mamaoskarka 15.01.11, 17:00 Witam, czy ktos moglby mi podac adresy kilku aptek internetowych w Anglii? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpil1 Re: Apteki internetowe w UK 15.01.11, 17:43 Wbij w Google "polskie apteki UK" i znajdziesz bez problemu (bo zakładam, że o polską aptekę chodzi). Odpowiedz Link
mamaoskarka Re: Apteki internetowe w UK 15.01.11, 20:19 Wlasnie nie... Polska znalazlam bez problemu, szukam adresow aptek angielskich. Odpowiedz Link
szpil1 Re: Apteki internetowe w UK 15.01.11, 21:53 To wisz "online pharmacy UK". Masa tego jest. Odpowiedz Link
aptekasloneczko Re: Apteki internetowe w UK 01.12.11, 18:24 Polecam www.sloneczko.co.uk Polska Apteka Internetowa w UK Poszukujesz polskich lekow bez recepty , suplementów diety , kosmetyków ? Apteka Słoneczko powstała z myślą o pacjentach ceniących sobie wygodę, bezpieczeństwo, profesjonalną i fachową obsługę, a także łatwy dostęp do szerokiego asortymentu leków bez recepty , suplementów diety i kosmetyków. Polskie leki i kosmetyki w naprawdę niskich cenach, GRATISY dla stałych klientów oraz niskie koszty dostawy, w tym bezpłatna dostawa przy zamówieniu powyżej 25 £ na terenie UK Zapraszamy na www.sloneczko.co.uk Odpowiedz Link
fortevita Re: Apteki internetowe w UK 09.07.13, 10:16 ForteVita - Polska Apteka Internetowa w UK - Polskie leki - Suplementy diety - Kosmetyki - GRATISY dla stalych klientow - Niskie ceny - Szybka i tania dostawa - Przy zamówieniu powyzej £45 dostawa gratis www.fortevita.co.uk ZAPRASZAMY ! Polska apteka w UK Odpowiedz Link
marceliiinka Re: Apteki internetowe w UK 05.04.12, 00:10 Witam, wiele aptek działa jak Nova Farm czy Polskie-Leki, jednak z czasem chyba ich obsługa klienta trochę się pogorszyła, bo ludzie na forach skarzą się na długi czas dostawy czy zniszczone przesyłki. Jak już pokować to dobrze! Niedawno odkryłam dobry sklep z lekami, albo jest nowy albo wcześniej go nie widziałam Vitaminka.co.uk. Na przesyłke czekałam 3 dni od nia zakupu. Produktów nie jest tyle co w NOva farm ale ceny niższe i przesyłka gratis jak kupisz za 25 funtów. Ale wiadomo każdy kupuje tam, gdzie wie, że dostanie towar i nie będzie musiał długo czekać. Odpowiedz Link
witch08 Re: Apteki internetowe w UK 08.04.12, 21:42 Też polecam nova farm. Bardzo szybka dostawa. Ja ostatnio zamawiałam w piątek, a w sobotę paczuszka już dotarła. Odpowiedz Link
kasia2_3 Re: Apteki internetowe w UK 14.11.14, 09:25 Ja znam jedną ale dobra apteke dlazdrowia.co.uk/ szybka przesyłka, ceny super koleżanka mi poleciła i jestem zadowolona :) Odpowiedz Link