ebola_zaire 02.12.05, 18:58 Plakac czy sie smiac? londynek.net/dyskusje/message?message_id=789741&forum_id=457471 londynek.net/dyskusje/message?message_id=838210&forum_id=3184---- Ostatni wyjezdzajacy z kraju gasi swiatlo... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: Dyskusje 02.12.05, 19:03 no cóż ja się uśmiałam że na Londynku czasem siedzą ludzie z poczuciem humoru. w tym drugim linku trzeba usunąć kreseczki:) Odpowiedz Link
effata Re: Dyskusje 02.12.05, 19:08 Na ile ja się znam na społeczności internetowej (właściwie to się nie znam, ale pewne obserwacje mam), to to jest prowokacja, taka trochę trollowska :))) -- Don't guess. Odpowiedz Link
ewika-uk Re: Dyskusje 02.12.05, 19:45 dobre to...choc tez mi sie wydaje ze to prowokacja,poza tym juz nie raz sie przekonalam ze nie warto zaczynac na londynku,za bardzo miesem tam rzucaja (lepij nie zacynac bo mozna w kineskop dostac;) Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Dyskusje 02.12.05, 19:08 ha się śmiejesz moja teściowa przez kilka lat myślała że jestem z Portugalii;) się rozczarowała chyba;) Odpowiedz Link
princessjobaggy Re: Dyskusje 02.12.05, 23:04 jagienkaa napisała: > ha się śmiejesz moja teściowa przez kilka lat myślała że jestem z Portugalii;) > się rozczarowała chyba;) :-DDD Szczegolnie te Twoje kruczoczarne wlosy na to wskazuja :DDD Odpowiedz Link
ebola_zaire Re: Dyskusje 02.12.05, 19:09 Jest wiele innych [gorszych] na londynku, az wstyd linki podawac :( P.S. Przepraszam za kreseczki w drugim linku :) --- Ostatni wyjezdzajacy z kraju gasi swiatlo... Odpowiedz Link