Gość: radek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 14:07 Wkrótce otwarcie. Wie ktoś może co to za sieć? Coś porządnego czy znowu jakiś badziew w rodzaju Biedronki czy Lidla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Biedrona Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 16:37 Cos zblizonego do MarcPolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eF. Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 00:07 bzdura, żaden wyrób "marcopodobny". coś w stylu Elfa, ale trochę taniej, przyjaźniej dla klienta i z lepszym asortymentem - delikatesy w pełnym tego słowa znaczeniu. jestem klientką M&L od 7 lat - najpierw sklepu w Sulejówku, a po przeprowadzce do Miedzeszyna - sklepu w Starej Miłosnej. strasznie się cieszę, że teraz będę miała blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 00:31 Tylko co masz na myśli pisząc "w stylu Elfa". Dla mnie estetyka Elfa zalatywała PRL-em, a wędlin i serów w życiu bym tam nie kupił. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.ortografii Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn 10.05.10, 22:18 Wędliny to akurat mieli w Elfie dobre (chociaż ceny kosmiczne) tylko rzygać się chciało jak trzeba było którąś z księżniczek od wędlin o coś poprosić. Z wyjątkiem jednej trochę starszej pani. Ogólnie obsługa w tym sklepie była masakryczna, na klienta generalnie obrażona. A z głośników Eska. Rzyg. Czekam na to M&L, bo brak mi sklepu o 100m od domu i muszę wyprawy robić po bułki czy piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eF. Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 16:54 "w stylu Elfa" czyli odmiennie niż w Biedronce - gdzie można kupić więcej niż dwa rodzaje makaronu, Żywiec nie jest piwem ekskluzywnym, a do surówki dla dwóch osób nie jestem zmuszona kupować półlitrowego jogurtu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedrona Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 00:56 (...)sklepu w Starej Miłosnej. Czy masz na mysli ten cuchnący sklep na Jeżdzieckiej w Starej Miłosnej? Bardzo prosze nie naduzwaj słowa "delikatesy" w odniesieniu do sklepów M&L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eF. Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 16:49 pewnie nie ten, bo odkąd robię w nim zakupy, to nigdy nie czułam żadnego smrodu. mam prawo uważać ten sklep za delikatesy, mimo tego że Tobie zdarzyło się raz poczuć smród w jego okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedrona Nie w okolicy, tylko w tym sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 22:34 Masz prawo nawet Biedronke tak nazywać :) Ja takie przybytki omijam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.xdsl.centertel.pl 19.06.10, 17:06 Elf był okej i nie zauważyłam żadnej kasjerki obrażonej pewnie teraz już nie ma elfa to można sobie pogadac w kolejce nigdy nie stałam i monopol też liczył jak były kolejki A monopol też był dobrze zaopatrzony może nie? wina wódka whisky tyle wyboru a i dziewczyna też sie znała było okej mam nadzieje że obsługa będzie podobnie miła jak poprzednia A ciekawe co one teraz robią zdnia na dzień zostały bez pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: del Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 20:55 część osób z elfa pzreniosła się do m&l więc to nie tak, że nagle straciły pracę, bo dostały zaraz następną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goś Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 09:27 - Nie wiem kto sprawuje rękę nad tymi pracownikami ale jesdno jest pewne dobrych sie pozbywają a zatrudniają ludzi nie widomo z kąt ,zupełnie nie kompetentnych na stanowiska. Nie podoba mi się cała organizacjia w tym Miedzeszynie ktoś ma przewagę nad obyczajami Markopla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 09:32 Mam pytanie -Gdzie sie podziały te wszystkie miłe dziewczęta które pracowały na waszej placówce w Miedzeszynie ,czemu prowadzicie tak wielkie rotacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.10, 23:54 A kiedy dokładnie otwarcie? Bo bardzo brakuje tego sklepu po zamknięciu Elfa, chociaż ostatnio zszedł na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.ortografii Otwarcie w sobotę 26 czerwca! 23.06.10, 13:59 głosi nowy banner na elewacji... Odpowiedz Link Zgłoś
fan.ortografii i otworzyli... 29.06.10, 11:55 ...i bardzo fajnie! W stosunku do Elfa trochę zmian, zyskało nowe stoisko warzywne, całkiem na poziomie, powiększony dział mięsny, duży wybór wędlin. Wszelkiego towaru tak dużo, że aż ciasno z wózkiem jeździć. Wśród personelu sporo znajomych twarzy z Elfa, ale ogólnie personelu dużo więcej. I zniknęły obrażone miny. Znacznie też ciekawsze godziny otwarcia - 7-22 pon-sob. i 9-18 w niedziele. Minusy - zniknęło moje ulubione piwo Ciechan! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: i otworzyli...MarcPol... 30.06.10, 12:33 fan.ortografii napisał: > [...] Wszelkiego towaru tak dużo, że aż ciasno z wózkiem > jeździć. [...] Fakt, towaru mnogość, szkoda tylko,ze to co jest, znajdziemy w kazdym MarcPolu. Delikatesy, to towar Premium, a tego jakoś nie zauwazyłam :( Przyda się, jako uzupełnienie falenickiej Stokrotki :D No i ta ochrona, co chodzi za klientami, uprasza się o bardziej dyskretną. Tak sie wystraszyłam,ze wyszłam z pustym koszykiem :D Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ravik Re: i otworzyli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 19:38 Nie ma Ciechana? Nie ma mojego ulubionego miodowego Ciechana? Tak się nie godzi.Bójcie sie Boga!:( Odpowiedz Link Zgłoś
dorotazaba Re: i otworzyli... 30.10.10, 21:00 Witam kolegę,piwo już jest w sprzedaży stałej ps.pracownik sklepu zapraszamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.alcar.pl 21.06.10, 09:35 A ja dużo bym dał, żeby mieć "badziewie" Lidl w okolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.centertel.pl 26.06.10, 20:45 Trwa budowa Lidla w Międzylesiu na ul:Żegańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
amona75 Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn 29.06.10, 07:06 a gdzie ten lidl dokładnie? na terenie Zwaru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okolicznik Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: 195.184.83.* 29.06.10, 09:18 w Międzylesiu Lidl? Bzdura. Kiedyś miał być, ale pseudokupcy z Żegańskiej wywalczyli status quo. A najbliższy Lidl jest raptem 5 km dalej w Wesołej. Nie sądzę, aby postawili drugi sklep tak blisko siebie. Ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Buduja , budują, 30.06.10, 12:43 ...juz nawet grzebia w ziemi jakis fundament. Jakos nie żal mi tych pozal sie boże sklepikarzy z Miedzylesia. Przez wiele lat torpedowali wszelaka inicjatywę ucywilizowania tego Osiedla, podpuszczani przez niektórych samorządowców. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek256 Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.alcar.pl 29.06.10, 09:18 Międzylesie to trochę daleko ode mnie (mieszkam w Falenicy) ale lepsze to niż nic. Najbliższe LIDLE mam na Grochowskiej i w Starej Miłosnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 20:08 Ja mam pytanie i z góry dziękuję za odpowiedż,jaka jest atmosfera w pracy i jakie zarobki w tym sklepie,bo nie wiem czy warto starać się o pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 15:19 Czy nikt nic nie wie?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
robisc Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn 01.08.10, 19:17 bylem tam wczoraj z ciekawosci; niestety jestem zawiedziony: oferta podobna jak w MarcPolu, za to ciasno jak diabli; no i te male wozki - jezeli robi sie zakupy na caly tydzien, to 2 zgrzewki wody zalatwiaja sprawe; coz wracam na Trakt Lubelski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawer-info.pl Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 23:51 Sklep przypomina trochę poprzedni Elf, może to tylko rebranding ?Ceny niższe niż w podobnych placówkach,a asortyment nie-biedronkowy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawerski Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 23:59 Dziwny ten M&L. Ciasno jak cholera, do tego kolejki do kas, tylko trzy kasy, z tego dwie nieczynne. Taki PRL + Baltona + Biedronka w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Delikatesy M&L Miedzeszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 12:06 ja bym chciala zaznaczyc ,ale to dla sklepu ogolnie,ze te delikatesy to nie miedzeszyn, jak wszedzie pisza za kodem pocztowym, tylko warszawa... Odpowiedz Link Zgłoś