Dodaj do ulubionych

NOWA GAZETA GODLEJOWCOW

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 22:13
widzieliscie nowa gazetke godlesia ......... ciekawe ile za to zaplacil????
Obserwuj wątek
    • Gość: Aram Re: NOWA GAZETA GODLEJOWCOW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 23:02
      Widziałem. Może być. Wreszcie trochę prawdy o Kaczorlandzie. Za dużo referatów,
      za mało faktów o rządach Kaczora. A skutki będą tragiczne!!! Już dziś trzeba o
      tym wołać i to głośno!
      • Gość: kaleson Re: NOWA GAZETA GODLEJOWCOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 01:23
        Rozdawali gdzie mogli - pewnie Migut zafundowal kolesiom druk - a jacy wszyscy
        slicznie i moralni. Szkoda ze bzdury pisza.
    • Gość: z Re: NOWA GAZETA GODLEJOWCOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 03:12
      dzielnica wawer to dużo lepsze pisemko niż informator wawra kluchy
    • Gość: kaczor musi odejsc Re: NOWA GAZETA GODLEJOWCOW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.11.03, 13:25
      nareszcie cos normalnego.moze dotrze do tych wszystkich pisuarow jakim czyms
      jest kaczka kociaraczka blizniaczka . panie godleski nie jestem za nikim ale
      niech pan sie nie poddaje. tam macie tez ponoc samojebrone to niech napisza
      kaczor musi odejsc. jestem za demokracja. pozdr. czekam na nastepne numery.
      • Gość: Aram Re: NOWA GAZETA GODLEJOWCOW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 16:04
        Ledwo się ukazała a już ją niszczą. Prawda w oczy kole! Bardzo mi się podobało
        stwierdzenie, że z rządów pisuarda Kaczyńskiego zadowolone są wyłącznie koty!
        To prawdziwa skala "zasług" pana, za przeproszeniem, Kaczyńskiego!
    • Gość: kaczynski Re: NOWA GAZETA GODLEJOWCOW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.11.03, 17:51
      JUŻ Z NIECIERPLIWOŚCIĄ CZEKAM NA NASTĘPNY NUMER.
      DO BOJU PANOWIE!
      JEŚLI JEST TAK JAK MYŚLĘ TO p.kaczyński DŁUGO NIE PO RZĄDZI.
      BRAWO TAK TRZYMAĆ
      • wawerka_vel_wawerka Profesjonaliści... 29.11.03, 20:42
        Najbardziej podoba mi się skład "kolegium redakcyjnego"
        same "mózgi" Domeracki, Szybiak, Pieńkowski no i Godusławski ten jest od
        roznoszenia gazetki po sklepach.
        Pisałam kiedyś,że czas Pinokia dobiega i będzie redagował gazetkę jak to kiedyś
        Kurierek, nostalgia...
        Chyba napiszę do redakcji, adres "fabryki butów" Domerackiego ,żeby zamówić
        prenumeratę.
        Czekam na jakiś felieton "kuzynki" Basieńki K.
    • Gość: eve Re: NOWA GAZETA GODLEJOWCOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 00:17
      może i roznosiciel gazet ale ja uważam że radny Godusławski to jak dotąd
      najprzystojnieszy radny!!!
      • Gość: Aram Re: NOWA GAZETA GODLEJOWCOW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 01:16
        Ty Wawerko! Ty jeszcze żyjesz? Jeżeli nawet jeszcze nie powiesiłaś się na
        latarni pod którą stoisz to już dawno powinna cię zadusić twoja nienawiść!
        • wawerka_vel_wawerka Żyję, żyję i mam się coraz lepiej... 30.11.03, 07:49
          Zaintrygował mnie artykuł "Co może Dzielnica" otóż przy takim burmiszczu
          faktycznie nic!
          Ktos pisał post o Zygarze, i jego skłonnościach do gry bazarowej w "trzy karty"
          no i proszę jakie zręczne porównanie do gry w "oczko" przy załatwionych
          medalach KEN-u dla wybitnych pedagogów wawerskich jest pewna analogia, zarówno
          w "oczku" jak i przy madalach jest to "przypadek".
          Godusławski, dosyć przystojny zapowiada się z niego mężczyzna, aż dziw bierze
          co robi w tym lunaparze Pinokia, taka konkurencja dla Pieńkowskiego i reszty.
          Zastanawiająca jest nazwa "Inicjatywa dla Wawra", ciekawe kto to jest ten Wawer?
          pzdr!
          • wal_we_wyrko Re: Żyję, żyję żeruję na innych i pluję jadem! 01.12.03, 10:49
            Może załóż swoją własną gazetkę? Wiesz przecież, że to nic trudnego. Trafisz do
            szerokich rzesz wawerskich mieszkańców, nie tylko internautów.
            Szkopuł w tym, ze musiał(a)być wówczas odsłonić już publicznie swoje prawdziwe
            nazwisko. A tego nie lubisz, prawda? Bo z pisaniem artykułów nie byłoby
            problemów - tyle masz różnych nicków, przydadzą się na pseudonimy....
            • wawerka_vel_wawerka oczekuję propozycji od nowego pisemka... 01.12.03, 12:36
              ...Szerokie rzesze mieszkańców mnie nie interesują,
              zostawiam je tym "działaczom" od Pinokia i samoobronki.
              co do gazetki to jestem miłośnikiem przyrody i szkoda mi
              drzew na na takie wypociny ociekające jadem.
              Masz jednak słabe rozeznanie w necie, no cóż tak bywa
              po tandetnych kursach.
              w4werK@ rul3z!
              • Gość: Aram Re: oczekuję propozycji od nowego pisemka... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 00:06
                Wawerka! Widać,że Ci nie idzie w te klocki! To zbyt trudne dla Ciebie. Po co
                tracisz czas? Zajmij się czymś innym. Np. latarenką!
                • wawerka_vel_wawerka Re: oczekuję propozycji od nowego pisemka... 03.12.03, 10:19
                  Gość portalu: Aram napisał(a):

> Wawerka! Widać,że Ci nie idzie w te klocki! To zbyt trudne dla Ciebie. Po co
                  > tracisz czas? Zajmij się czymś innym. Np. latarenką!

Ar@|\/|, z@ 5Ł4BY JEs+3ś |)L4 \/\/4WeR|<i'
                  \/\/@w3Rk4 RuLez!
                  • misio_misio Re: oczekuję propozycji od nowego pisemka... 03.12.03, 12:31
                    wawerka_vel_wawerka napisała:

> Gość portalu: Aram napisał(a):
                    >
                    > > Wawerka! Widać,że Ci nie idzie w te klocki! To zbyt trudne dla Ciebie. Po
                    > co
                    > > tracisz czas? Zajmij się czymś innym. Np. latarenką!
                    >
                    > Ar@|\/|, z@ 5Ł4BY JEs+3ś |)L4 \/\/4WeR|<i'
                    > \/\/@w3Rk4 RuLez!
                    >
                    Wow!!!
                    ale czadowo!!!
                    ps. a czym?
                    • wawerka_vel_wawerka siedzę sobie i czytam..."Linię Otwocką"... 03.12.03, 13:30

Moralność polityka - samorządowca

A w Wawrze w tej dziedzinie tak jak w Polsce. Zarząd, którego wszyscy
                      członkowie krytykowani są za swoją niekompetencję, nie może się zreorganizować.
                      Bo, tak jak w sejmie, rządząca koalicja, skłócona wewnętrznie i blokująca
                      wzajemnie rozsądne posunięcia, wie jedno. Musi trwać tak jak jest.

Z zapowiedzi wyborczych wawerskiej koalicji realizuje się niedużo. A nawet
                      czyni odwrotnie niż było zapowiadane.
                      Z moralnością władz wawerskich też jest nie najlepiej. Nagminne jest łączenie
                      mandatów i funkcji administracyjnych. Prawo tego zakazuje - w ramach jednego
                      urzędu gminnego - ale od czego powiązania partyjne i usłużność kolegów?

Krytykowanym powszechnie działaniem rosyjskiej Dumy (parlamentu), było
                      całkowite pominięcie reprezentacji opozycji we władzach. Nic nowego.
                      Prawdopodobnie Duma wzięła przykład z Gminy Wawer. Ani w prezydium Rady, ani w
                      gronie przewodniczących komisji nie ma nikogo spoza koalicji rządzącej

DARIUSZ GODLEWSKI

Od redakcji:

Autor jest redaktorem naczelnym "Ilustrowanego Kuriera Warszawskiego" i radnym
                      gminy Wawer, podczas ubiegłej kadencji był burmistrzem Wawra. Mieszka w Falenicy

...a potrafił tak mądrze pisać o innych a teraz pasuje jak ulał do układu jaki
                      stworzył.
                      jak to jest z tą moralnością samorządowca Pinokio?
                      • Gość: kaleson Re: siedzę sobie i czytam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 14:01
                        W gazecie Pinokia kolesie wyrzuceni na walnym zebraniu z Platformy pisza,ze sami
                        wystapili
                        i jeszcze kilkunastu z niemi? Ciekawe kto, bo tak naprawde do trzech trudno
                        byloby zliczyc.Ale klamia jak zawsze i robia ludziom wode z mozgu!
                        • wawerka_vel_wawerka Re: siedzę sobie i czytam. 03.12.03, 14:10
                          Też na to zwróciłam uwagę, nawet przestraszyłam sie, że koniec PO w Wawrze,
                          takie tuzy odeszły i rozbiły Koło.
                          Piskorski, Kozak i Machowski podobno do tej pory są w szoku po takiej stracie.
                          pzdr!
                      • misio_misio Re: siedzę sobie i czytam..."Linię Otwocką"... 03.12.03, 15:18
                        To był artykuł z dnia 27.06.2000. Punkt widzenia zależy niewątpliwe od punktu
                        siedzenia. Trzeba jednak przyznać autorowi, że wzniósł się ponad przeciętność
                        pisząc artykuł ponadczasowy. Wcale bym się nie zdziwił, gdybym
                        przeczytał "Moralność polityka - samorządowca" w najnowszym numerze "Linii".
                        Wawerko, tym razem należało po prostu pochwalić za zdrowe (zdystansowane)
                        spojrzenie na wawerski zarząd i pogratulować zdolności do samokrytycyzmu.
                        • wawerka_vel_wawerka Re: siedzę sobie i czytam..."Linię Otwocką"... 03.12.03, 21:14
                          Masz rację Misiu, Pinokio jest nieprzeciętny...inaczej
                          pzdr!
                          • Gość: Aram Re: siedzę sobie i czytam..."Linię Otwocką"... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 00:13
                            Wawerka! Radziłem Ci - zajmij się czymś innym! A ty nic, po chińsku do mnie
                            mówisz, chrzamisz bez sensu! Dbaj o siebie, lata lecą!
                            • wawerka_vel_wawerka Re: siedzę sobie i czytam..."Linię Otwocką"... 04.12.03, 09:04
                              to nie jest chiński, to jest język, którego ty jak widać nie jesteś w stanie
                              pojąć, no cóż nie każdy jest w stanie to przyswoić, więc zajmij się czymś innym.
                              • Gość: Aram Re: siedzę sobie i czytam..."Linię Otwocką"... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 13:43
                                Wawerka, najbardziej ucieszyłem się, że siedzisz! Nieważne za co,ważne że
                                nareszcie!
                                • wawerka_vel_wawerka Re: siedzę sobie i czytam..."Linię Otwocką"... 04.12.03, 15:08
                                  Bardzo się cieszę,że sie cieszysz.
                                  Ja też będę się cieszyć jak będziesz siedzieć;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka