są miłe i przyjemne. Jest delikatna i tłumaczy, co robi, informuje o zalecanych badaniach profilaktycznych itd. Tyle tylko, że przed przepisaniem tabletek hormonalnych (po zwykłym badaniu), przeprowadziła ze mną tylko krótki wywiad - żadnego USG czy skierowania na inne badania.
      • lamialive Re: dr Krasoń Aneta 07.12.07, 11:09
        Ja tez mam bardzo mieszane uczucia...to byla moja pierwsza pani ginekolog,od
        poczatku traktowala mnie bardzo zbywajaco. Stwierdzila u mnie nadzerke ktora
        natychmiast trzeba wypalic,przypadkiem miala ze soba potrzebny plyn i byla
        gotowa przeprowadzic zabieg od reki za jedyne 300zl. Niezgodzilam sie i udalam
        do dwoch innych lekarzy na konsultacje,obie panie stwierdzily,ze zadnej nadzerki
        nie mam...Poza tym irytuje mnie to,ze pani doktor stara sie byc bardzo na luzie
        i odzywki typu" no to sciagaj gacie i jazdaa" "jestem hetero nie bede ci cyckow
        macac" to norma... podczas ostatniej wizyty przepisala mi jakas masc,kiedy
        zapytalam co to jest odpowiedziala" no przeciez nie do masturbacji"...zostawie
        to bez komentarza.
        • kami333 Re: dr Krasoń Aneta 29.01.09, 20:14
          ja nie jestem wymagajaca,ale wydaje mi sie ze powinnam, płacąc za
          wizyte. byłam u tej doktor dzis na USG i takiego szoku nie przezyłam
          w życiu.
          badanie trwało 5 min, była opryskliwa,naburmuszona i chamska:(
          tak bardzo siie cieszyłam ze zobacze małego,a wyszłam tak
          zawiedziona jak nigdy dotąd:(
          szczerze odradzam:(((((
          jest tylu fajnych lekarzy ze nie warto sie denerwowac tak
          niekompenetnymi gburami.....:(
          • kata47 Re: dr Krasoń Aneta 23.03.09, 15:57
            aż trudno mi uwierzyć w negatywne opinie o niemiłym zachowaniu.dr
            Krasoń...trafiłam do niej po namowach koleżanek,których ciąże prowadziła i
            rzeczywiście to świetna babka i kompetentny lekarz.Fakt jeśli chce się mieć USG
            do ramki na zdjęcia to nie ma na co liczyć,bo ona bada czy z dzieckiem i
            narządami wszystko ok ,ale byłam ostatnio na 3D (wiadomo dodaktowo płatne) i dr
            45 min wierciła az mała sie ustawi do ładnych zdjęć.Ma kwalifikacje do robienia
            echa serca płodu -terminy do niej są 3-4 tyg oczekiwania a do innych lekarzy
            enelmed można dostać się z dnia na dzień,więc to o czymś świadczy.jestem bardzo
            zadowolona z prowadzenia mojej ciąży
            • vesin.m Re: dr Krasoń Aneta 27.03.09, 22:40
              Zgadzam sie,pani doktor prowadzi moja druga ciaze. Pierwsza mimo
              sporych problemów skonczyla sie dobrze. mam rocznego synka, a druga
              jeszcze ponad polowa przede mna.
              Polecam...
              wspaniała lekarka...
    • Gość: moni Re: dr Krasoń Aneta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.18, 13:29
      ODRADZAM!!! Była u Pani doktor w Enel-Med na Puławskiej w Warszawie na USG genetycznym płodu w 12 tyg. ciąży, badanie trwało max 5 min., Pani doktor, gdy tylko stwierdziła zwiększoną przezierność karkową właściwie przerwała badanie i zaczęła mi proponować testy DNA za 2500 zł, bo tylko w ten sposób będzie można stwierdzić, czy nie ma wad genetycznych typu ZD, powtarzając co chwila: "oczywiście, o ile Panią stać" i dodając: "No chyba, że chce Pani amniopunkcję, no ale wie Pani..." Nie wiedziałam, ponieważ to moja pierwsza ciąża i od Pani doktor usłyszałam w przeciągu 1 minuty całą masę nieznanych mi terminów , ale na moje pytania odpowiadała jedynie "Wszystko ma Pani w opisie!". Za to na testy DNA namawiała mnie 3 razy. Wyszłam z gabinetu płacząc z nerwów.
      Badanie powtórzyłam u innego lekarza i dopiero wówczas uzyskałam więcej jakichkolwiek informacji. Dr Krasoń - NIE POLECAM!!!
    • Gość: zzzzzzzzzzzzzzz Re: dr Krasoń Aneta IP: *.ip-point.pl 16.02.19, 14:26
      Szczerze NIE POLECAM wizyty u tej osoby w oddziale Enelmed przy Puławskiej w Warszawie.
      Wszystkie negatywne komentarze to prawda.
      Wizyta Usg trwa może 3 min. Lekarka jest niemiła, arogancka, wywyższa się.
      Nic nie tłumaczy, o nic nie można zapytać. Taka osoba nie powinna przyjmować pacjentów!!!!
      Pacjentów traktuje przedmiotowo, każe szybko się ubierać i rozbierać...
      Dostałam kartkę z wynikiem, ale niewiadomo co i jak..dlatego kompetencji ww. doktor też nie można ocenić w żaden sposób.
      Przestrzegam i NIE POLECAM nikomu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      A Enelmed powinien zastanowić się kogo zatrudnia.. bo papier to też nie wszystko.
      • m.zaniewska Re: dr Krasoń Aneta 03.07.19, 09:30
        Ja nie podzielam tych opinii. Pani doktor ma wielką wierdzę i doświadczenie i jeżeli poleca test DNA to znaczy, że warto je zrobić tzn. że opisany powyżej przypadek wskazuje na konieczność przeprowadzenia tego typu badania bezinwayzjnie. Zdrowie dziecka jest bezcenne. Pani doktor aktualnie prowadzi moją ciążę, nie wywyższa się i jest bardzo miła. Ja wszystko rozumiem co powinnam robić, sama też dużo czytam o ciązy bo proszę nie liczyć na to, że podzcas 1 wizyty otrzymacie Państwo pełną wiedzę na temat, który Państwa interesuje bez minimalnego wysiłku chociaż z Państwa strony.
        • Gość: Zuzza Re: dr Krasoń Aneta IP: *.centertel.pl 19.01.22, 15:29
          Dokładnie tak. Byłam u tej Pani miesiąc temu na usg, badanie szybkie i dla mnie to dobrze Pani miła uprzejma sama powiedziała co i jak jest dostałam opis zdjęcia. Wizyta generalnie bez zarzutów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka