Dodaj do ulubionych

Czy mozecie polecic high chair?

18.01.06, 10:29
Czy moglybyscie polecic jakies high chair? Wlasnie probuje cos wybrac (moje
starsze dzieci nigdy nie mialy) i jest tego po prostu za duzo do wyboru....
Na co zwracac uwage, czego unikac? Dziekuje
Obserwuj wątek
    • monia72 Re: Czy mozecie polecic high chair? 18.01.06, 10:37
      Jakos specjalnie nie pomoge bo my kupilismy uzywane za cale 3 funty ale ...
      jesli chcesz, zeby posluzylo dluzej czyli np. dla przedszkolaka to sa takie
      drewniane rozkladane na krzeselko i stolik. Nasze krzeselko ma szelki (nie
      uzywamy bo dziecko ma miedzy nozkami takie dodatkowe zabezpieczenie i nie
      zjedzie w dol - a w restauracji nam sie tak raz zdarzylo). Oprocz tego latwa do
      zdejmowania-zakladania tacke i latwa do czyszczenia. Nie ma zadnych bajerow np.
      bujane krzeselko, spiewajaca tacka itp. ale nasze dziecko nigdy sie za dlugo w
      krzeselku nie bawilo. Moze to dziwna rada ale jak chcesz poprobowac to przejdz
      sie z dzieciatkiem po kawiarniach/restauracjach i podpatrz :))) Pozdrawiam Iza
      • karolinazuk Re: Czy mozecie polecic high chair? 18.01.06, 11:38
        Ja tez zastanawiam sie nad kupnem high chair. Na razie moja coreczka ma niecale
        4 miesiace wiec chyba jeszcze za wczesnie na taki zakup. W kazdym razie ja na
        pewno wybiore jakies krzeselko w Mamas&Papas. Wszystkie rzeczy dla dziecka tam
        kupowalismy i jak dotad jestem bardzo z nich zadowolona, poczynajac od wozka,
        fotelika samochodowego, lozeczka a skonczywszy na bujaczkach, matach
        edukacyjnych, ubrankach, poscieli itp. Ogolnie maja rzeczy bardzo dobre
        jakosciowo, ladnie wykonczone i trwale. Mysle ze krzeselko tez sie sprawdzi.
        • violus22 happy snack 18.01.06, 11:47
          ja polecam chicco happy snack

wygodne, duze i komfortowe. 3 poziomowe oparcie, nawet 4 miesiecznemu dziecku
          tam wygodnie :) (wiem, bo ostatnio nas odwiedzil)

poza tym swietnie sie go myje
          www.glasgowpramcentre.co.uk/shop/product.php?product_id=911
    • ewmag Re: Czy mozecie polecic high chair? 18.01.06, 13:31
      Podczepie sie pod watek z podobnym pytaniem:-) Czy warto kupowac takie
      krzeselko doczepiane do krzesla, podrozne (jesli sie duzo jezdzi oczywiscie)?
      Czy ktoras z Was miala cos takiego? Chodzi mi o np. takie
      www.mothercare.com/invt/lz3331&bklist=icat,5,shop,shofeeding,feehighchairs,higboosters
    • jagienkaa Re: Czy mozecie polecic high chair? 18.01.06, 14:31
      ja mam drewniane, bardzo jest fajne bo się rozkłada na krzesełko i stolik. Ale
      zajmuje trochę miejsca, bo się nie składa, i 'tray' jest dość ciężkie. Można
      kupić takie podróżne dmuchane - ale się brudzi a mój synek raz się przewrócił w
      tym na krześle.
    • eballieu Re: Czy mozecie polecic high chair? 18.01.06, 14:46
      Polecam tripp trapp fimry Stokke. Lub cos co przypomina to. Ja wyznaje zasade,
      ze dopoki dziecko nie siedzi, to nie potrzebuje krzesla, a kiedy juz samo
      dobrze siedzi, to tripp trapp jest doskonale. Na takim krzesle moja tesciowa
      wychowala 4 dzieci, pozniej jej dzieci wychowywaly przy stolach swoje dzieci.
      Ja dzis korzystam i jestem zadowolona. Latwe w myciu. Wystarcza na dlugi okres.
      I swietnie sprawdza sie przy stole, razem z doroslymi.
      www.stokke.com/palette.asp?div=C&na=UK&lcid=2057&la=EN
    • pyza_uk Re: Czy mozecie polecic high chair? 18.01.06, 17:30
      Zwroc uwage, zeby nie mialo na stale wmontowanego takiego "palaka" pomiedzy
      nogami, bo jak dziecko bedzie duze i samo zacznie uzywac krzeselka (w pozycji
      opuszczonej, ze stolikiem, oczywiscie), to bedzie mu to przeszkadzac (chyba
      niektore mamas&papas to maja); drewniane sa fajne, ale nie mozna regulowac
      oparcia, co dla mnie jest duzym minusem; dobrze, zeby mialo kolka, bo krzeselka
      sa z regoly b. ciezkie i trudno je przemieszczac; my mamy chicco mamma i oprocz
      wagi jestem z niego zadowolona; a "na pozniej" czeka drewniane m&p :-)
    • aniaheasley Re: Czy mozecie polecic high chair? 19.01.06, 12:19
      Dziekuje za wszystkie cenne rady. Wybralam mamas & papas :-)
      • karolinazuk Re: Czy mozecie polecic high chair? 19.01.06, 15:02
        A czy moge sie Ciebie zapytac ktore wybralas? Ja co prawda mam jeszcze troche
        czasu, ale wlasnie Mama przyslala mi pieniadze na prezenty dla dziecka i tak
        pomyslalam ze mozejednym z nich bedzie highchair bo tak to raczej wszystko mam.
        Ja zastanawiam sie nad Bistro baby sunshine safari (mam duzo rzeczy z tej serii
        miedzy innymi "kontrowersyjny" bujaczek :-) albo Cuisine highchair (bardzo
        ladnie pasowalby mi do kuchni). Weszlam na ich strone i maja duzo roznych
        highchair ale jak wciskam opcje zakup to okazuje sie ze moge wybrac tylko jedno
        z niewielu. Czy tez to zauwazylas? W kazdym razie jutro pojde do sklepu aby sie
        dowiedziec.
        • aniaheasley Re: Czy mozecie polecic high chair? 19.01.06, 17:31
          Kupilam Prima papa w takie niebieskie i biale kolka. Zastanawialam sie nad
          bistro baby, ale ostatecznego wyboru dokonala za mnie moja starsza 3-letnia
          corka..... Maja dostarczyc w ciagu 7 dni.
          • karolinazuk Re: Czy mozecie polecic high chair? 19.01.06, 17:49
            Dziekuje. Ja wybiore sie jutro do sklepu bo patrzac na strony internetowe
            ciezko mi sie zdecydowac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka