Dodaj do ulubionych

Radio Maryja

25.11.02, 21:16
Może oglądaliście w poniedziałek program o księdzu Rydzyku założycielu i
szefie tegoż radia. ... Cyrk niesamowity ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaskrawy Re: Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.02, 12:56
      Przyjdzie pewnie ostatnie komeżki sprzedac by podatki zaplacic i niech sie tak
      stanie..
      • kubajek Re: Radio Maryja 27.11.02, 16:24
        błądzisz kolego
        :)

• Gość: Zyta R. Precz z "Radiem Józef" ! Glemp wypad !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.02, 16:07
          • Gość: Wierny OD Re: Precz z 'Radiem Józef' ! Glemp wypad !!!!!!! IP: *.chello.pl 29.11.02, 20:47
            Popieram ! Tylko Radio Maryja. Radio Józef niech wyperd...la w podskokach.
            Wierny Ojcu Dyrektorowi, przyszłemu Papieżowi !
            • darioka Re: Precz z 'Radiem Józef' ! Glemp wypad !!!!!!! 16.01.03, 22:43
              Prostaki. . .prostaki. . .
              Glemp jest arcybiskupem naszej wiary .

a ojciec Rydzyk redemptorystą niech wam jego audycje nie przysłaniają tego.

z zakonami i różnego rodzaju odłamami naszej wiary były nie raz były problemy
              wygnania z kraju itp.
              Poczytajcie sobie historię nie uważam ż e było to wszystko słuszne.
              • Gość: Wierny OD APEL OJCA DYREKTORA !!! IP: *.chello.pl 26.01.03, 14:16
                "Jeżeli możecie, poprzyjcie też naszego ojca prowincjała, żeby nie jeździł
                starą beemą, tylko kupcie mu bezpiecznego Merola 600S. Pilnujcie też
                socjalnego bezpieczeństwa ojców pracujących w Radiu Maryja. To już zaczęła się
                bardzo poważna sprawa, bo za te grosze nie będą przecież robić. Ja się tego
                spodziewałem i przerzuciłem te marności do Szwajcarii i Brazylii" - apelował
                o. Rydzyk.
                • stan.borys Re: APEL OJCA DYREKTORA !!! 30.01.03, 15:06
                  Gość portalu: Wierny OD napisał(a):

> "Jeżeli możecie, poprzyjcie też naszego ojca prowincjała, żeby nie jeździł
                  > starą beemą, tylko kupcie mu bezpiecznego Merola 600S. Pilnujcie też
                  > socjalnego bezpieczeństwa ojców pracujących w Radiu Maryja. To już zaczęła
                  się
                  > bardzo poważna sprawa, bo za te grosze nie będą przecież robić. Ja się tego
                  > spodziewałem i przerzuciłem te marności do Szwajcarii i Brazylii" - apelował
                  > o. Rydzyk.

Cały Tadek, cały ON !!!
                  • Gość: Oddany Rydzyniowi Re: APEL OJCA DYREKTORA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.03, 17:27
                    stan.borys napisał:

> Gość portalu: Wierny OD napisał(a):
                    >
                    > > "Jeżeli możecie, poprzyjcie też naszego ojca prowincjała, żeby nie jeździł
                    >
                    > > starą beemą, tylko kupcie mu bezpiecznego Merola 600S. Pilnujcie też
                    > > socjalnego bezpieczeństwa ojców pracujących w Radiu Maryja. To już zaczęła
                    >
                    > się
                    > > bardzo poważna sprawa, bo za te grosze nie będą przecież robić. Ja się teg
                    > o
                    > > spodziewałem i przerzuciłem te marności do Szwajcarii i Brazylii" - apelow
                    > ał
                    > > o. Rydzyk.
                    >
                    > Cały Tadek, cały ON !!!
                    O TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka