Dodaj do ulubionych

Zaraz werdykt

13.06.05, 23:07
Jak myślicie winny czy niewinny?
Osobiście uważam, ze winny, jednak mam przeczucie, że ławnicy
ogłoszą "niewinny"...
Obserwuj wątek
    • natalia.brzeska Re: Zaraz werdykt 13.06.05, 23:20
      Michael Jackson is found not guilty on all 10 charges in his child molestation
      case.

www.cnn.com

Ach te pieniądze...
      • sylwiastep Re: Zaraz werdykt 13.06.05, 23:25
        Wymiotowac sie chce. I plakac.
    • jagienkaa Re: Zaraz werdykt 13.06.05, 23:35
      to ja chyba jestem jedyna która nie wierzy w zarzuty.
      Wierzę, że coś jest z jacksonem nie tak, Piotruś Pan i w ogóle nie jest
      zrównoważony, ale nie wierzę że jest pedofilem.
      • izabelski zgadzam sie z toba Jagienko 13.06.05, 23:45
        po prostu mam w moim najblizszym otoczeniu meszczyzne, ktory woli przebywac z
        dziecmi niz z doroslymi i ogladajac program Bashira 2 lata temu widzialam, ze
        Jackson jest do niego bardzo podobny
        on po prostu uwaza, ze woli dzieci z ich pomyslowoscia i szczeroscia niz
        pustych i zadufanych w sobie doroslych
        niestety Jackson okazuje to publicznie i dlatego przyciaga uwage publiki
        wywiad Bashira wydal mi sieszukaniem poklasku i na szczescie w ten sposob
        Bashir wyeliminowal sie z dziennikarstwa w UK
        w swietle tego wywiadu jego pierwszy slynny z Diana przybiera rowniez innego
        swiatla

taka moze niezbyt treafna dygresja:
        jesli juz mowimy o robieniu krzywdy dzieciom, to palacze - rodzice i najblizsza
        rodzina palacy w domach - a jakos nikt ich nie wloczy po sadach,ze niszcza
        zdrowie i przyszlosc swoich potomkow?
    • deadeasy Re: Zaraz werdykt 14.06.05, 00:55
      Nie wiem czy winny czy nie. Dowodow nie bylo ale w sumie w takich przypadkach
      ciezko o jakielkolwiek...

Co mnie naprawde mierzi to jest ten caly cyrk jaki Jackson odwalil podczas
      rozprawy plawiac sie w histerii fanow. Jak to gdziec slyszalam: "it can only
      happen in America"...

Inna sprawa, ze facet wydaje sie niezrownowazony psychicznie; okalczony
      psychicznie i fizycznie. Trudno jest uiwierzyc, ze ktos normalny dobrowolnie i
      za grube pieniadze kaleczy twarz do tego stopnia, ze wyglada jak ofiara
      powaznego wypadku samochodowego. Spi z chlopcami w jednym lozku (a propos, czy
      faworyzuje tylko chlopcow czy dziewczynki tez "przygarnia" do swojego lozka) i
      nakazuje im zaslanianie twarzy. Pomine ten incydent na balkonie z bobasem.

Ponoc ten koles co gral w "Home Alone" nie chcial zeznawac bo nic J mu nie
      zrobil. Ciekawe jednak czy to tylko srodowisko filmowe go tak wypaczylo
      (narkotyki i inne potyczki z prawem) czy moze "przebywanie" z J?

Ale tego nie bedzie wiedzial nikt.

Zastanawiajace jest czy zwykly smiertelnik tez by byl tak traktowany... czy ta
      cala maskarada i przedstawienia Jacksona mialy wplyw na wyrok, to cale
      zachowanie pod publiczke.

Nigdy nie bylam wielkim fanem jego tworczosci ale teraz za kazdym razem jak
      slysze jego piosenki w radio to przelaczam na inna stacje. Dla mnie facet jest
      pajacem ziejacym tandeta.

• jagienkaa Re: Zaraz werdykt 14.06.05, 10:38
        ja lubię jego muzykę, zwłaszcza tę starszą.
        Ale Królem Popu to on nie jest. Już nie.
        Dzisiaj powiedzieli o nim w BBC: jest starym, białym, zdeformowanym psychicznie
        i fizycznie człowiekiem, ma masę długów, nic juz pewnie więcej nie nagra.
        Szkoda mi go. Ale pajacem bym go nie nazwała. "Thriller" to kalsyka.
        • deadeasy Re: Zaraz werdykt 14.06.05, 11:11
          Starsze kawalki to rzeczywiscie klasyka (wlacznie z przelomowym video clip
          Thriller). Ogolnie nie podobaja mi sie ale to taki moj gust. Facet ma swoj
          styl wykonania i spiewania, niestety juz troche "dated", jego ostatnie
          produkcje nie wnosza absolutnie nic nowego. Porownaj go do Madonny. Tez nie
          jestem jej zagorzala fanka ale baba istnieje na rynku muzycznym i nawet
          poslucham jej jednego czy dwoch utworow. Poza tym ona nie zyje na "cloud
          cuckoo land" jak MJ. Jego ostatni propozycja: "theme park" w Afryce... Rece i
          nogi sie uginaja.
          :)
    • formaprzetrwalnikowa Re: Zaraz werdykt 14.06.05, 10:45
      ja myslałam odwrotnie: tzn, ze jest niewinny a ogłaszą werdykt, ze winny.
      uwazam, ze nie jest normalny, byc moze woli przebywac z dziecmi - chocby
      dlatego, ze moga one nie miec pojęcia, ze facet jest bogaty i byc dla niego
      mile tylko dlatego, ze go lubią a nie dlatego, ze moe to im dac szmal (chociaz
      dzieci w ostatnich czasach stają sie coraz bardziej swiadome wartosci pieniadza
      i interesowne).
      zdaję sobie sprawe z tego, ze tam gdzie w grę wchodzą pieniadze i sława - do
      zdobycia, jak np. pozywając do sądu bogatą iz naną osobę (patrz MJ), ludzie sa
      gotowi zaprzedac włąsną dusze a nie tylko skłamc przed sadem..
      Ciesze sie, ze ogłoszono go niewinnym.
    • stafylokokus Re: Zaraz werdykt 14.06.05, 13:53
      Jak mialam jakies 13 lat to sie w nim kochalam :) Przeszlo mi razem z
      sluchaniem popu, zanim jeszcze zbrzydl do reszty, biedaczek, ale teraz
      oczywiscie bylo mi go strasznie zal i wierzylam, ze jest niewinny (a pozwali
      go, zeby wyciagnac troche kasy)(tzn. moze niezupelnie wierzylam, po prostu
      wolalabym zeby tak bylo jak mysle :) ). I oczywiscie sie bardzo ucieszylam jak
      uslyszalam wczoraj w pracy w tv, ze go uniwinnili :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka