kate2603 13.07.06, 14:34 Czy ktoś leczy sie może w tej klinice stomatologicznej obok Promenady na Ostrobarmskiej.!? Jaki wrażenia i opinie.Chce zapisac tam dziecko? Który stomatolog jest najbardziej kompetentny??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spacey1 Re: Family Dental Centre - ostrobramska 13.07.06, 18:03 Bardzo polecam dr. Agatę (zapomniałam nazwiska). Leczy zęby moich dzieci, nie jest przesadnie ckliwa, ale ma naprawdę dobre podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
kate2603 Re: Family Dental Centre - ostrobramska 14.07.06, 08:57 Jezeli dr Agata to Pawelec. ktos jeszcze ma jakies info i sugestie odnośnie tej kliniki i lekarzy tam pracujacych???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsisiz1 Re: Family Dental Centre - ostrobramska IP: *.wsisiz.edu.pl / *.ibspan.waw.pl 31.07.06, 12:09 Ja bardzo polecam dr Sobiecką. Ma świetne podejście do małych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mna Re: Family Dental Centre - ostrobramska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:58 A dla dorosłego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mna Re: Family Dental Centre - ostrobramska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:02 I jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Family Dental Centre - ostrobramska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:16 Niestety,te powalają na kolana.Chyba,że ja miałem pecha.Za luksusy trzeba płacić. Odpowiedz Link Zgłoś