plonaca.zyrafa 13.07.05, 01:21 Przepraszam ze tak trywialnie :) Ale kolega bardzo mnie prosil zebym zapytala czy mozna tu w LOndynie kupic gdzies pumeks :) Sama uzywam kremu zmiekczajacego wiec za bardzo mu poradzic nie moge :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eballieu Re: pumeks 13.07.05, 09:06 :) tak mozna, niech idzie do sklepu, chocby supermarketu i tam na pewno znajdzie. tylko niech nie szuka kostki, ale czegos w nowszej wersji - wiesz na takiej szczoteczce np. metalowa tareczka.Inaczej opisac tego nie moge. Bosz, takie jak u nas w Polsce. Odpowiedz Link
jagienkaa Re: pumeks 13.07.05, 10:15 to się nazywa pumice bar/stone albo pumi bar (przynajmniej w Am eNg ale w Brit chyba też) www.buynails.com/index.htm?cat18.htm Odpowiedz Link
mloda25 Re: pumeks 13.07.05, 11:56 Ja kupilam taki zwykly bialy, kwadratowy w Bootsie. Odpowiedz Link
aspirynka_s Re: pumeks 13.07.05, 12:42 a ja zwykly bialy w superdragu tylko ze trzeba szukajac przegladac dobrze polki tematyczne, bo pumeks moze byc np na polce w okolicy preparatow do pielegnacji stop a moze byc w poblizu gabek do kapieli itp gadzetow Odpowiedz Link
kingaolsz Re: pumeks 13.07.05, 15:08 tez kupilam w Superdrug, taki bialy w kostce Kinga Odpowiedz Link