Dodaj do ulubionych

SPOTKANKO Londyn

15.02.06, 11:22
mimo ze dawno nie bylo mnie na forum i pewnie malo kto mnie pamieta , fajnie
by bylo zorganizowac jakies spotkanie.
Ja mieszkam w Londynie.
Czy sa osoby chetne na spotkanie forumowe , musimy pomyslec gdzie, in czy out
doors :lol:
p.s czy moze mnie ktos poinstruowac jak mam zalozyc mini watek z fotkami synka?
Obserwuj wątek
    • aliciap : 15.02.06, 18:32
      no to trudno widze ze zainteresowania brak
      • ewmag Re: : 16.02.06, 13:41
        Ochote to bym moze i miala na takie spotkanie, ale np. w moim przypadku w gre
        wchodzi tylko spotkanie z dzieckiem i najlepiej w jakims parku, wiec w
        przedbiegach odpadam:-) A i pogoda niezbyt sprzyjajaca.
        • aliciap ewmag 16.02.06, 22:21
          ja tez mam dziecko 6 miesiecy :) wiec nie odpadasz, no chyba ze obie odpadamy :)
          • ewmag Re: ewmag 17.02.06, 11:13
            Moj synek ma prawie 8 miesiecy:-) Mieszkamy pod Londynem, ale mam szybki i
            wygodny dojazd do Euston. A stamtad blisko do Regent's Park, na piechote, na
            razie nie pisze sie na jezdzenie metrem bez kogos, kto by wozek po schodach
            nosil...
    • jermaldan Re: SPOTKANKO Londyn 16.02.06, 22:17
      Rowniez dawno mnie nie bylo na forum, ale chetnie na takie forumowe spotkanie
      bym sie umowila (my sie pewnie Alicjo w przyszlym tygodniu spotkamy;)). Swoja
      droga zazdroszcze dziewczynom z okolic Manchesteru, z tego co kojarze one
      spotykaja sie dosc regularnie. Szkoda, ze nie ma chetnych tutaj w Londynie:(

PS A czy juz doszlas o co chodzi z tym watkiem ze zdjeciami? Jesli nie to sluze
      rada.
      • aliciap Malgosiu 16.02.06, 22:23
        widze ze net Ci juz dziala ;)
        nie nie wiem nadal co z tymi fotkami , moze mi napisz na priv?
    • gosiash Re: SPOTKANKO Londyn 17.02.06, 02:04
      Ja sie w sobote przeprowadzam pod Londyn, wiec nie wiem jak szybko bede miala
      dostep do internetu, a co za tym idzie czy na czas wypatrze date i miejsce
      spotkania ;), ale moge podpowiedziec miejsce na czas niepogody.
      Tzn. jezeli chcecie sie spotkac (moze i mnie sie uda), a macie dzieci, ktore
      musicie ze soba zabrac, to wcale nie znaczy ze koniecznie w parku trzeba,
      zwlaszcza ze wiosna cos zrobila krok w tyl.
      Otoz ja niedawno bylam z moja dwulaka w Science Muzeum i po prostu rewelacja.
      Bo wysiada sie na South Kensington, przejsciem podziemnym dochodzi sie so SM
      (sa drogowskazy :), a na miejscu jest tak:
      -cieplo
      -za darmo
      -w podziemiu (basement), jest takie pomieszczenie z woda, klockami, itd.
      - jest miejsce piknikowe, gdzie mozna usiasc na schodkach, wyjac wlasne
      jedzenie i nakarmic dzieciaki
      Sa oczywiscie tez miejsca gdzie mozna kupic i jedzenie i picie. Tak wiec dzieci
      sie bawia, mamy sie spotykaja ;)
      Oczywiscie mozna tez pozwiedzac muzeum, wstapic do sklepu i nabyc pamiatke. W
      drodze powrotnej do stacjii metra mozna wdepnac do Muzeum of Natural History -
      cala masa wspanialosci.
      Ja moja mala zabralam w ramach urodzin i miala dzien pelen takich wrazen, ze w
      drodze powrotnej usnela w wozku. Na prawde goraco polecam, ja sie przy okazji
      spotkalam tam z kolezanka i koniecznie chce sie wybrac ponownie, bo chociaz
      spedzilysmy w obydwu muzeach pare godzin, to widzialysmy tylko mala czastke
      tego co tam jest. I wydaje mi sie, ze od niemowlaka do staruszka kazdemu sie
      tam spodoba. Radze tylko uwazac na dinozaury w MofNH, bo wydaja realistyczne
      dzwieki i sie ruszaja ;)
      A i jeszcz, w sumie nie tak daleko jest Hyde Park, wiec jakby byla danego dnia
      piekna pogoda, to i park mozna zaliczyc ;)
      • ewmag Re: SPOTKANKO Londyn 17.02.06, 11:18
        A gdzie sie pod Londyn przeprowadzasz? Moze na polnoc gdzies? Ja mieszkam w
        Watford. Co do museum, to jest fajny pomysl, ja z malym bylam w muzeum RAF-u,
        jak mial niewiele ponad miesiac:-) Ale z kilkumiesiecznym dzieciakiem moze juz
        byc gorzej, chociaz to jest jakas mysl.
        • aliciap Re: 22.02.06, 16:08
          o to fajnie! musimy sie jakos umowic
          a pomysl z muzeum tez dobry , fakt pogoda jest fatalna......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka