Dodaj do ulubionych

Ludzie! Wyłączcie własne myślenie! Słuchajta mie!

05.10.03, 17:12
To ja i wiem wszystko najlepiej. Nie wysilajta się na samodzielne myślenie
tylko konkiecznie słuchajta wawerki, ona wam wszystko wytłumaczy,
dlaczegoście durne takie że w demokratycznych wyborach wybraliście kogo
chcieliście.
Nareście koniec z samowolo! Teraz słuchajta wawerka wam powie, kto jest be a
kto cacy, powie jeszcze żeście głupie som ludzie bo nie wiecie co jest dla
was dobre. Kto nie ma Internetu, niech czyta Życie! Tam też tłumaczy po
swojemu. Tylko że podpisuje się inaczej no i mniej tam chamstwa niż tutaj.
Obserwuj wątek
    • wawerka_vel_wawerka wojtuś, nareszcie zalogowałeś się ...co za odwaga. 05.10.03, 17:43
      ale to nic nie pomoże. <== "umyj, uczesz psa, psem jest i psem pozostanie"
      • Gość: wawerek vel wawere Re: wojtuś, nareszcie zalogowałeś się ...co za od IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 18:12
        wawerka_vel_wawerka napisała:

> ale to nic nie pomoże. <== "umyj, uczesz psa, psem jest i psem pozostanie"

KTO POD KIM DOŁKI KOPIE, TEN SAM W NIE WPADA Beniu-durnoto nad durnotami...ucz
        się polskiego, mówię, baranie, a nie cytuj i przepisuj z elementarza dla kl.III!
    • Gość: olo Re: Ludzie! Wyłączcie własne myślenie! Słuchajta IP: *.chello.pl 08.10.03, 09:12
      Wawerko, chyba sprawdza się przysłowie, że kto mieczem wojuje...
      • wawerka_vel_wawerka Re: Ludzie! Wyłączcie własne myślenie! Słuchajta 08.10.03, 10:35
        Gość portalu: olo napisał(a):

> Wawerko, chyba sprawdza się przysłowie, że kto mieczem wojuje...

Stare przysłowia mają to do siebie, że się sprawdzają, tylko potrzeba czasu:)
        --
        "Nigdy nie gardzę ludźmi myślącymi inaczej pod warunkiem,że są myślący"...
    • Gość: kiwi Re: Ludzie! Wyłączcie własne myślenie! Słuchajta IP: *.chello.pl 17.10.03, 11:51
      To wawerka nazywa sie teraz binokio?
      • Gość: Binokjo Re: Ludzie! Wyłączcie własne myślenie! Słuchajta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 11:54
        Kiwi mylisz się bracie ja wcale nie jestem wawerką a ona mną
    • Gość: kiwi Re: Ludzie! Wyłączcie własne myślenie! Słuchajta IP: *.chello.pl 17.10.03, 11:52
      To wawerka nazywa się teraz binokio?
      • wawerka_vel_wawerka KIŁI ma obsesję na punkcie Wawerki no cóż, 17.10.03, 11:57
        Kiłi ma obsesję na punkcie Wawerki, oby to nie zamieniło się w obłęd, a może to
        już obłęd.
        • pytajnik444 KIŁI czyli Agatto 17.10.03, 12:08
          Żywioły cię za mocno wciągnęły
          a na ulicach Gocławia - zwłaszcza w siłowniach w ostatnim czasie
          niebezpiecznie ...
          Te Brygady Pościgowe... Coraz bliżej WAWRA chociaż nie ma jak Praga Południe
          (pewnie poszło im o działkę :-))))
    • Gość: kiwi Miej lustro i patrz w lustro. IP: *.chello.pl 17.10.03, 12:57
      Pytajnik i wawerka chyba siedzą przy jednym biurku i naraz korzystają z tego
      samego komputera! To zabawne. Zabawne również, że zapomnieli, kto kogo
      najpierw "zahaczył" na tym forum i kto rozpoczął ten infantylny pojedynek. Czy
      wal we wyrko to też ty, wawerko? Brzmi podobnie.
      • wawerka_vel_wawerka skąd to znasz? 17.10.03, 13:14
        Gość portalu: kiwi napisał(a):

> Pytajnik i wawerka chyba siedzą przy jednym biurku i naraz korzystają z tego
        > samego komputera! To zabawne. Zabawne również, że zapomnieli, kto kogo
        > najpierw "zahaczył" na tym forum i kto rozpoczął ten infantylny pojedynek.
        Czy
        > wal we wyrko to też ty, wawerko? Brzmi podobnie.

KIłi powiem ci tak, ktos kto cie instruował, gdzie jest monitor i klawiatura
        musiał być bardzo kiepski, albo pobierałś nauki na jakiś kursach doszkalających
        w ramach uzupełniania kwalifikacji. Tak na zgode dedykuję ci tekścik jak
        mniemam o tobie: "Jak mam czas to siedzę i myślę. Jak nie mam czasu to tylko
        siedzę"
        Nie masz czasu i stąd te nerwy, wyluzuj sie, wyjdź z tego bloku na spacer,
        piękna jesień itd...
        Nie podejmuj polemik na forum bo nie dasz rady i tylko "sztres" cie dopadnie...
      • pytajnik444 Miej nawet mały rozum, ale swój KIŁI 17.10.03, 13:58
        i nie spadnij z wysokości,
        a tak ad rem "Mierz siły na zamiary, Nie zamiar podług sił." A. Mickiewicz
        Czuwaj Agatto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka