Dodaj do ulubionych

krem na zime

12.11.05, 23:13
czy uzywacie i moglybyscie polecic jakis z dostepnych tutaj kremow na zime?
dziekuje
Obserwuj wątek
    • amaretta1 Re: krem na zime 13.11.05, 16:30
      zalezy jaki masz rodzaj cery?
    • leggetta Re: krem na zime 13.11.05, 23:09
      cere mam mieszana i bardzo szybko reagujaca na zmiany temperatury, przypuszczam
      wiec ze dochodza do tego problemy z naczynkami. szukam wiec czegos na tutejsze
      wiarty i zimny deszcz. nie chce kupowac w ciemno bo nie znosze bardzo ciezkich
      kremow. ( choc przypuszczam ze krem zimowy im bardziej tlusty tym lepszy.)
      • mgna Re: krem na zime 13.11.05, 23:21
        Na zime uzywam www.skinceuticals.com/home.asp
        , ale uwiezyc czy nie, sa i tacy ktorzy przysiegaja ze zwykly krem Nivea jest
        swietny na zime...ja jednak boje sie jego uzywac na twarzy...wydaje sie tak
        bardzo tlustym i ciezkim...ale moze przez tydzien powinnam wyprobowac?
      • natalia.brzeska Re: krem na zime 13.11.05, 23:24

Od dluższego czasu używam Nivea Visage Oil Free Moisturising Fluid. Jest w
        takiej buteleczce, ale w kartoniku. Kosztuje chyba 2.50. Jest do cery
        mieszanej, likwiduje połysk, daje uczucie takiej "lekkiej" i gładkiej skóry.
        Zimą go używałam i bardzo dobrze się spisywał, aczkolwiek ja z cerą nie mam
        problemów, więc nie wiem jak to będzie z Tobą. Ale wydaje mi się, że za taką
        cenę możesz spróbować.
        W Polsce go nie ma, więc mam "zapasy" z UK :-)
        • catriona Re: krem na zime 15.11.05, 20:36
          hmmm, nie wiem, czy taki beztluszczowy nawilzajacy to dobry na zimne wiatry??
          w koncu musi zawierac wiecej wody, a ona zamarza...
          ale moze teraz juz sa jakies inne nowoczesniejsze kremy...
          ja uzywam tych z body shopu, na zime kupuje te odzywcze
          • mgna Re: krem na zime 15.11.05, 21:29
            Robie eksperyment: kupilam dwa proste, tanie kremy: Dove Rich Moisturising
            Creme i Nivea Creme. Oba ciezkie i tluste. Moja cera w zimie bardzo
            suchnieje...i jestem zdziwiona, ale jak na razie efekt jest bardzo dobry: skora
            juz nie jest sucha....hii-hii-hii musze sie mezulkowi pochwalic ze na dwoch
            kremach zaoszczedzilam £50 + funtow.
            • mgna Re: krem na zime 27.11.05, 22:55
              Kilka tygodni po eksperymencie, podaje ocene: na dzien uzywalam Dove. Na
              poczatku swietnie nawilzal mi skore (ktora w zimie ma tendencje do za suchej),
              jednak przerwe jego uzywanie poniewaz zablokowal mi pory i jeden pryszcz juz
              wyszedl. Wiec krem do kitu. Nie dla mojej skory. Na miesiac powroce do moich
              juz wyprobowanych kremow i ten sam eksperyment przeprowadze z Nivea. Dam znac
              za jakis czas....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka