natalia.brzeska 23.08.05, 10:30 Jakos malo watkow ostatnio... Czy to przez sezon urlopowy, czy moze wyczerpaly nam sie juz tematy? ;-( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: Czy forum zamiera? 23.08.05, 10:59 pewnie że to przez wakacje! natalia - no to zapodaj jakiś temat:) Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: Czy forum zamiera? 23.08.05, 11:09 Zapodalam temat o zelazku i tylko jedna odpowiedz :-( A ukochany nie mial dzis wyprasowanej koszuli do pracy...to przez Was :-) Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Czy forum zamiera? 23.08.05, 11:24 jak to jest z tą baletnicą i rąbkiem spódnicy?;) ja mam zwykłe żelazko więc co mam Ci odpowiadać. Czy tefalowe, czy szmery bajery, to i tak człowiek się namęczy z prasowaniem:) Odpowiedz Link
kasia799 Re: Czy forum zamiera? 23.08.05, 11:44 Szczegolnie jak goraco bylo, wtedy prasowalam po 22 ;) (rowenta - wyglada na zwykla, nie wiem dokladnie bo nie ja kupowalam) Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: Czy forum zamiera? 23.08.05, 11:59 Jagienko, wlasnie ta Rowenta z laser plate, ktora ma nie-tesciowa sama prasuje!!! Mowie powaznie. Wyprasowanie koszuli to max 8 min. Wystarczy raz przejechac i jest gladziutkie. Chyba kupie mojej mamie pod choinke :-) Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Czy forum zamiera? 23.08.05, 12:08 to może ja kupię mężowi żeby wypróbował:) bo mój Pan Inżynierto musi chodzić w wyprasowanych koszulach na kant - ale od kiedy mam Cyfrę+ to prasuję oglądając polską TV Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: Czy forum zamiera? 23.08.05, 12:13 No moj PanArkitekto niestety tez :-( A czy Twoj maz ma jakies korzysci z Cyfry+? Duzo jest programow w j. angielskim? Odpowiedz Link
jermaldan Re: Czy forum zamiera? 23.08.05, 14:59 Ja mam Philipsa Azur Cordless kupione jeszcze w Polsce (może być używane 'bezprzewodowo') i prasuję nim koszulę krócej niż 8 minut. Mam wrażenie, że to nie zasługa mojego żelazka, a chyba po prostu wprawa, bo jak czasami nazbiera mi się cała sterta, to dziecięć koszul w ciągu godziny wyprasuję i czuję że 'idę jak burza';) Odpowiedz Link
formaprzetrwalnikowa Re: Czy forum zamiera? 23.08.05, 12:05 ja tez zaczelam chodzic w niewyprasowanych, ale to dlatgo, ze nienawidze prasowania. jak sie odpowiednio powiesi pranie, malo widac, ze nieprasowane - polecam! ;) Odpowiedz Link
kasia799 Re: Czy forum zamiera? 23.08.05, 11:52 Natalia zobaczysz jak effata wroci, to nas zasypie postami Wtedy sie nie pozbieramy ;) Nie starczy Ci czasu aby we wszystkich watkach sie dopisac I wtedy okaze sie ze jednak wiele osob wciaz tu zaglada z ciekawoscia i "nie zamieramy", mam nadzieje! Odpowiedz Link
leggetta Re: Czy forum zamiera? 23.08.05, 14:38 no ja tak wlasnie sie dziwilam zagladajac na forum - czy wszyscy wyjechali, czy nie nudza sie tak jak ja, a moze po prostu nie sa tak uzaleznieni;) a tu prosze takich jak ja jest wiecej. Odpowiedz Link