Gość: asd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 01:38 Po co oni buduja to rondo w Aninie nie robiac obok przejazdu przez tory? Kolejne wyrzucone pieniadze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pablo Re: Zmiany w ruchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 01:14 Wyrzucać pieniądze w błoto to budowac rondo przy przejeżdzie kolejowym :-) Patrz wytyczne projektowania rond. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik niestety w pewnym sensie obaj macie rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:40 Przejazd kolejowy na wylocie Lucerny by się przydał i to bardzo. A rondo powinno być odsunięte od torów, bo może blokować zjazd z przejazdu. Patrz wylot Zwoleńskiej. W ogóle to Patriotóe i Mrówcza powinny być zamienione w ulice jednokierunkowe. Ronda na przedłużeniu Mrówczej. Wtedy przejazd przez tory byłby łatwiejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grarza Re: Zmiany w ruchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 14:04 jesli chodzi o pl. inwalidow to HURAAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyhu Re: Zmiany w ruchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 19:50 po to, byź mógł (mogła) skręcić z Lucerny w lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyhu Re: Zmiany w ruchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 19:50 po to, byś mógł (mogła) skręcić z Lucerny w lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jon Re: Zmiany w ruchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 00:51 bo niestety winne sa PKP! dogadac sie z nimi to graniczy z cudem! zbudowanie rogatek, postawienie budki, droznik... to wszystko niestety kosztuje a ta firma nie jest chetna do wydawania pieniedzy! wiadomo ze przejazd przez tory przydal by sie i w Annie i w Wawrze ale kogo to obchodzi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wściekły Re: Zmiany w ruchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:17 mnie to obchodzi bo codziennie dostaje ciśnienia 200/100 stojąc jak kołek w Międzylesiu. Ale fakt jest niezaprzeczalny - PKP nie otworzy przejazdu przy Lucerny. A dojazd do mostu byłby o niebo łatwiejszy (pamiętam czasy gdy ten przejazd był - wtedy miałem rowerek z małymi kółkami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Zmiany w ruchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 18:53 Przejazd jest ...dla rowerow. Wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrek Re: Zmiany w ruchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 23:53 Mieszkam w Radości i codziennie przejeżdżam przez Anin i Międzylesie. Do szału doprowadzają mnie projekty panów inżynierów. Kto próbował skręcić z Zwoleńskiej w prawo w Patriotów przy zamkniętym przejeździe, ten wie co mam na myśli. Miejsca jest wystarczająco dużo na dodatkowy pas dla skręcających w prawo- a tu nic, niech sobie trawnik rośnie! Z moich obserwacji wynika że to samo będzie na Lucerny, tyle że nie ma przejazdu. Dużo miejsca i duże rondo tj. duża wysepka zamiast dodatkowego pasa. Gdzie ci ludzie mają głowę? Odpowiedz Link Zgłoś