Gość: fazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 09:57 www.rzeczpospolita.pl/dodatki/warszawa_061211/warszawa_a_15.html szoking co wy na to? czy to dobry pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_v_w Re: Bezrobotny w zarzadzie Wawra??? 11.12.06, 11:10 Mnie Platforma i HGW, niczym nie zadziwi :D Pamiętam, poprzednie wybory,ile było wrzasku w PO, gdy kandydowała Anna Sikora,mieszkanka Józefowa,jeden na szczęście były radny, mówił "po co nam obcy w Wawrze,my chcemy swojaka i wybrali Pinokia"... Okazuje się,że Ostrołeka jest bliższa sercu HGW. Może to nostalgia za Zelechowem, małomiasteczkowość, któż to wie :)))) Pomysły PO, są coraz lepsze, gratuluję potencjału intelektualnego!!! Jest coraz śmieszniej :)))) BTW jak p.Kociński bedzie w zarządzie juz nie będzie bezrobotny :))) Ciekawe na jaki odpowidzialny odcinek byłby rzucony? Może Oświata? Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Bezrobotny w zarzadzie Wawra??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:34 To że kandydat na Burmistrza jest z poza Wawra to wg mnie dobrze bedzie wolny od wplywów miejscowej koterii!!! Ale ten bezrobotny to już chyba przesada??? Odpowiedz Link Zgłoś
miedzylesianin1 Re: Bezrobotny w zarzadzie Wawra??? 11.12.06, 12:19 Ja proponuję, aby ten bezrobotny zastępca był odpowiedzialny za walkę z bezrobociem. Już może pochwalić się sukcesem!!!! I to jakim!!! Będzie zastępcą - który z bezrobotnych z naszej dzielnicy ma taką szansę? Żaden! A on proszę - postarał się chłop i chyc na stołek. Może podzieli się swoimi doświadczeniami z bezrobotnym? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Bezrobotny w zarzadzie Wawra??? 11.12.06, 18:00 miedzylesianin1 napisał: Może podzieli się swoimi doświadczeniami z bezrobotnym? Gdybys znał kulisy tej "błyskotliwej" kariery,nie spojrzałbys bez obrzydzenia w lustro,wierz mi :) Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Bezrobotny w zarzadzie Wawra??? 11.12.06, 17:58 Fazi,to "układ", przecież nie fachowość, czy kompetencja, drugi zastępca to pewnie Gójski. :)))) Wsztystko,nawet matoły w zarządzie byleby tylko,nie współpracować z PiS,to ma być ta "normalność",żenada. Nie mam nic przeciwko burmistrzom spoza Dzielnicy,ale teraz widać jak ubogie w kadry jest PO. Pozdrawiam wWwerka Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Może psycholog pomoże w frustracji? 11.12.06, 19:42 > Wsztystko,nawet matoły w zarządzie byleby tylko,nie współpracować z PiS, tam to dopiero są matoły. Co osoba kompetentna miała by tam robić, tam są zakochani w kaczorach. Zupełnie nie rozumiem niechęci do SLD w sytuacji gdy Samoobrona jest w rządzie (!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Może psycholog pomoże w frustracji? 11.12.06, 21:07 Powtarzasz sie, to dla innego specjalisty temat,pomyśl o tym ;) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg a może nie działa dekoder telewizji Trwam? 11.12.06, 23:08 cytatę proszę znaleźć w sieci :) Jak nie naprawią dostanę szału! już mi to dawno zbrzydło, w prawie każdym wątku już jesteś i płyta się zdarła. Godlewski nie został wybrany i co? Głupio? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: a może nie działa dekoder telewizji Trwam? 11.12.06, 23:39 Pragne nieśmiało zauważyć, ze lektura moich postów nie jest obowiązkowa :))))) BTW Godlewski nie jest z mojej bajki, ale to co podała dzisiejsza Rzepa, chyba zatęsknię za nim :)))) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawskie zoo Wiadomo PO, dawniej UD, KLD, UW, obecnie IP: *.chello.pl 11.12.06, 18:22 kolejny raz w koalicji z komuszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
admjb Re: Wiadomo PO, dawniej UD, KLD, UW, obecnie 11.12.06, 19:28 Oczywiście g.... mam do powiedzenia, ale kandydat/ka spoza Wawra będzie dla Wawra zdrowszy niż miejscowy, a najlepszy będzie jeśli Rada Dzielnicy ogłosi konkurs na menedżera zamiast kolesia z partii ( i hordy jego wrogów z drugiej partii ). Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wiadomo PO, dawniej UD, KLD, UW, obecnie 11.12.06, 21:12 admjb napisał: > a najlepszy będzie jeśli Rada Dzielnicy ogłosi konkurs na menedżera > zamiast kolesia z partii ( i hordy jego wrogów z drugiej partii ). To byłoby najlepsze dla Mieszkańców i dzielnicy,ale nie dla kolesiów,kolesiom należy dac konfitury,tak "cienzko" pracowali na "wizerunek" aż "robote znalazła" fotoforum.gazeta.pl/72,2,746,53204029,53316725.html Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wiadomo PO, dawniej UD, KLD, UW, obecnie 11.12.06, 21:09 PO,to "Recycling"...:)))) Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Wiadomo PO, dawniej UD, KLD, UW, obecnie IP: *.crowley.pl 12.12.06, 08:12 Pan z Ostrołęki jast z Warszawy? www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/19/W6229/146501.htm W Wawrze dostał całe 13 głośów. To jest ogromny kapitał. Niech zagadnę - ta trzynastka znalazła się w Radzie Dzielnicy i wybierze Ostrołękę na Burmisia. Jak by powiedział Tusk: miliony Polaków oczekują że ... będzie pięknie jak w Ostrołece. pozdr S. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wiadomo PO, dawniej UD, KLD, UW, obecnie 12.12.06, 08:26 Nie bądź przesądny, mamy zatem Kurpia :?: :D Hafty kurpiowskie, miód, masło, grzyby, są ok! Co prawda jest takie porzekadło, na "uparciucha i kogoś bardzo zawziętego"_ "nie bądź Kurpiu", ale od każdej reguły są przecież wyjątki :)))) Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z11 Re: Wiadomo PO, dawniej UD, KLD, UW, obecnie IP: 195.245.213.* 13.12.06, 09:43 Szanowna Wawerko, pomijam meritum Twoich wystąpień - nie wiem jak inni to odbierają, ale czytanie przy każdej wypowiedzi o naparach z koperku jest po prostu nie do zniesienia. Może jesteś zachwycona tym tekstem - weź jednak pod uwagę, że inni użytkownicy forum cierpią. Pozdrawiam, Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepperoid wcześniej było o alergii na moher i pierze IP: *.jjs.pl 13.12.06, 10:58 ale na szczęście kuracja siostry Leonilli z "Naszego Dziennika" i aplikowanie Radia Maryha przyniosły ulgę Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wiadomo PO, dawniej UD, KLD, UW, obecnie 13.12.06, 13:35 Szanowny Zeleven, przykro mi,że tak odbierasz wspaniały przepis na wszelakie dolegliwości,nie mam chwilowo czasu, ale znalazłabym coś zapewne na nerwy :) Szkoda, ze to nie Usenet, mógłbyś "wyeliminować" userkę. a`propos cierpienia...per aspera ad astra :) p.s Zastanowie się nad zmianą siga ;) Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś