natalia.brzeska 18.12.05, 14:11 4. Nie zadawaj pytań na forum tylko poszukaj w guglu! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hooanita Do Natali 18.12.05, 14:18 Najwyrazniej zaliczas sie do tych "mlodych bez obowiazku organizacji swiat" jak w ostatni weekend przed swietami siedzisz sobie spokojnie przed kompem. Ja takze zaliczam sie do tej grupy ale z innego powodu - to moj maz robi swieta! Hi,hi,hi............. i hi. Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: Do Natali 18.12.05, 14:24 Najwyraźniej się myslisz. Siedzę przy kompie i pracuje, "przechadzka" po forach w ramach "przerwy na dotlenienie mózgu" ;-) Co do Świąt, paszteciki francuskie, pieczeń rzymską, piernik i ciasteczka owsiane zaczynam robić w czwartek. Choinkę ubieram w piątek, a prezenty kupiłam na początku grudnia. Pozdrawiam. PS. Na przygotowanie Świąt dla 4 osób nie potrzeba dużo czasu. Odpowiedz Link
neeki Re: Do Natali 18.12.05, 14:45 ja tam uwazam ze siweta to powinna byc przyjemnosc a nie obowiazek. dlatego ja robie to na co mam ochote i gdzies mam ile powinno byc dan i jakie. zrobie to co bede chciala ;) Odpowiedz Link
izabelski Re: Do Natali 18.12.05, 16:56 wszystko sie zgadza, ale .... pod warunkiem, ze 2 z tych osob nie sa ponizej 9 roku zycia i nie pracuje sie 7/dni w tygodniu przez listopad i wiekszosc grudnia a rowniez nie ma sie przedsawien bozonarodzeniowych, szopek/spiewania koled i lamiacego bol plecow :-) jakoz i zorganizowania opieki nad dziecmi w wolne od sdzkoly dni Odpowiedz Link
ollie1 Re: Nowy punkt do "warunków wstępnych" 18.12.05, 15:00 niech ktos mnie oswieci, ale czy poszukanie czegos w googlach to cos strasznego, jakas hanba? czy to cos kosztuje? I czy podanie linka do googli to jakas obraza? Oczywiscie w sytuacjach gdy pytamy o rade, polecenie czegos sprawdzonego to forum jest miejscem jak najbardziej do tego. Ale jezeli chodzi o banalne informacje dotyczace codziennego zycia to nie rozumiem dlaczego nie mozna najpierw zajrzec w google. W koncu informacja uzyskana u zrodla bedzie bardziej wiarygodna i szybsza niz odpowiedzi forumowiczow. Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Nowy punkt do "warunków wstępnych" 18.12.05, 17:27 a może lepiej dodać: jak chcesz się czegokolowiek dowiedzieć, to najpierw zapytaj na forum, używanie wyszukiwarki/google to strata czasu, i na pewno tak będzie szybciej i wiarygodniej. Zanim się podrapiesz w ...ucho albo pójdziesz kupić chleb to też najpierw się zapytaj obcych ludzi o ich zdanie na ten temat. :) Odpowiedz Link
aniek133 Re: Nowy punkt do "warunków wstępnych" 18.12.05, 19:21 Wtedy juz forum przestaloby byc potrzebne :) Odpowiedz Link
lee.loo Re: Nowy punkt do "warunków wstępnych" 18.12.05, 20:08 Ludzie! robicie z igły widły! Dajcie sobie na wstrzymanie! Zawsze się znajdzie ktoś nowy na forum, niezorientowany w temacie, kto powie,ze nie wie (nie umie, nie potafi etc) poszukać w sieci. Jezeli uważacie,że ktoś się wygłupił z postawieniem pytania czy rozpoczął watek już przerabiany po prostu na niego _nie odpowiadajcie_ i zignorujcie! A nuz sie ktos trafi,kto chce pomóc! a jak nie, to watek zniknie w tłumie i po sprawie! that's all! Nie macie większych problemów??? Make love not war! świeta idą! Apeluje o "odrobine" zyczliwości! pozdrawiam swiątecznie, bo juz ubrałam choinkę :) l.l Odpowiedz Link