reginan120 10.12.05, 23:42 wlasnie wymieniam komputer, mam dosyc laptopa, nie wystarcza mi do pracy, chcialabym sie dowiedziec gdzie szukac jakiegos zwyklego PC w promocyjnej cenie... Jakies ideas? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabelski Re: sklepy komputerowe 10.12.05, 23:59 zobacz na www.dabs.com z reguly sklepy takie typowe (PC world etc) sa drozsze - chyba, ze masz czas i mozliwosc pojechac w tamte okolice www.streetsensation.co.uk/tottcrt/tcr_w2.htm i kupic za gotowke po targowaniu sie etc mozna rowniez pojsc na www.londoncomputerfairs.com/ czesto sa oferty na stronach Della i innych potentatow - ale poczekaj do poswiat - beda na pewno duze obnizki mozesz rowniez kupic magazyny komputerowe typu www.computerbuyer.co.uk ja w zamierzchlych czasach tam wlasnie wynalazlam www.evesham.com/Default.asp?e=&td=1 ale pozniej popsula sie ogolna opinia o ich serwisie (takie podsumowanie opinii mozna rowniez znalezc w magazynach komputerowych) a wlasciwie ostatnie 2 PC-ty kupilam uzywane od znajomych Odpowiedz Link