lolo22 25.11.02, 21:16 Może oglądaliście w poniedziałek program o księdzu Rydzyku założycielu i szefie tegoż radia. ... Cyrk niesamowity ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaskrawy Re: Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.02, 12:56 Przyjdzie pewnie ostatnie komeżki sprzedac by podatki zaplacic i niech sie tak stanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta R. Precz z "Radiem Józef" ! Glemp wypad !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.02, 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierny OD Re: Precz z 'Radiem Józef' ! Glemp wypad !!!!!!! IP: *.chello.pl 29.11.02, 20:47 Popieram ! Tylko Radio Maryja. Radio Józef niech wyperd...la w podskokach. Wierny Ojcu Dyrektorowi, przyszłemu Papieżowi ! Odpowiedz Link Zgłoś
darioka Re: Precz z 'Radiem Józef' ! Glemp wypad !!!!!!! 16.01.03, 22:43 Prostaki. . .prostaki. . . Glemp jest arcybiskupem naszej wiary . a ojciec Rydzyk redemptorystą niech wam jego audycje nie przysłaniają tego. z zakonami i różnego rodzaju odłamami naszej wiary były nie raz były problemy wygnania z kraju itp. Poczytajcie sobie historię nie uważam ż e było to wszystko słuszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierny OD APEL OJCA DYREKTORA !!! IP: *.chello.pl 26.01.03, 14:16 "Jeżeli możecie, poprzyjcie też naszego ojca prowincjała, żeby nie jeździł starą beemą, tylko kupcie mu bezpiecznego Merola 600S. Pilnujcie też socjalnego bezpieczeństwa ojców pracujących w Radiu Maryja. To już zaczęła się bardzo poważna sprawa, bo za te grosze nie będą przecież robić. Ja się tego spodziewałem i przerzuciłem te marności do Szwajcarii i Brazylii" - apelował o. Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: APEL OJCA DYREKTORA !!! 30.01.03, 15:06 Gość portalu: Wierny OD napisał(a): > "Jeżeli możecie, poprzyjcie też naszego ojca prowincjała, żeby nie jeździł > starą beemą, tylko kupcie mu bezpiecznego Merola 600S. Pilnujcie też > socjalnego bezpieczeństwa ojców pracujących w Radiu Maryja. To już zaczęła się > bardzo poważna sprawa, bo za te grosze nie będą przecież robić. Ja się tego > spodziewałem i przerzuciłem te marności do Szwajcarii i Brazylii" - apelował > o. Rydzyk. Cały Tadek, cały ON !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oddany Rydzyniowi Re: APEL OJCA DYREKTORA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.03, 17:27 stan.borys napisał: > Gość portalu: Wierny OD napisał(a): > > > "Jeżeli możecie, poprzyjcie też naszego ojca prowincjała, żeby nie jeździł > > > starą beemą, tylko kupcie mu bezpiecznego Merola 600S. Pilnujcie też > > socjalnego bezpieczeństwa ojców pracujących w Radiu Maryja. To już zaczęła > > się > > bardzo poważna sprawa, bo za te grosze nie będą przecież robić. Ja się teg > o > > spodziewałem i przerzuciłem te marności do Szwajcarii i Brazylii" - apelow > ał > > o. Rydzyk. > > Cały Tadek, cały ON !!! O TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś