Gość: Anna IP: *.101.211.91.static.bait.pl 06.09.11, 21:27 Proszę polećcie dobrą przychodnię dla dzieci w Międzylesiu (mieszkam przy Zwoleńskiej) Zależy mi na dobrym lekarzu pediatrze w publicznej placówce, dziękuję Anna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
em-k-a Re: Przychodnia dla dzieci Międzylesie/Anin 08.09.11, 08:41 :-) nie ma takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Querto Re: Przychodnia dla dzieci Międzylesie/Anin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.09.11, 22:14 Przychodnia jak przychodnia, trudno się zapisać wtedy, kiedy trzeba, ale pediatra w mojej opinii bardzo dobry: doktor Małgorzata Grześ - malutka przychodnia przy ul. Żegańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: Przychodnia dla dzieci Międzylesie/Anin IP: *.mofnet.gov.pl 09.09.11, 10:33 Jeśli chodzi o pediatrę dobrego polecić mogę panią doktor Grażynę Przedmojską przyjmuje w ramach NFZ w przychodni Medycyny Rodzinnej przy ul. Zwoleńskiej 127 (budynek na przeciwko Biedronki) przychodnia ma kontrakt NFZ. Warunek, żeby dziecko było zapisane jedno z rodziców musi się zapisać w ramach NFZ do tej przychodni lekarz pierwszego kontaktu dla dorosłych. Uważamy ze Pani Doktor jest bardzo dobrym pediatrą z dużym doświadczeniem wcześniej znajomi nam polecili. W przychodni od niedawna przyjmuje drugi pediatra więc jakby choroba i dostanie się pilne do lekarza jest 2-ch pediatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Przychodnia dla dzieci Międzylesie/Anin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 16:53 szkoda tylko, że w jednym pomieszczeniu muszą siedzieć zdrowe dzieci i chorzy dorośli :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasemin1 Dr Ulmer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.11, 08:54 A ja polecam dr Ulmer Tomasiewicz na Strusia. "Przerabiałam" już i Grześ (wiecznie niedostępna) i Przedmojską (arogancka). Moje dziecko bardzo chorowało i od czasu przeniesienia na Strusia są to teraz wizyty na zdrowych dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapet Re: Przychodnia dla dzieci Międzylesie/Anin 12.09.11, 11:20 Ogólnie polecam przychodnię na Strusia, kilku sprawdzonych pediatrów, m.in. dr. Ulmer, dr. Kwiatkowski, dr. Grabowski. Mam dwójkę dzieci, więc jesteśmy pacjentami pediatrii już kilka lat. Wymienieni nie ładują antybiotyków "na siłę", po chorobie trzeba się "pokazać' z dzieckiem na kontrolę, jeśli jest potrzeba, wystawiają skierowanie do innych specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
aninianin Re: Przychodnia dla dzieci Międzylesie/Anin 12.09.11, 11:46 Tak, tylko mankamentem Strusia jest koszmarny dojazd tam czymkolwiek, przez co traci sie zawsze kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasemin1 Re: Przychodnia dla dzieci Międzylesie/Anin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.09.11, 12:00 To prawda ale jak się weźmie pod uwagę zdrowie dziecka to lepiej do dobrego iść specjalisty. Ja mam najbliżej na Żegańską tylko ile razy moje dziecko się rozchorowało to dr Grześ nie było tylko jakieś dup..we zastępstwa i w rezultacie złego leczenia dziecko lądowało mi w szpitalu. Już dawno nie mam tego problemu odkąd jestem na Strusia. Odpowiedz Link Zgłoś
aninianin Re: Przychodnia dla dzieci Międzylesie/Anin 12.09.11, 12:16 No niestety sami nalezymy pod Zeganska, wiec o totalnym olewaniu prez lekarzy pacjentow wiemy wszystko, choc przychodnia mala i przytulna... Swoja droga nie wiecie, co za madry inaczej zdecydowal o rozbudowie Strusia zamiast przeniesc przychodnie w skomunikowane miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aninianka Re: Przychodnia dla dzieci Międzylesie/Anin IP: *.play-internet.pl 12.09.11, 22:27 Ja też polecam przychodnie na Strusia. Moje dziecko od 8 lat jest ich pacjentem. Wszyscy pediatrzy tam pracujący są godni polecenia. Poza wymienionymi polecam jeszcze (w tej kolejności): 1. M. Kaczorowska 2.E. Heropolitańska-Pliszka 3. Parachimowicz-Skwara Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś