Dodaj do ulubionych

To juz historia..

16.05.12, 07:39
"Wysoka Jakość Niskie Ceny" Kiedyś bardzo aktualne hasło, które niestety jeszcze widnieje na budynku sklepu "Serek".

Sugeruję zmienić szyk "Niska Jakość Wysokie Ceny". Zdaje się, że konkurencja, zamiast zmobilizować, raczej pogrąża, kiedyś fajny sklep.

IMHO Sam "Społem" wysunął się na "czołówkę" w okolicznych placówkach handlowych.
Nadal co prawda siermiężny, ale spory asortyment i ceny akceptowalne, chociaż nadal wysokie.

TESCO, szkoda klawiatury na ten przybytek :(

p.s
W "Mini Europie" coraz więcej klientów, raczej nie upadnie. Jest bardzo elastyczna, na życzenie klienta, sprowadza najbardziej wyszukany asortyment.

Wawerka
Obserwuj wątek
    • miedzylesianin1 Re: To juz historia.. 16.05.12, 12:58
      Ja "Serek" omijam z daleka. Mało co się nie przekręciłem na drugi świat przez ich wyrób wędliniarski, który sprzedawali. Była to kiełbasa pieczona - lub coś w tym stylu.
      O godz. 22-giej ugryzłem jej kawałek, a o 3 rano byłem już w ubikacji. Akcja na dwa fronty :-)
      Wysoka gorączka, telepawka, zimno (choć to było lato). Ponad tydzień w łóżku. Lekarz powiedział, że to ostre zatrucie podchodzące pod salmonellę. Tak więc - nigdy więcej "Serka".
      Drugi przypadek w mojej rodzinie, to zakup szynki na wagę. Po jej zjedzeniu biegunka :-)
      Tak więc od paru lat moja noga tam niepowstała i nie powstanie, choćbym do Bydgoszczy miał jeździć.
      • w_v_w Re: To juz historia.. 16.05.12, 13:41
        "Serek" nigdy nie miał dobrych wędlin, widocznie zasada jest taka, tanio kupić, drogo sprzedać. A tanie wyroby wędliniarskie, są wręcz szkodliwe!

Wawerka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka