art2002 12.09.02, 16:33 Postuluje wprowadzic ruch jednokierunkowy w godzinach szczytu 6:00-10:00 i 14:00-19:00, na dwoch pasach ruchu,powiedzmy,do Bronowskiej. Ruch w druga manke skierowac Ostrobramska->Plowiecka->Trakt Lubelski. art2002 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolajola1 Re: Wal Miedzeszynski- nowy projekt 12.09.02, 16:46 pogrzało cię? NAOKOŁO ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
art2002 Re: Wal Miedzeszynski- nowy projekt 12.09.02, 17:04 jolajola1 napisała: > pogrzało cię? > NAOKOŁO ?????????????? Dlaczego pogrzało ? np. rano na okolo ci co jada na peryferie. ile poznij dojada do skrzyzowania Traktu z walem ? 10 minut ? A do centrum komfortowo 2 pasami. Zla pomysla ? Mam jeszcze propozycje biznesowa: Komunikacja promowa,samochodowa: Otwock- Jozefow-centrum lewy brzeg."Vistula Fast Ferry" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Wal Miedzeszynski- nowy projekt IP: *.datastar.pl 20.09.02, 18:16 Mozna by bylo choc sprobowac odbudowac most w Jozefowie na drodze nr 702. Cos o tym cicho ostatnio. > Mam jeszcze propozycje biznesowa: Komunikacja promowa,samochodowa: Otwock- > Jozefow-centrum lewy brzeg."Vistula Fast Ferry" > Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert1 Re: Wal Miedzeszynski- nowy projekt 12.09.02, 16:51 A po co rowerzysta ruch jednokierunkowy? Rowerekiem na obecnym pasie napewno sie zmiescisz! Jesli jednak masz 4 kolka i obecna szerokosc drogi cie nie satysfakcjonuje to zamien je na dwa. Wbrew pozorom na dwoch jezdzi sie szybciej niz na czterech. Mowiac szybciej ma na mysli czas jazdy a nie osiagane predkosci maksymalne. Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
dante_waw Re: Wal Miedzeszynski- nowy projekt 12.09.02, 17:05 robertrobert1 napisał: > A po co rowerzysta ruch jednokierunkowy? Rowerekiem na obecnym pasie napewno > sie zmiescisz! Jesli jednak masz 4 kolka i obecna szerokosc drogi cie nie > satysfakcjonuje to zamien je na dwa. Wbrew pozorom na dwoch jezdzi sie szybciej > > niz na czterech. Mowiac szybciej ma na mysli czas jazdy a nie osiagane > predkosci maksymalne. Powodzenia... A ty to bys wszystkich na rower wsadzał, co to Bombaj? Swoja drogą poruszam sie i rowerem i samochodem ale w zimie nikt nie zmusi mnie do poruszania sie na dwóch kółkach za to w lecie to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś