Dodaj do ulubionych

Celebrity Big B(r)other

05.01.06, 23:24
Ja jak zwykle z inteligentnym wątkiem wyjeżdżam, ale...kto to jest Rula
Lenska? jakaś polska aktorka niby?
najbardziej mi się podoba obecność Dennisa Rodmana, mojego ulubionego
koszykarza:)
Obserwuj wątek
    • steph13 Re: Celebrity Big B(r)other 05.01.06, 23:52
      Rula Lenska to polska arystokratka, rowniez aktorka z lat 80tych. Znana jednak
      glownie stad, ze byla zona Denis Waterman. Malzenstwo bylo bardzo burzliwe i
      czesto figurowalo w prasie. Po rozwodzie Rula zniknela z TV i zostala C group
      celebrity.
      • jagienkaa Re: Celebrity Big B(r)other 05.01.06, 23:55
        aha. Myślę że po prostu źle zrozumiałam - ona nie jest polską aktorką, tylko
        aktorką (pochodzącą) z Polski. Bo nigdy o niej nie słyszałam:)
      • natalia.brzeska Re: Celebrity Big B(r)other 05.01.06, 23:55

A kto jeszcze jest tym razem?
        • jagienkaa Re: Celebrity Big B(r)other 05.01.06, 23:57
          www.bigbrotherwebsite.net/index.php?page=homepage
          Dennis Rodman Rulez:)
          • natalia.brzeska Re: Celebrity Big B(r)other 05.01.06, 23:58

hehehe, to za 3 tyg może sobie pooglądam...
            • natalia.brzeska Re: Celebrity Big B(r)other 05.01.06, 23:59

Jodie Marsh znowu??? Przecież dopiero co była w reality show o Holiday reps...
      • princessjobaggy Re: Celebrity Big B(r)other 09.01.06, 23:52
        > Rula Lenska to polska arystokratka, rowniez aktorka z lat 80tych. Znana
        jednak glownie stad, ze byla zona Denis Waterman.

Ostatnio sie dowiedzialam, ze corka pani Lenskiej chodzila do klasy z kolezanka
        mojego nie-meza.

• izabelski Re: Celebrity Big B(r)other 10.01.06, 20:15
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29377&w=33661714&a=34504309
          :-)
    • agcyb Re: Celebrity Big B(r)other 10.01.06, 20:24
      Musze przyznac ze mnie juz bardzo CBB wciagnal. Niezly dobor uczestnikow:
      Chantelle czyli zwykla typowa Essex girl udajaca na poczatku czlonkinie
      girlsband a teraz juz pewnie rzeczywiscie slawniejsza niz jej prawdziwi
      konkurenci z branzy muzycznej w domu BB (pewnie po wyjsciu nagra singiel "I
      want it right now", ktory bedzie hitem). Jodie Marsh: kompletnie zagubiona
      dziewczyna ktora robi wszystko aby potwierdzic swoj image "slut" and "slapper"
      jednoczesnie nienawidzac za to siebie i innych; Dennis Rodman cross dresser i
      seksualny maniak, ktory albo musial dostac kupe kasy za udzial w programie albo
      jest to jego tani sposob na pozbycie sie uzaleznienia od seksu (ciekawe czy
      kogos puknie czy nie, he he); George Ghalloway, MP i zalozyciel partii Respect,
      intelektualista i idealista oderwany od rzeczywistosci, w domu BB powoli sie
      przekonuje, ze radykalna lewica to on nie jest, bo pogladami i wypowiedziami
      blizej mu do konserwatystow. Chyba tylko w UK jest mozliwe zeby posel i lider
      partii wzial udzial w BB. Kto jeszcze? Owa Rula, polska hrabina nazwiska
      Lubienska, grala jakas role w serialu wieki temu, teraz cos tam w teatrze.
      Rzeczywiscie bardziej slawna ze swojego malzenstwa niz aktorstwa ale wydaje sie
      byc OK tylko niech ktos jej powie zeby zdjela te ohydne dzinsy z bialymi pasami
      na nogawkach. Teri, aktorka ze Stanow z Baywatch ktora wyglada jak Barbie, ale
      ma wiecej rozumu niz Chantelle i Jodie razem wziete. Pete Burns z Dead or Alive
      i jego budzace kontrowersje futro z goryla i wyglad. Faria Alam, heh he tu sie
      usmialam, ze niby spanie ze swoim szefostwem moze uczynic Cie celebrity, ktorej
      sie wydajae ze jak bedzie gotowac i sprzatac to ja oszczedza.No i jeszcze pare,
      jak to okresli Rodman "insignificant others" (tym akurat mnie rozsmieszyl, nie
      spodziewalam sie uslyszec terminologie psychologiczna z ust kolesia ktory nie
      wie jak przeliterowac slowo "salata" ,po angielsku oczywiscie). No, dosc
      bitching. CBB rulez.
    • a74-7 Re: Celebrity Big B(r)other 10.01.06, 20:49
      Rula Lenska mieszka na Chiswick, dwie uliczki odemnie, Chiswick trzyma za nia
      kciuki...
      Mamy tu jeszcze Ant and Dec za rogiem...
      • natalia.brzeska Stawiamy kiedy Rodman puknie? 11.01.06, 00:03

hehe, przyznaję, ze też się wciągnęłam.

Bardzo ładnie i szybko ściąga się z sieci ;-)

Ta Traci to 3 semestry na Harvardzie zaliczyła, więc aż taka głupia i pusta to
        raczej nie może być.

Jodie to rzeczywiście wieeelkie problemy z głową ma. W "Holiday reps" nie była
        taka zła, ale tutaj niestety ciągle pokazuje się z tej naj, naj, najgorszej
        strony.
        No i ten cały Pete jak na razie całkiem mądrze gada.

Obstawiamy kiedy Rodman "puknie" jakąś panią (albo pana)?

Ja stawiam na piątek.

• jagienkaa Re: Stawiamy kiedy Rodman puknie? 11.01.06, 08:02
          Cóż ja nie oglądam bo jestem w Polsce:) ja się zdziwiłam że przyjechał Dennis
          Rodman, jak jeszcze chodziłam do liceum i grałam w kosza bardzo interesowałam
          się NBA i Rodman był moim ulubieńcem z różnych względów - tak naprawdę on nie
          jest erotomanem tylko taką etykietkę pewnie mu przykleili dziennikarze i TV
          tutaj. W Stanach chyba bardziej go znają za przebieranie się za kobietę;P
          • natalia.brzeska Re: Stawiamy kiedy Rodman puknie? 11.01.06, 09:30

Gdzieś czytałam, że większość z nich ma płacone za udział w tym programie (jest
            to ok 150,000 GBP), Rodman dostał pewnie trochę więcej...
            • agcyb Re: Stawiamy kiedy Rodman puknie? 12.01.06, 00:05
              Nie jestem pewna, ale wydaje mi sie ze ktorys z uczestnikow wspominal ze jest
              tu bo mu zaplacili. Czyli za udzial na pewno placa. Rodman na pewno dostal
              sporo. A moim zdaniem nie puknie, bo moja teoria jest taka, ze on sie sam chce
              sprawdzic jak dlugo bez seksu pociagnie. Ale moge sie mylic, hi hi. Po tym jak
              odejdzie Jodi nie bedzie za bardzo kogo pukac, bo Faria bedzie chciala grac
              swieta a Chantelle chyba by mamusi nie chciala zrobic wstydu i sie pukac w
              telewizji. No chyba ze ja Jodi znowu upije i zbalamuci, he he. Zostaje nam
              Teri, ale podobno ona kiedys na niego leciala a on jej nie dal. W zwiazku z
              czym ona pewnie z zemsty teraz mu nie da. Big Brother to naprawde fajny temat
              do bitching:) A kto Waszym zdaniem wygra? Moim albo Michael Barrymore albo
              Chantelle.
              • edavenpo Re: Stawiamy kiedy Rodman puknie? 12.01.06, 00:09

Mam nadzieje ze George Galloway pojdzie pierwszy bo faceta nie trawie ;-)
          • agcyb Re: Stawiamy kiedy Rodman puknie? 12.01.06, 00:18
            Jak on nie jest erotomanem to ja jestem wrobelek elemelek. Zebys Ty widziala
            Jagienka jak on sie biedaczysko meczy. Otoczony "Pamelkami". Same Pamelki
            oprocz Ruli Lenskiej, ktora wyglada jakby byla ich Babcia. Bardzo zreszta
            sympatyczna Babcia. Sam przyznal sie do tego, ze nigdy nie byl wierny zadnej
            kobiecie z wyjatkiem jednego zwiazku w latach 80tych. Denis-Penis, hihi.
            • jagienkaa Re: Stawiamy kiedy Rodman puknie? 12.01.06, 09:17
              Agnieszko, chyba będę Ci mówić per ptaszyno;)
              Znasz Rodmana osobiście? nie. Chciał Cię kiedyś puknąć? nie. To że nie był
              żadnej babie wierny nie robi z niego erotomana. Inaczej to duuuużo mężczyzn
              można by tak ochrzcić. Ja myślę że on ma jakąś rolę do spełnienia, tzn
              producenci powiedzieli mu jaką ma rolę grać czy jak go chcą przedstawić i
              proszę. Myślę że żaden szanowany facet z odrobiną oleju w głowie nie chciałby
              się seksić w reality TV. I po Carmen Electrze (chyba była jego żoną) to taka
              Jodie Marsh to nie ma porównania;)
            • duende1 najbardziej irytujacy.. 12.01.06, 09:19
              kto was najbardziej irytuje? bo mnie chyba michael barrymore. ja nie moge jak
              on ciagle placze...normalnie co chwila znajdzie se jakis kacik (albo pokoj
              zwierzen) i pochlipuje...a poza tym jak z kimkolwiek rozmawia, to jest
              taki "patronizing" i wredny i niegrzeczny, ze az mnie skreca...
              jodie marsh tez mi dziala na nerwy, ale troche mi jej szkoda, jak tak na nia
              wszyscy naskakuja.
              niektore ich klotnie, sa tak surrealistyczne i przedziwne, ze az wydaje mi sie,
              ze sa rezyserowane ;)
              • natalia.brzeska Re: najbardziej irytujacy.. 12.01.06, 09:58

Mam nadzieję, ze wygra Chantelle.

Najbardziej mnie irytuje Jodie. Wrócę znowu to tego programu "Holiday reps", to
                to aż zadziwiające jak inna ona tam była. Wyglądała na najbardziej zrównoważoną
                psychicznie osobę tam, pełną motywacji i z ODROBINĄ oleju w głowie.

Tutaj ona dla mnie wygląda, jakby miała mnóstwo problemów, z którymi w ogóle
                nie może sobie poradzić, kompletnie zagubiona. Kiedyś powiedziała, że
                opuszczenie domu jako pierwsza byłoby najgorszą rzeczą, która mogłaby jej się
                przydarzyć! To już są raczej oświadczenia wariatki!
                • duende1 Re: najbardziej irytujacy.. 12.01.06, 10:32
                  to prawda. ale im sie w ogole takie oswiadczenia dosyc czesto zdarzaja. ze np.
                  udzial w bb to "najlepsza rzecz jaka im sie zdarzyla"...bardzo przykre jesli to
                  prawda, nie?

natalia, a dlaczego myslisz ona w tym holiday rep byla zupelnie inna? czy
                  dlatego, ze miala inne relacje z ludzmi, z ktorymi tam byla? czy moze wtedy
                  miala lepiej w glowie poukladane?
                  • natalia.brzeska Re: najbardziej irytujacy.. 12.01.06, 10:43
                    duende1 napisała:

>
                    > natalia, a dlaczego myslisz ona w tym holiday rep byla zupelnie inna? czy
                    > dlatego, ze miala inne relacje z ludzmi, z ktorymi tam byla? czy moze wtedy
                    > miala lepiej w glowie poukladane?

Chyba to ostatnie, "miała lepiej w głowie poukładane". Na początku nie za
                    dobrze jej szło (oni tam mieli być "animatorami", czy jak to tam się po polsku
                    zwie) i jej szło kiepsko. Ale zmienili jej "opiekunkę" i chciała pokazać, że
                    ona potrafi to robić i że będzie w tym dobra. I rzeczywiście udało jej się.
                    Poza tym, w ogóle nie mówiła o seksie i swoich wyczynach i raczej nie była
                    wulgarna, no i nie malowała się tez. Jakos wydawała mi się wtedy być normalną
                    dziewczyną. Aha i była też o wiele grubsza ;-)
                    • agcyb Re: najbardziej irytujacy.. 12.01.06, 19:08
                      Barrymore mnie tez irytuje swoim placzem, ale jednoczesnie ma moj "sympathy
                      vote". Oni wszyscy sa irytujacy jak tylko zaczynaja sie klocic. Pete mnie
                      irytuje swoim chamstwem, brakiem dyplomacji i egoizmem. Rozumiem, ze jest
                      indywidualista, ale przesadza czasem. Faria mnie irytuje, bo za bardzo ulega
                      zdaniu innych, chce sie przypodobac wszystkim, za bardzo jej zalezy zeby
                      wygrac. George mnie denerwuje, bo bierze wszystko bardzo serio. Dennis mnie
                      irytuje, bo nie przejawia zadnego zainteresowania grupa, choc ostatnio zaczal
                      sie otwierac, pluje, chrapie i sika do umywalki. Jodie mnie irytuje bo sie
                      niepotrzebnie pograza, ona taka wredna jaka z siebie robi wcale nie jest.
                      Reszta jest w porzo.
    • princessjobaggy Re: Celebrity Big B(r)other 12.01.06, 22:26
      Nie ogladam BB, ale dzis rano na GMTV (ITV) byla jakas wstawka dotyczaca chyba
      wlasnie tej Jodie, o ktorej dziewczyny piszecie. Prezenterzy rozmawiali nawet z
      jej zalamanymi rodzicami, ktorzy wspolczuja jej, poniewaz jest tak zle
      traktowana przez innych uczestnikow BB. Podobno jako nastolatka byla w szkole
      przesladowana i teraz w domu BB historia sie powtarza.

Niestety nie mam zielonego pojecia jak sytuacja wyglada naprawde.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka