Dodaj do ulubionych

Segmenty na Wawrze

IP: *.idea.pl 27.02.05, 22:00
Witam,
Zamierzam kupic segment na Wawrze - deweloper: Developer-House. Szukam opinii
nt dzielnicy oraz developera. Bee wdzieczny za Wasze sugestie i rekomendacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Segmenty na Wawrze IP: *.pgi.waw.pl 28.02.05, 08:33
      Drobne czepialstwo z mojej strony, ale W WAWRZE.
      • Gość: Poludniowiec Re: Segmenty na Wawrze IP: 217.153.92.* 28.02.05, 13:30
        Doradzam ostroznosc. Mi sie podobaly ich segmenty ktore mialy powstac na Ul.
        Poprawnej rok temu a do dzisiaj jest tam łąka... Nalezy sprawdzic ich z kazdej
        strony, wszelkie uprawomocnione pozwolenia itd. i spisac "bezpieczna" dla
        siebie umowe:-)
      • Gość: tele Re: Segmenty na Wawrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 12:32
        tez szukam segmentu co sadzisz o klimontowskiej firma marcbud
        • userid Re: Segmenty na Wawrze 16.03.05, 13:32
          Czy chodzi ci o te segmenty co teraz są tam budowane, przed kanałkiem (patrząc
          od Traktu)?
          Często przechodzę tamtędy i widzę jak to chałturzą. Nie znam się specjalnie na
          budownictwie. Mam podobny dom obok więc porównuję je ze swoim. Widać od razu że
          używają cegły najgorszego gatunku (nie zobaczysz ani jednej całej), układane są
          byle jak, nierówno, ściany są cienkie, potem okładane styropianem i tynkowane,
          działeczki mikro. Poza tym przed tymi co teraz się budują na pewno stanie
          blisko drugi rząd domów i zasłoni widok na pola (jak długo to będą pola?). To
          tyle krytycznych uwag. Firmy budowlanej nie znam.
          pzdr
          ;)
        • Gość: Magda Re: Segmenty na Wawrze IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.03.05, 22:31
          I jak z tymi segmentami na Klimontowskiej. Tez jesteśmy zainteresowani i
          właściwie nam się podoba. Nic nie wiemy jeszcze o firmie ale sprawdzamy. Może
          ktoś wie już więcej od nas?
        • Gość: Magda Re: Segmenty na Wawrze IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.03.05, 22:34
          Czy wiesz już więcej na ten temat? My też się interesujemy i to dość poważnie,
          ale jeszcze nic złego na ten temat nie słyszeliśmy. Jeśli jednak są takie
          informacje, to fajnie byłoby je poznać. Pozdrawiam
          • Gość: Agawa Re: Segmenty na Wawrze IP: 194.126.238.* 13.09.05, 09:43
            Powiem jedno - nie rób tej głupoty. To są oszuści - wiem co mówie
            • Gość: ratownik Re: Segmenty na Wawrze IP: 81.210.38.* 13.09.05, 15:01
              Kiedys nazywali się Aardom, znani z wielu numerów, m.in. notariusz
              poświadczajacy nieprawdę, więc radze uważać i lepiej zrezygnować i poszukać
              lepszą, sprawdzona firme, jełsi nie wierzysz to pogadaj z ludźmi, którzy buduja
              osiedle przy Wale Miedz. 414, oni sie od takiego przekrętu ledwo wyzwolili...
    • Gość: gość Re: Segmenty na Wawrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 12:37
      Poszukaj informacji na forum Dom/ Developerzy. Powinno się Tobie odechcieć.

• Gość: dan Re: Segmenty na Wawrze IP: *.k.mcnet.pl 18.03.05, 12:43
        Kupilem w ubieglym roku segment w Wawrze od Mostostalu-Technika (biuro przy
        Bronowskiej) - oczywiscie jak kazdy objechalem najpierw to co zrobili wczesniej
        i popytalem ludzi, potem tydzien po tygodniu a raczej dzien po dniu patrzylem
        jak rosnie nasz domek (umowe podpisalem jak ledwo cos wychodzilo z ziemi).
        Wszystko odbylo sie bez niespodzianek i w terminie takze zdecydowanie polecam
        tego developera.
        • Gość: wawerczyk Re: Segmenty na Wawrze IP: *.crowley.pl 20.03.05, 21:27
          Developer House to odprysk dawnego Aardomu, radze uważać i zobaczyć posty w
          dziale Dom/Developerzy włąśnie na temat Aardomu, proponujue również kontakt z
          ludxmi z osiedla Przy Wale etap VI.... powodzenia!
          • Gość: gość Re: Segmenty na Wawrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:00
            Co do Klimontowskiej i Marcbudu. Przyglądałam się temu pod koniec zeszłego
            roku. Na tamten moment nieuregulowana była sprawa działki. Współwłasność, czyli
            jedno z najgorszych rozwiązań. Wszystko, według zapewnień, miało się szybko
            wyjaśnić. Byliśmy umówieni na telefon, jak już będzie ok. Do dziś Pan nie
            zadzwonił, a ja straciłam na to ochotę. Za dużo pieniędzy trzeba włożyć w
            wykończenie, a i co do jakości używanych materiałów miałam i mam duże
            wątpliwości.
            • tripper Re: Segmenty na Wawrze 13.04.05, 15:31
              eh, tak sie rozczulam troche jak to czytam, bo 'za moich czasow' (jakies 10 lat
              temu), przez teren obecnego Wichrowa Parku chodzilem do szkoly ;)
              • Gość: mieszkaniec Re: Segmenty na Wawrze IP: 62.233.201.* 13.04.05, 16:06
                hi hi. a ja tam teraz mieszkam :-)))
                • tripper Re: Segmenty na Wawrze 14.04.05, 12:27
                  aaaaa
                  a mama mowila siostrze i mnie, zebysmy tamtedy nie chodzili, bo w tym sadku
                  (nie wiem, czy teraz jest, tak blizej kanalku roslo kilkanascie zdziczalych
                  drzewek owocowych) grasuje zboczeniec ;)
              • Gość: mlp Re: Segmenty na Wawrze IP: 193.41.113.* 14.04.05, 09:08
                Moja rodzina, zasiedziała na tych terenach od czasów międzywojennych pamięta,
                jak na tych polach w czasie wojny były kopcowane ziemniaki dla miasta Warszawy.
                • tripper Re: Segmenty na Wawrze 14.04.05, 12:28
                  mlp, byc moze sie znamy w takim razie :)
    • elle666 Re: Segmenty na Wawrze 14.05.05, 23:56
      tez nosiłam sie z podobnym zamiarem, ale po głebszym namysle doszłam do wniosku
      ze to kpina. dom sporo kosztuje a trzeba w niego władowac praktycznie drugie
      tyle na wykonczenie. mikroskopijne dzialki to po prostu kpina z klienta ktoremu
      wmawia sie, ze kupuje dom z OGRÓDKIEM. i np. segmenty na wiązanej miały być
      gotowe w maju, ostatnio tam przejezdzalam i zajrzalam z ciekawosci - wszystko
      rozbabrane tak jak kilka miesiecy temu.
      • Gość: mlp Re: Segmenty na Wawrze IP: 193.41.113.* 13.09.05, 16:45
        Mi po prostu szkoda tych osób, którzy za 400 - 500 tys kupują mały segment z
        malutką działką i mają dom praktycznie w stanie surowym zamkniętym i jeszcze
        muszą się z developerem użerać o zapisy umowne i jeszcze żyją w strachu czy aby
        w terminie dostaną dom za który zapłacili, czy będzie akt notarialny, czy mozna
        bedzie dojść suchą nogą do domu i tak dalej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka