adam_ski 11.09.03, 15:17 Serio mówię, zróbmy w naszej dzielnicy cos pozytecznego. Nie powinno być przesadnie trudno, ileż tam głosów było trzeba przy takim marazmie wyborców. Co? Adam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wawerka_vel_wawerka Kubajek nawet nie wiesz jak jesteś bliski... 11.09.03, 21:45 kubajek napisał: > A co!? > :) > Kubajek nawet nie wiesz jak jestes bliski, miłe to bardzo, Adam też sie postarał, ale ja jestem samorządem sama dla siebie, więc bardziej odpowiadałby mi fotel Prezydenta, najlepiej Stolicy, przy takiej Ustawie Warszawskiej, wszystko w "łapie", tylko jest jeden problem ,o którym pisałam nie podoba mi się ta bizuteria co zakłada Prezydent na piersi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Do Adama 11.09.03, 21:57 adam_ski napisał: > Serio mówię, zróbmy w naszej dzielnicy cos pozytecznego. Nie powinno być > przesadnie trudno, ileż tam głosów było trzeba przy takim marazmie wyborców. > Co? > > Adam Dzieki, z głosami było różnie, jeden szarpnął 600, inny 113,zależy ile osób z listy pracowało na sukces. Wyobraź Sobie, że rządzi Tobą radna Szykulska- 113 głosów i to jeszcze okantowała, i trwa mimo wyroku sądu. Dzielnicą gdzie mieszka przeszło 60 tys. obywateli. To jest dupokracja! Niestety wypływają szumowiny, które teraz mamy wątpliwą przyjemność miec w radzie(koalicja) i zarzadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: Do Adama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 01:04 A ile trzeba zeby odwolac?Tez wystarczy 113 ? Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Do Onyxa 12.09.03, 06:46 Gość portalu: Onyx napisał(a): > A ile trzeba zeby odwolac?Tez wystarczy 113 ? Niestety, nie i oni dobrze o tym wiedzą dlatego robią to co robią. Ale trzeba mięc nadzieję, a jak wiadomo , nadzieja to tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herold Re: Do Adama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 08:25 Gość portalu: Onyx napisał(a): > A ile trzeba zeby odwolac?Tez wystarczy 113 ? Wystarczy jeden... Sędziego :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_ski Re: Do Adama 12.09.03, 19:56 wawerka_vel_wawerka napisała: > Niestety wypływają szumowiny, które teraz mamy wątpliwą przyjemność miec w > radzie(koalicja) i zarzadzie. Na razie, na razie... Ktoś to musi w końcu zmienić... Jak nie my, to kto? ========= Bywam... albo i nie Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Re: Do Adama 12.09.03, 20:10 adam_ski napisał: > wawerka_vel_wawerka napisała: > > Niestety wypływają szumowiny, które teraz mamy wątpliwą przyjemność miec w > > > radzie(koalicja) i zarzadzie. > > Na razie, na razie... Ktoś to musi w końcu zmienić... Jak nie my, to kto? No, straciłam juz nadzieję,że ktoś jeszcze jest na forum, ale Ty jesteś niezawodny, dzięki. Odnoszę wrażenie,że nasze wawrskie forum to kończy się z pracą urzedów. A szkoda bo wieczory i noc tez można pogawędzić. :) > > > > ========= > Bywam... albo i nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aram Re: Wawerka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 23:38 Owszem! Ale przedtem do psychiatry! Obowiązkowo! Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Do Arama 13.09.03, 00:03 Gość portalu: Aram napisał(a): > Owszem! Ale przedtem do psychiatry! Obowiązkowo! Ty chyba masz jakiś problem, chyba dobrze znasz w/w specjaliste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamus Re: Do wawerka_vel_wawerka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 00:18 Bez Ciebie nigdzie się nie ruszam Mistrzynio prowadż! Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Adamus, a już myślałam, że to forum to zyje w godz 14.09.03, 00:29 Adamus, a już myślałam,że to forum to żyje tylkop w godzinach pracy urzędu! Pozdro!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamus Re: Adamus, a już myślałam, że to forum to zyje w IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 00:41 A Ty co? Spać nie możesz? Działaj, działaj może Cię w końcu jaki Pisowiec doceni. Pozdro ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Re: Adamus, a już myślałam, że to forum to zyje w 14.09.03, 00:45 Adamu, to jest gra, i to mnie interesuje, a kto jest z jakiej opcji to jest sprawa wtórna. Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Re: Wawerka na radną 03.01.04, 10:00 Wawerka, wolna jest od rządzy władzy, ale dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_ski Re: do tout le monde 14.01.04, 12:57 Więc wespół w zespół, wespół w zespół, wespół w zespół, by żądz moc [Wawerki] - móc wzmóc! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gACEK Re: do tout le monde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 13:37 Dobra. To spróbujmy Wawerkę na Radną ... Sz. Albo na Radnego... Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w a ja myślałam,że mam przyjaciół... 14.01.04, 14:09 o santa simplicitas, albo Matko Boska Kozłowska... a na co mnie ten kłopot, wrony zyją w stadzie, orzeł żyje samotnie...:) więc wybierzcie innego kandydata, moze "Zbójnika" to byłby właściwy kandydat w tych czasach. Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: a ja myślałam,że mam przyjaciół... 15.01.04, 09:55 Wiesz ja bym jednak na radnego wolał orła nie wrone!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: a ja myślałam,że mam przyjaciół... 15.01.04, 09:59 Miły jesteś, sam wiesz jak to bywa z orłami, coraz rzadziej występują, niestety...:) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g-s Re: a ja myślałam,że mam przyjaciół... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 10:02 Jak to jest, że Radni Wam się z ptaszkami kojarzą? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: a ja myślałam,że mam przyjaciół... 15.01.04, 10:05 a pamietasz WRON-a to tez byla wladza! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: a ja myślałam,że mam przyjaciół... 15.01.04, 10:11 pod warunkiem, że "dobry" ptaszek nie surogat:) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g-s jednak ptaszki ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 10:24 znaczy to, że trzeba zamykać okna w czasie sesji, żeby nie wylatywały...:) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: jednak ptaszki ... 15.01.04, 17:06 Nie, jeśli chodzi o Wawer to nie trza, tam w większości są "nieloty" :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Wawerka na radną 21.01.04, 13:08 Myślisz, że nie próbowała? Zapewniam, że tak. W przeciwnym razie nie plułaby jadem na lewo i prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagóżdź Re: Wawerka na radną IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.01.04, 20:50 Chcę poznać Wawerkę, poznać jej program, a potem poznać Ją w realu. A nie wykluczone, że poprę. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerka na radną 25.01.04, 23:00 Bardzo miło,ale Wawerka nie jest na sprzedaż. :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamski Wawerka na radną IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.04, 22:08 ALBO NA PAL Odpowiedz Link Zgłoś
adam_ski Re: Adamski 26.01.04, 19:04 Skrytożerczym złodziejom nicków mówimy gromkie NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Adamski 26.01.04, 20:55 bo to chodzi Adamie,zeby nas skłócić, ale nie z nami te numery. Cóz tylko potrafią sie podszywać, bnic własnego, taka kserointeligencja. :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Adamski 27.01.04, 07:34 Zauwazyliscie ze padl w Warszawie pomnik Forumowicza? Zostal tylko Novotel Centrum(!) ...i co na to Prawo no i Sprawiedliwosc! Wawerka! Pilnuj forum Wawra! moze te ataki na Ciebie sa wstepem do wiekszej inwazji! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Adamski 27.01.04, 10:01 To nie żaden spisek to kontrkulura. :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Adamski IP: 80.72.34.* 27.01.04, 19:39 CO TO jest????? "kontrkulura" Wybacz Waw, ale niegramotny forumowicz ze mnie,starość to..... straszna. Ach ta młodzież1 ps I tak cię kocham Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Adamski 27.01.04, 19:49 Fala najdroższy, to po prostu zwykłe chamstwo, wiesz Wawerka to na ogół dobrze wychowana osoba, i brzydzi się takimi słowami, przepraszam,ze sprawiłam Ci kłopot:) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
faalaa Re: Adamski 27.01.04, 20:14 Ojojoj Cośik mnie się widzi ,że nie zaszkodziłoby Wawerce: > Rano i wieczór napar z koperku. W przepadkach ciężkich okładanie kijem, który jest wszak rodzajem, że tak powiemy ziela stwardniałego.< Coś tak jakby ,na ciężki wypadek wygląda. Oczywista ,że w mej miłości coś to to,nic nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Adamski 27.01.04, 20:40 Uczucie, uczuciem,ale nie pozwalaj sobie za duzo... nerwy mam zdrowe i w zadną qrwice nie wpadam, a sygnaturke mam zamiar zmienić , bo mi sie już znudziła. :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
faalaa Re: Wawerka na radną.Jestem ZA.ZA.ZA.. 27.01.04, 21:10 Zaślepiony miłością,jestem za.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Wawerka na radną.Jestem ZA.ZA.ZA.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 22:04 Rzeczywiście coś go zaślepiło! Odezwij się! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w do Abiego... 27.01.04, 23:00 Może za duzo naparu...:) albo innego zioła :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerka na radną.Jestem ZA.ZA.ZA.. 27.01.04, 22:58 Miej litość nad Wawerką w imie tego wzniosłego uczucia...:) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś