karolcia801 20.12.05, 14:24 szczególnie dla dzieci...znacie adresy? jak tak to podzielcie się :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bas1213 Re: wypozyczalnie strojów karnawałowych... 21.12.05, 09:22 Jest taka wypożyczalnia na bazarze Szembeka w pawilonach,niestety nie pamiętam nr pawilomu.Znam również na ochocie na ul. BAKALARSKIEJ 11a na przeciwko giełdy kwiatowej Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: wypozyczalnie strojów karnawałowych... 22.12.05, 08:40 O tej porze roku zwykle jest też taka "czasowa", w Geancie - stoisko ze strojami gdzieś między jubilerem a kasami. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: wypozyczalnie strojów karnawałowych... 27.01.06, 18:11 jest na pl.szebmeka na bazarku trzeba wejsc w 1 brame i do konca alejki po prawej stronie ostatnia budka. Odpowiedz Link Zgłoś
e-mka Na-stroje dla dorosłych 31.01.06, 15:06 Wypożyczalnie strojów na Grochowie są niestety tylko dla dzieci : ( A dorośli też czasem lubią się przebierać : ) Bogata kolekcja nakryć głowy (czapki-uszanki, kaszkiety), futer, etoli, krawatów, chust, sukienek balowych (od klasycznych małych-czarnych, przez suknie-motyle, po suknie ślubne)jest do nabycia za niewielkie pieniądze w ciuchlandzie przy Wiatraku (tym po schodkach w dół). Strój dokompletowałam w ciuchlandzie piętrowym tuż obok. Ciekawe egzemplarze "strojów" widziałam też w second-handzie "Szafa Młodych", Ostrobramska 128 (wejście od Praskiego 1 Pułku). Perukę i biżuterię niestety można wypożyczyć chyba tylko po drugiej stronie Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remigiusz Re: wypozyczalnie strojów karnawałowych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:01 Jestem pracownikiem sklepu papierniczego przy ulicy Szaserów 120A (na przeciwko szkoły podstawowej nr. 141), niedawno zostały sprowadzone stroje karnawałowe, w atrakcyjnych cenach wypożyczenia. Zachęcam do odwiedzenia sklepu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qmata Re: wypozyczalnie strojów karnawałowych... 04.02.06, 19:29 dzięki za wiadomości...za tydzień bal w żłobku na motorowej... Odpowiedz Link Zgłoś
rosada Re: wypozyczalnie strojów karnawałowych... 06.02.06, 20:11 Od dwóch lat (niestety Praga Północ) www.kostiumy.republika.pl strój 30 zł. i kaucja 70. Odpowiedz Link Zgłoś