Dodaj do ulubionych

bazarki na Gocławiu

IP: *.chello.pl 13.07.02, 23:12
Powstaja nowe mini bazarki na Gocławiu np na skrzyżowaniu ul
Fieldorfa/Umińskiego co z tym fantem robić. Czy powinno sie na to pozwalać,
czy tepić w zarodku. Znając życie za jakiś czas ludzie tam sprzedający zaczną
sobie uzurpować prawo do terenu na którym dzisiaj handlują i wtedy będą
kłopoty krzyki lament wywożenie szczęk lub rozdawnictwo innych dóbr za nasze
pieniądze. Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • e._ Re: bazarki na Gocławiu 14.07.02, 09:48
      Póki jest sezon na świeże warzywa i owoce, niechby sobie były. Z jesienia i tak
      to uwiędnie. Tak jest co roku.
      • Gość: NN-ski Re: bazarki na Gocławiu IP: *.chello.pl 14.07.02, 12:49
        Mam nadzieję że masz rację, ae po co są w takim razie bazary których u nas
        dostatek.
        pozdrawiam
        • Gość: olo Re: bazarki na Gocławiu IP: *.chello.pl 14.07.02, 13:11
          Gdyby nie było zainteresowanych klientów, nie byłoby bazarków, bo dla kogo. A
          skoro klienci są, to znaczy że bazarek komuś się przydaje.
          • Gość: funfel Re: bazarki na Gocławiu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 23:48
            zawsze to jednak jakieś zajęcie przy tym strasznym bezrobociu. Ludziska
            chwytają się wszystkiego aby przeżyć....
            • Gość: talapa Re: bazarki na Gocławiu IP: *.chello.pl 17.07.02, 23:51
              Tylko cos kiepsko o te bazarki dbaja. Szedlem dzisiaj rano do petli autobusowej kolo bazarku i smrod od bazarku (ten przy Uminskiego) szedl niesamowity. Ciekaw jestem jak tam musialo smierdziec w poludnie w zaduchu i upale. Uehhhhhh.....
    • robertrobert1 Re: bazarki na Gocławiu 18.07.02, 19:12
      Z jednej strony kraje Europy zachodniej nam zazdroszcza, ze mozemy kupować
      towary po niskiej cenie wprost od producenta. Z drugiej jednak strony to
      wspólczesne bazary są niechigieniczne a kupowanie w niezłym ścisku nie należy
      do przyjemności. Trzecia stona medalu to SZARA STREFA. Ja osobiście
      polikwidowałbym wszystkie bazary poczynając od Stdionu Dziesięciolecia. Niech
      stadion będzie stadionem i służył do uprawiania sportu a nie przemytu, chazardu
      itp. Pamiętam, że 10 lat temu tam właśnie chodziłem na wszelkiego rodzaju
      imprezy sportowe i rozrywkowe np koncert OMD. A teraz gdzie na Pradze Południe
      jest takie miejsce? Czy na błoniach stadionu można pograć w piłkę? To przecież
      jest jeden wielki parking. Podobnie jest w pobliżu pozostałych bazarów. Mamy
      Supermarket i sklepiki osiedlowe i to powinno wystarczyć. PRECZ Z BAZARAMI!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka