d.z 11.02.02, 11:28 Czy ktoś z Was wie, gdzie można oddać do naprawy wzmacniacz RADMOR. Chodzi o to by było to możliwie blisko ul. Grochowskiej w okolicach PL. Szembeka. Pytam w imieniu Kogoś, kto mnie o to zapytał. Ja sam nie wiem... ale może Wy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Naprawa RADMORA 11.02.02, 11:30 Może w Muzeum Techniki ktoś wie lub umie ? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Naprawa RADMORA 11.02.02, 11:58 tolo3 napisał(a): > Dobry:)) > A co to jest RADMOR???? Nareszcie jesteś. Witam. RADMOR był na początku lat 80-tych jednym z lepszych zestawów grających. Chodzi o to, iż pewnej osobie (dość mocno chorej - w trakcie wyjątkowo wrednej chemioterapii) odmówił posłuszeństwa wzmacniacz RADMORU używany również do gramofonu (płyty winylowe) - gra tylko jeden kanał, a posłuchanie "starych" płyt jest teraz dla tej osoby bardzo ważne. Stąd zapytano mnie czy nie wiem gdzie można naprawić... Ale jak widzę chyba nikt nie wie. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: Naprawa RADMORA 11.02.02, 12:06 Darku, zacznij od www.radmor.com.pl Powodzenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Naprawa RADMORA 11.02.02, 12:14 lelesio napisał(a): > Darku, zacznij od www.radmor.com.pl > Powodzenia. > :) Lesiu jesteś THE BEST. Stokrotne dzięki... Prawdopodobnie będę sam musiał to ustrojstwo tej osobie zawieźć ale "wychodzi", iż jest serwis na Jagiellońskiej czyli całkiem niedaleko. Raz jeszcze dzięki...) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Naprawa RADMORA 12.02.02, 08:46 Okazuje się jednak, iż ten model najlepiej zawieźć na Bitwy Warszawskiej 1920. Tam go znają dokładnie i pewnie naprawią. Raz jeszcze dzięki Lesio!!! Odpowiedz Link Zgłoś