Dodaj do ulubionych

super hiper badania czego brakuje na Pradze Pld

23.03.11, 15:56
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,9304096,Czego_brakuje_na_Pradze__Pierwsze_takie_badania.html
po raz pierwszy w Polsce korzystano z teorii space syntax - ladnie brzmi nieprawdaz :)

a raport tutaj:

www.europan.com.pl/sites/europan.com.pl/files/kontekst_spoleczny_w_e11.pdf
ino grupka badanych jakas taka mizerna 80 osob :(
Obserwuj wątek
    • Gość: malutka Re: super hiper badania czego brakuje na Pradze P IP: *.plusgsm.pl 23.03.11, 20:38
      teraz na pradzie poludnie,a dokladniej Wspolna Droga,Boremblowska brakuje mi pradu,bo nie wiadomo dlaczego jest wylaczony,a zaraz sie zaczyna rodzinka.pl i mijaja barwy szczescia.:-(
      • Gość: super Re: super hiper badania czego brakuje na Pradze P IP: *.plusgsm.pl 23.03.11, 20:41
        wystarczylo napisac i juz wlaczyli.:-) ale juz po barwach szczescia
    • Gość: gizmo Re: super hiper badania czego brakuje na Pradze P IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.11, 22:10
      To nie jest raport. Daj link do raportu.
      • Gość: pralinka Re: super hiper badania czego brakuje na Pradze P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 17:41
        Drugi link jest do raportu. Nazwa super hiper i w ogóle. Brzmi jak super hiper silny cudowny środek chemiczny na problemy współczesnego świata, od kamienia nazębnego poczynając.
        • Gość: gizmo Re: super hiper badania czego brakuje na Pradze P IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.11, 10:12
          Ależ nie jest. Jest do "zajawka raportu badawczego". A teraz napiszę co to jest ta zajawka:
          Strona 1: okładka
          Strona 2: "Zachęcamy do udziału w konkursie"
          Strona 3: "Usługi wrażliwe na ruch należy lokować przy ciągach o wyższej spatial accessibility i through movement"
          Strona 4: "Należy stworzyć miejsca, które umożliwiają aktywność fizyczną"
          Strona 5: "Poczucie bezpieczeństwa wzrasta wraz z obecnością kobiet i dzieci"
          Strona 6: "Należy rozszerzyć dostęp do wiedzy i kultury"
          Strona 7: okładka

To jest super i hiper, ale tylko dla tych, którzy wzięli za to pieniądze.
          • Gość: pralinka Re: super hiper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 17:11
            Poskacz po wszystkich E 11. Podkład pod mpzp i partycypację społ. Na lifespace.pl podziękowania m.in. dla Rady Osiedla Kamionek czyli powinni wiedzieć coś więcej.
            www.europan.com.pl/biezacy-konkurs-e11/study-site-w-e11
            • Gość: gizmo Re: super hiper IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.11, 19:29
              Poskaczę, ale jutro. Bo już teraz widzę, że łatwo nie będzie.

Study site w E11
              WARSZAWA – POLSKA – EUROPAN 11 - POZYTYWNE PROMIENIOWANIE
              WARSZAWA - POLSKA - EUROPAN 11 - BENEFITS OF FRIENDLY RADIATION
              FROM FOLLOWLAND TO CITYLIFE
              STRATEGIC SITE

Co prawda jakoś-takoś znam angielski, ale nie byłem przygotowany.
              Po drugie nagłówek wali napisem: "Dla osób poniżej 40 roku życia". Nie załapuję się - muszę się przebrać za młodszego (co prawda to dotyczy uczestników, a ja jestem tylko biorcą, ale poczułem się wiekowo dotknięty).
              Po trzecie na dole strony przez ciebie podpowiedzianej jest link do pdf-a. Klikłem i: "Żądana strona nie została odnaleziona".

Więc widzę, ze łatwo nie będzie - trzeba będzie się w te wyrzucone w śmieci pieniądze mocniej zagłębić. Co obiecuję zrobić, ale za czas jakiś.
              PS. Zwłaszcza, ze dział "Pytania i odpowiedzi" mnie przygniótł zawartością.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka