Dodaj do ulubionych

Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem

20.05.06, 23:19
poki co 2 sa chetne
Ania i ja

kto jeszcze?
Obserwuj wątek
    • edavenpo Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 20.05.06, 23:22
      OK ale gdzie? Cos mam na ten wieczor ale moze moglabym zmienic ;-)
      • izabelski Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 20.05.06, 23:31
        po 17:20 - moge dojechac gdziekolwiek
        a znasz jakies fajne miejsce, gdzieby mozna spotkac sie zeby pogadac

o ile pamietam
        www.timeout.com/london/restaurants/reviews/7343.html
        jest fajnym miejscem - tam mozna usiasc i pogadac
        no chyba ze ludziska nie lubia hinduskiego jedzenia :-)
        nie ma alkoholu, ale mozna przyniesc swoj
    • aniaheasley Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 21.05.06, 00:12
      No to fajnie. Mam nadzieje ze bedzie nas duuuuuzo.
      Ale gdyby tak zostalo, to moze Iza gdzies blizej domu to spotkanie? :-)
      • izabelski Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 21.05.06, 00:14
        no problem
    • basiak6 Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 21.05.06, 10:07
      Ale bym chetnie do was dolaczyla... niestety moge tylko w czwartek:(
      • aniaheasley Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 09:30
        To moze zrobmy glosowanie - zobaczymy czy bardziej pasuje wtorek, czy czwartek.
        Zreszta jezeli wiekszosci pasuje sroda to moze sroda? Ja wtedy poznam Was przy
        nastepnej okazji...
    • beesok Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 21.05.06, 23:48
      hej, ja chetnie dolacze, jezeli moge :)
      Euston mam po drodze do domu wiec jak najbardziej mi pasuje - o ktorej sie spotykacie?
      Ja moge ok 18:30..
      pozdrawiam
      • edavenpo Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 10:14
        Szczerze mowiac tez byl wolala srode lub czwartek. Euston mi pasuje nawet bardzo...
        • beesok Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 11:49
          Dla mnie kazdy dzien w tym tygodinu wieczorem jest OK wiec decyzje zostawiam
          Wam :) trzymalabym sie tego Euston jednak bo knajpka brzmi fajnie i bardzo mi
          po drodze :)
          Dajcie znac!
          • izabelski Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 14:45
            no to ja wole czwartek - jesli mozna :-)
            • edavenpo Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 14:49

ja tez czwartek w takim razie ;-)
              • vygotsky Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 15:20
                A jaki jest cel spotkania? Bo tak sie zastanawiam...
                • effata Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 15:40
                  vygotsky napisała:

> A jaki jest cel spotkania? Bo tak sie zastanawiam...

Mniej więcej taki

W tygodniu to ja za żadne skarby świata nie mogę. Ale życzę miłego spotkania.
                  Oby w jak największym gronie :))
                  --
                  Don't guess.
              • beesok Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 15:29
                OK to w takim razie czwartek?
                Moze byc ok 18:30?
                Nadal Euston w hinduskiej knajpce?

:)
                • vygotsky Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 15:49
                  To ja sie tez pisze. 0 18.30 przy Euston bardzo mi odpowiada, kuchnia hinduska
                  tez. A jak was poznac?
                • izabelski Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 16:15
                  mnie pasuje
                  ale cos mi sie wydaje, ze Basia nie lubi hinduskiego jedzenia
                  Basiu - ustosunkuj sie :-)
                  • edavenpo Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 16:33

A nie trzeba tam przypadkiem zarezerwowac stolika? Szczegolnie ze bedzie nas
                    wiecej...

Ja sie pisze na hinduskie ale i na kazde inne - nie jestem wybredna.

Jesli chodzi o restauracje to wokol Euston nie ma ich zbyt duzo bo tam jest
                    bardziej dworcowo-industrialnie (wiecej restauracji to juz chyba bardziej w
                    strone West End/Camden/ Islington) ale jest na Euston Road dosc spora Pizza
                    Express, 5 minut spacerem od stacji jesli ktos nie lubi hinduskiego.

A jak sie poznamy - niech kazda przyjdzie z pojedyncza roza ;-)))) Ok, zartuje
                    ale jakos musimy sie zmowic zebysmy sie poznaly...
                    • beesok Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 16:58
                      No to mamy godzine i date (poprawilam w tytule :)
                      Ja osobiscie nie mam nic przeciwko hinduskiej knajpie ale jesli ktos nie lubi
                      to i pizza moze byc.....
                      Z tego co widze mamy ponizsze osoby (uzywam nickow bo imion wszystkich nie
                      znam):):
                      - Izabelski
                      - Edvanpo
                      - Aniaheasley
                      - Basiak
                      - Vygotsky
                      - Beesok
                      Jezeli wszyscy potwierdzaja to chetnie zadzwonie i zarezerwuje stolik, Basiak
                      potwierdz czy hinduska knajpa moze byc?
                      Co do poznania - moze najnowszy Twoj Styl na stole :))))
                      • beesok Re: Londyn spotkanie - 25/05/06 18:30 22.05.06, 16:59
                        he he no i za szybko wyslalam - teraz tytul dobry :)
                        • edavenpo Re: Londyn spotkanie - 25/05/06 18:30 22.05.06, 17:09
                          Beesok no to jestes event co-ordinator!

Ja potwierdzam. Jakby zawiodl Twoj Styl to jestem niewysoka blondynka z fryzem
                          na tzw. pazia ;-)
                          • beesok Re: Londyn spotkanie - 25/05/06 18:30 22.05.06, 17:52
                            he he - 'zboczenie zawodowe' :)
                            no to czekam jeszcze na potwierdzenia od Basiak i Izabelski a w miedzy czasie
                            zarezerwuje stolik na 5 osob (mysle, ze jak przyjdzie jedna wiecej czy mniej to
                            nie bedzie problemu)
                            Przytaszcze Twoj Styl -a gdyby co jestem nie wysoka nie z chuda :) rudo
                            brunetka :)
                      • aniaheasley Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 17:12
                        aniaheasley mogla w tym tygodniu tylko we wtorek wiec jej nie bedzie :-)
                        • vygotsky Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 17:35
                          Potwierdzam choc sie was troche boje. Mam okulary i ostatnio ktos stwierdzil ze
                          wygladam po polsku. Szkoda ze aniaheasley nie moze. Jutro tez moge..
                          • edavenpo Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 17:49

Nie boj sie nic Vygotsky ;-) Lubie okulary, moj maz tez je nosi ;-)
                          • effata Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 17:51
                            vygotsky napisała:

> Potwierdzam choc sie was troche boje.

??????????????/ :-DDDDDDDDDDDDDDDd
                            --
                            Don't guess.
                          • beesok Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 17:54
                            jezeli Ci to poprawi humor tez moge przyjsc w okularach :)

a tak a'propos - moze wsystkie zalozmy ciemne okulary - w ta 'slonecza' pogoda
                            latwo sie wyroznimy z tlumu :)))))))
                            • beesok Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 18:02
                              Wlasnie zadzwonilam do Diwana Bhel Poori i okazuje sie, ze rezerwacje przyjmuja
                              od 10 osob w gore a o 18:30 w czwartek stolik dla 5 to no problem
                              No wiec....it's a date :)
                              Bardzo sie ciesze - pierwszy uczestnicze w wirtualnym spotkaniu na zywo :)
                              buziaki
                              • kaska-londyn Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 18:36
                                Mozna dobic?
                                choc prawde mowiac za hinduska kuchnia nie przepadam ale pogadac zawsze moge :)
                                • beesok Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 19:56
                                  Jasne :) Im wiecej tym weselej.....
                                  Moze jednak cos dla siebie znajdziesz w hinduskiej ? Ja osobiscie tej knajpy nie znam ale ktos tam wyzej
                                  (chyba Izabelski) polecal
                      • basiak6 Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 19:21
                        Hinduska moze byc, jak najbardziej:)) Super!
                        • kaska-londyn Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 22.05.06, 20:28
                          mam nadzieje ze cos znajde oprocz wody czy coli :)
                          • tintaja Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 23.05.06, 09:11
                            Dziewczyny, ja tez sie dolacze jak mozna :)
                            • izabelski Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 23.05.06, 10:32
                              oczywiscie :-)
    • zaba_k1 Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 23.05.06, 12:14
      Hej! Widze, ze jest nas wiecej takich co by chcialy a sie boja :) Jezeli sie
      zmieszcze (przy stoliku, nie na krzesle), to bardzo chetnie sie z Wami spotkam.
      Pozdrawiam Wszystkich Odwaznych
      • beesok Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 23.05.06, 12:20
        zapraszamy :)
        mysle, ze bedzie wesolo :)
      • izabelski Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 23.05.06, 12:28
        ja z niektorymi z tej grupy to sie znam juz ponad 4 lata :-)
        to z innego forum
        • beesok Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 23.05.06, 14:43
          a ja bardzo chetnie poznam nowe przyjaciolki :) mam tu mase znajomych ale
          zadne z Polski....
      • basiak6 Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 25.05.06, 06:58
        Nie wiem czy przyjde:( Maz najprawdopodobniej musi wyjsc do klienta o 18 a z
        malym nie ma kto zostac:(((
    • jennifer_e Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 23.05.06, 19:32
      proszę, proszę, człowiek na chwile zniknie a tutaj jakieś zloty się organizuje??
      Ja bardzo chętnie w takim razie, proszę dopisać do listy mnie i asice74, wyciągnę ją za uszy :P
      • asica74 Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 23.05.06, 21:08
        jak za uszy wyciagaja, to moze dociagna mnie na miejsce :P
        • jennifer_e Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 23.05.06, 21:17
          tia... ja tu w ogóle jakieś preferencje osobiste węszę! Jak ja namawiałam to ona "może się zastanowię", a jak Dorota zadzowniła to już leci! :PPP
          • asica74 Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 23.05.06, 21:30
            no a co? zadzieram kiece i lece, jak bede miala taka obstawe :P
            • jennifer_e Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 23.05.06, 21:35
              a pewnie! obstawa to konieczna bo jak jej nie upilnuję to znowu kelnera będzie zaczepiać i znowu numer telefonu wyciagnie!
              :)))))
              • asica74 Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 23.05.06, 21:54
                przecie to ona wyciagnela! Ja tylko o Szczebrzeszynie z nim gadalam!
                • jennifer_e Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 23.05.06, 22:04
                  nie wyciągnęła tylko skonfiskowała, co by jej jakieś głupoty do głowy nie przyszły i coby nie zadzwoniła po darmowy deser :PP
                  • asica74 Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 23.05.06, 22:10
                    a jej jakies mysli przyszly??? obadam to juz we czwartek :P
                    • jennifer_e Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 23.05.06, 22:26
                      ja mam tylko NIEPRZYZWOITE myśli :P
                      • tintaja Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 23.05.06, 23:38
                        jennifer_e napisał(a):

> tia... ja tu w ogóle jakieś preferencje osobiste węszę! Jak ja namawiałam to on
                        > a "może się zastanowię", a jak Dorota zadzowniła to już leci! :PPP
                        >

Ania, ja tylko dokonczylam to co ty zaczelas :) trzymalam asice przy telefonie dopoki nie skapitulowala.

Strasznie cie ciesze ze was zobacze!
                        • kingaolsz Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 24.05.06, 11:59
                          A buuu... ja nie moge sie zjawic a chce.... chlip, chlip

Dobrej zabawy kobitki

Kinga
                          • jennifer_e Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 24.05.06, 13:49
                            Kinga, malego pod pache i przychodz, zaloze sie, ze hinduskiego jeszcze nie
                            probowal! ;)
                            • kaska-londyn Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 24.05.06, 17:29
                              no i stalo sie w zwiazku z tym ze jest bank holiday w
                              poniedzialek ......wyjezdzam jutro takze ze spotkania nici mam nadzieje ze na
                              jednym sie nie zakonczy? :)
                              milej zabawy i duzo smiechu zycze :)
                              ups i znow pada :(
    • eva73_uk Re: Londyn spotkanie - 25/05/06 wieczorem 24.05.06, 23:04
      Zagladnelam sobie wlasnie na strone i bardzo sie ucieszylam. Rowniez chcialabym
      sie dolaczyc jesli oczywiscie mozna, i o ile uda mi sie przeorganizowac do
      jutra.
      Czy moglybyscie tylko podac bardziej szczegolowe namiary miejsca spotkania?

Pozdrawiam,
      Ewa
      • beesok Re: Londyn spotkanie - 25/05/06 wieczorem 25.05.06, 00:55
        Hej, bedzie nam milo jezeli dolaczysz,
        Z tego co zrozumialam to spotykamy sie tu (wklejam link z kilka postow wyzej):
        www.timeout.com/london/restaurants/reviews/7343.html
        Najblizsza stacja to Euston Square
        pozdrawiam
        • barbarakaroluk Re: Londyn spotkanie - 25/05/06 wieczorem JA TEZ 25.05.06, 02:13
          ja tez! bede o 6:30 punktualnie mam nadzieje
          • edavenpo Spotkanie dzisiaj - RSVP 25.05.06, 11:02

Dziewczyny,

Wyglada na to ze jest nas wiecej - super! Oto lista, mam nadzieje ze nikigo nie
            pominelam.

1. Beesok
            2. Jennifer
            3. Asica
            4. Tintaja
            5. Eva73
            6. Barbarakaroluk
            7. Izabelski
            8. Vygotski
            9. Zaba_k1
            10.Basiak6 - moze sie nie pojawic ;( Basia daj znac co i jak...
            11.Edavenpo

Moze warto jednak zarezerwowac stolik bo jest nas przynajmniej 10 (11 jesli
            Basia bedzie mogla przyjsc)

Spotykamy sie w:

Diwana Bhel Poori House
            121 Drummond Street
            NW1 2HL Map
            Euston
            0207 387 5556

Dziewczyny, dopiszcie sie moze do tego postu z potwierdzeniem wtedy bedzie
            wiadomo kto przychodzi i czy warto rezerwowac stolik ;-)
            • beesok Re: Spotkanie dzisiaj - RSVP 25.05.06, 11:30
              Dzieki Edvanpo za zorganizowanie listy :)
              Ja musze byc na kolacji sluzbowej o 7:30 ale bardzo chcialabym Was poznac wiec
              wpadne chocby na pol godzinki,
              Oczywiscie TwojStyl zapomnialam :))))
              pozdrawiam,
              • vygotsky Re: Spotkanie dzisiaj - RSVP 25.05.06, 12:07
                Dopisuje sie. Czy moge przyprowadzic znajoma? Bardzo fajna. To juz sie wtedy
                bede was mniej bala. Pozdrawiam i do zobaczenia.
            • zaba_k1 Re: Spotkanie dzisiaj - RSVP 25.05.06, 12:13
              Hej, potwierdzam, ze bede! :) Do zobaczenia
            • jennifer_e Re: Spotkanie dzisiaj - RSVP 25.05.06, 14:05
              melduje sie!
              (chociaz nie mam pojecia, kto za mnie spakuje walizke na jutrzejszy wyjazd :P )
            • izabelski Re: Spotkanie dzisiaj - RSVP 25.05.06, 15:05
              tez bede
              • tintaja Re: Spotkanie dzisiaj - RSVP 25.05.06, 15:16
                ja tez bede.
              • mimbla.londyn Re: Spotkanie dzisiaj - RSVP 25.05.06, 15:59
                izabelski napisała:

> tez bede
                • edavenpo Re: Spotkanie dzisiaj - RSVP 25.05.06, 16:11

No to mysle ze pewnie bedzie kilka dziewczyn ktore na forum dzis nie ma ale sie
                  pojawia i kilka ktore sie nie pojawia wiec mysle ze sie zmiescimy w ponizej 10
                  osob i rezerwacji chyba nie trzeba.

Jennifer znam ale jakby co to jestem nieduza blondynka ubrana dzis na czarno
                  (czarne dzinsy rurki, czarna marynarka rekawy 3/4, czarna torba, czarna bluzka,
                  srebrne dlugie lancuszki na szyi). Jak mnie zobaczycie to machajcie ;-)
                  • tintaja Re: Spotkanie dzisiaj - RSVP 25.05.06, 16:21
                    Moim znakiem rozpoznawczym bedzie 8 miesieczny brzuch ciazowy. Nie da sie nie zauwazyc :)
                    • annamaria0 Re: Spotkanie dzisiaj - RSVP 25.05.06, 16:23
                      OT-Tintaja, nic nie wiedzialam! Dlaczego nic nie napisalas???!! Gratulacje i
                      powodzenia! Urodzisz w podobnym terminie, co ja w zeszlym roku.
                      • tintaja OT - annamaria 25.05.06, 17:08
                        Aniu, myslalam ze wiesz, trabilam o tym na prawo i lewo :/ ciazowa skleroza...

No wlasnie tak sobie teraz przypominam jak prawie rok temu patrzylam z zazdroscia na twoj brzuch. a
                        teraz tez taki mam, tylko wiekszy i z coreczka w srodku :)

• annamaria0 Re: OT - annamaria 25.05.06, 17:13
                          Musialam przegapic. Nie wierze, ze jest wiekszy, zreszta, wtedy bylam dopiero w
                          6 czy 7 miesiacu...
                          No to cudnie, ze coreczka, na kiedy masz termin?
                          • tintaja Re: OT - annamaria 25.05.06, 17:30
                            Dokladnie dzisiaj zaczynam 8 miesiac - termin na 25 lipca.
                            Jak sie chowa Nick? Od Anety slyszalam ze masz idealne dziecko - mowila ze jest bardzo pogodny i slodki
                            :)
                            • edavenpo Re: OT - annamaria 25.05.06, 17:36
                              tintaja napisała:

> Dokladnie dzisiaj zaczynam 8 miesiac - termin na 25 lipca.
                              ___

Super - w moje urodziny ;-)
                              • annamaria0 Re: OT - annamaria 25.05.06, 18:56
                                a, to miesiac pozniej - Nikus skonczy rok 19 czerwca.
                                Jest latwy w obsludze i bardzo pogodny:-), czego i Tobie zycze.
                                Teraz co prawda jest na etapie wkladania malych paluszkow wszedzie tam, gdzie
                                nie powinien, i zastanawiam sie, jak ludzie dozywaja doroslosci w jednym kawalku:-)
                    • jennifer_e Re: Spotkanie dzisiaj - RSVP 25.05.06, 16:48
                      przyjdzie brzucho w tintaja :P

ja mam dzisiaj zamszowa brazowa kurtke, czarna koszule i marchewkowe lniane
                      spodnie, krotkie brazowe wlosy i marchewkowa zamszowa torba
                      Ksztalt czaszki wschodnioeuropejski ;)

Asica tez potwierdzila, ze przyjdzie tylko nie ma dostepu do kompa, zeby sie
                      dopisac
                      • beesok Re: Spotkanie dzisiaj - RSVP 25.05.06, 17:03
                        no ja zawalilam sprawe bo jako znak rozoznawczy mial by Twoj styl na stole ale
                        zapomnialam :)
                        bardzo 'biurowa' dzis jestem - bialy top, czarne spodnie i jasny trench :)
            • barbarakaroluk Re: Spotkanie dzisiaj - RSVP 25.05.06, 16:36
              jak najbardziej bede
    • effata Miłego spotkania 25.05.06, 19:51
      Miłego spotkania dziewczyny!
      Może kiedyś się uda spotkać w weekend :))) bo w tygodniu to dla mnie bez szans.

A co do relacji, mimbla, to pewnie się nie doczekasz :)))
      --
      Don't guess.
    • jennifer_e Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 26.05.06, 00:34
      Dziewczyny, dzięki za super wieczór!
      Strasznie fajnie było Was wszystkie poznać, szkoda, że nie ze wszystkimi dało się dłużej pogadać. Mam nadzieję, że nadrobimy to następnym razem ;)
      • edavenpo Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 26.05.06, 00:43

Dolaczam sie do Jennifer! POzdrawiam wszystkie forumki i mam nadzieje ze moze
        ostatni czwartek miesiaca bedzie regularnym dniem forumowego spotkania ;-))) No
        i ze zjawia sie dziewczyny ktore nie mogly pojawic sie tym razem! ;-)

P.S. Beesok - mam nadzieje ze logistyka nie nawali nastepnym razem i ze sie
        zobaczymy ;-)
        • beesok Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 26.05.06, 19:01
          ja tez! nastepnym razem kurcze zapytam kelnera o numer restauracji :)

wyobrazasz sobie mnie gdybysmy przypadkiem zorganizowaly piknik w parku???? he he he trafilabym na
          drugi dzien pewnie;)
      • vygotsky Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 26.05.06, 00:44
        To ja proponuje piknik czerwcowy, wtedy juz sobie bedziemy mogly swobodnie
        zmieniac miejsca i nagadac sie ze wszystkimi! Dzieki za super wieczor!
        Jennifer, ja myslalam ze ty masz sie pakowac a ty znow przy necie...Milego
        wyjazdu.
        • asica74 Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 26.05.06, 01:00
          jenifer ma podzielna uwage :) jedna raczka na necie, a druga siup! i sweterek
          laduje w plecaku :O

Przyznam sie, ze mi lydki drzaly z obawy, ze mnie zjecie, na ogniu przypalicie
          i jeszcze sprawdzicie co mam w torbie :P Ale milo sie rozczarowalam :) No to do
          nastepnego, ze tak powiem niesmialo ;)

Witaj Aniołku! + Male Ciche
          • izabelski Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 26.05.06, 01:03
            caly czas zaluje, ze jednak tego nie zrobilysmy :-)
            ale wszystko przed nami - zamiesiac :-)
            • tintaja Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 26.05.06, 01:08
              ja tez dziekuje za swietnie spedzony wieczor. Bylo suuuper, i jak Magda licze na comiesieczne spotkania
              czwartkowe :)
    • zaba_k1 Re: Londyn spotkanie - 23/05/06 wieczorem 26.05.06, 10:56
      Dziewczyny bylo bardzo bardzo milo sie z Wami spotkac! Piknik czerwcowy to super
      pomysl. Zaluje tylko, ze nie ze wszystkimi z Was udalo mi sie porozmawiac, ale
      nadrobimy.
      Pozdrawiam serdecznie
      • eva73_uk Re: Londyn spotkanie - 25/05/06 wieczorem 26.05.06, 14:23
        Strasznie bardzo zaluje, ze nie moglam do Was niestety dolaczyc, ale nie udalo
        mi sie przeorganizowac moich obowiazkow...
        Mam ogromna nadzieje, ze nastepnym razem uda mi sie z Wami spotkac.

Pozdrawiam,
        Ewa
        • barbarakaroluk a gdzie zdjecia:) 26.05.06, 17:09
          mnie tez sie spotkanie podobalo:) dziekuje za milo spedzony czas!
          i oczywiscie pytam o zdjecia:)
          zaba_k1 - ja zaraz wysle e-mail z prosba ale chcialam tak na forum oficjalnie
          tez poprosic:)

pozdrawiam
          baska

• kasia799 Re: Londyn spotkanie - 25/05/06 wieczorem 26.05.06, 17:43
          Z tego co przeczytalam, widze ze bardzo dobrze sie bawilyscie.
          Moze i mi uda sie zalapac na nastepne spotkanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka