pol-a 06.05.05, 20:10 Takie wznowienie bajki "Noc u Wedla" można kupić. www.allegro.pl/show_item.php?item=50375681 Może ktoś z Was to zna i streściłby fabułkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dill Re: Bajka o Wedlu na kompakcie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.05, 21:23 Nie znam ale tylko tym co nie licytuja podpowiem ze cala seria Bajki Grajki jest do kupienia w (ze sie posluze) dobrych salonach z ksiazkami...i na stronie interenetowej... sama zakupilam juz te cuda ktorych brakowalo mi do kolkcji z dziecinstwa. Powrzucali na CD stare, doskonale bajkowe czarne plyty... Polecam...www.bajki-grajki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pol-a Re: Bajka o Wedlu na kompakcie 06.05.05, 21:29 Potwierdzam. Sam mam kilka bajek-grajek. Miło, źe wydawca opublikował je na stylizowanych na winyle kompaktach i dołączył reprodukcje oryginalnych okładek. Niestety szata graficzna towarzyszących krążkom książeczek jest tragiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dill Re: Bajka o Wedlu na kompakcie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.05, 21:33 ...a juz tam trudno. Szereg z tych bajek mam na kasetach. Dokupilam takie typu Tadek Niejadek :) i zal mi tylko ze sa tak krotkie.... Ale to i w ogole radosc wielka ze wznowiono... Odpowiedz Link Zgłoś
pol-a Re: Bajka o Wedlu na kompakcie 06.05.05, 21:50 To tak. Kwiat polskiego aktorstwa, genialne role. Ale skąd tam bajka o czekoladzie z Kamionka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dill Re: Bajka o Wedlu na kompakcie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.05, 22:44 Ot jak cos mialo byc umieszczone w fabryce czekolady...to popularny i swietnie kojarzacy sie Wedel...idealnym byl ;) Trzeba tego posluchac :) Odpowiedz Link Zgłoś